Her maçımızı boş sahada oynamıycazki. Toparlanırız elbet. Bence bugün seyircisiz oynamamız millilerimiz üzerinde büyük etki yarattı.Originally Posted by CaPTaiN10
Her maçımızı boş sahada oynamıycazki. Toparlanırız elbet. Bence bugün seyircisiz oynamamız millilerimiz üzerinde büyük etki yarattı.Originally Posted by CaPTaiN10
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
İnş. tek dilegimiz bu 4 senedir Avrupa arenasında yokuz artık tekrar kendimizi göstermemiz lazımOriginally Posted by LaKe
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bilmiyorum bazi arkadaslarda belirtmis ama Hakani herkes gormustum umarim.Ve ona alternatif uretilen tekkeyi.Ben bir topicte bundna bahsetmistim.Hakanla Tekke asla ayni anda 11 de olmamamli.Bence birbirlerini tamamlama soyle dutrsun zarar veriyorlar.Benim forvet hattim Hakan -NIhat yada hakan Halil olmali. Ayrica iyi gunden uyarimiz yapalim bizim bu geri 4luyle Allah yardimcimiz olsun. Canin yerine hoca toramani dusunebilrdi.Ayrica Gokhan iyi hos cocuka cok agresif deli oynuyor karta cok yakin.Didigim gibi kotu oynadigimz bir maci aldik.Isallah ileri maclarda dedigim aksakliklar duzelir