1 ile 30 arası toplam 77 sonuç

Konu: Türkiye-Malta Maçı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    ßosna:1 Macaristan:3 ilginc..
    Türkiye ye gelecek olursak Yıldıray kendisine yakısmayan goller kacırdı ama bence sahanın iyilerinden biriydi. Fakat bu futbol yeterlimi diye soracak olursanız işimiz güclü rakiplere karsı cok zor
    Her maçımızı boş sahada oynamıycazki. Toparlanırız elbet. Bence bugün seyircisiz oynamamız millilerimiz üzerinde büyük etki yarattı.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by LaKe
    Her maçımızı boş sahada oynamıycazki. Toparlanırız elbet. Bence bugün seyircisiz oynamamız millilerimiz üzerinde büyük etki yarattı.
    İnş. tek dilegimiz bu 4 senedir Avrupa arenasında yokuz artık tekrar kendimizi göstermemiz lazım
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Bilmiyorum bazi arkadaslarda belirtmis ama Hakani herkes gormustum umarim.Ve ona alternatif uretilen tekkeyi.Ben bir topicte bundna bahsetmistim.Hakanla Tekke asla ayni anda 11 de olmamamli.Bence birbirlerini tamamlama soyle dutrsun zarar veriyorlar.Benim forvet hattim Hakan -NIhat yada hakan Halil olmali. Ayrica iyi gunden uyarimiz yapalim bizim bu geri 4luyle Allah yardimcimiz olsun. Canin yerine hoca toramani dusunebilrdi.Ayrica Gokhan iyi hos cocuka cok agresif deli oynuyor karta cok yakin.Didigim gibi kotu oynadigimz bir maci aldik.Isallah ileri maclarda dedigim aksakliklar duzelir

Mesaj Yetkileri