Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon
241 ile 270 arası toplam 284 sonuç

Konu: FM 2007 'den beklentileriniz? 2007 En iyileri Kimler Olabilir?

liglerin daha çekişmeli geçmesini isterim.ispanya liginde ikinci takımla çok puan farkı oluyor.ribery olabilir nekadar sevmesemde.pirlo ve sneijder.

Quote Originally Posted by slayer34
    oncelıkle saha ıcı atmosferının daha ıyı yansıtılması lazım
    ufak seyırcı tıplerı yagmurlu hava ve karlı havada mac
    oyuncuların gercek bır ınsanmıs gıbı hareket etmelerını ısterım
    mesela bı futbolcunun ozel hayatı yuzunden formsuz olması
    daha akıcı mac motoru 3d ye karsıyım
    hızlı oyuncuların cm03/04 de kı daha belırgın olması
    ve en onemlısı oyuna turkce dılının konması!!!

arkadaşa tamamen katılılıyorum ayrıca bazen ingiltere liginde 2günde bir maç oluyo kendi sahamızda dolayısıyla sahalar zarar görüyo bunlar yansıtılırsa iyi olur bence

Nesil
    2006
    Yer
    İST

nuri sahin, messi, lennon, fabregas, ribery vs çok iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Sarı Güllerin İçinde Olduğu Lacivert Gökyüzünden

bence messi,ribery,nuri şahin ve APPİAH büyük sükse yapacak

nuri şahin yeteri kadar iyi daha iyi olması gerçeklik bakımından ters düşer.Bence ribery,yıldıray,nihat daha büyük sükse yapacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Neo-Kaisaria

Özellikle paf ligindeki oyuncuların tam olarak yapılmasını isterdim,pilot takım uygulaması çok güzel olur.Birde arkadaşlar klüp satın alma olanağımın olmasını isterdim.
    Örn. Beşiktaş'ı seçtiniz ve paranız var gidip hollanda liginden veya başka bir ligden 3.ligdeki bir klübü satın alma veya hisselerine ortak olma olanağı çok güzel olurdu deil mi?

CAPTAİN VARDA

Default arda

arda olabilir ha bide farhat var

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehirspor

Oyuncuların özellikleri düzgün yansıtılsın, kimi oyuncu var 01/02 deki özellikleriyle aynı hiçmi gelişmedi yada hiç mi azalmadı özellikleri türkiye ligine biraz daha önem verilmiş olmasını dilerim her ne kadar orjinal oyunun pek satıldığını zannetmesemde bunu beklemekte güzel, Galatasarayın gençleri güzel olur inşallah Arda, Özgürcan, Aydın, Ferhat ve bide Oğuz Sabankay çok bomba olacak oyunda

Del Piero_10 Misafir

Juventus'un kupa maçında 85.dakikada oyuna giren 2 defans oyuncusuyla dirsek dirseğe mücadele eden mücadeleyi kazanıp 1.73 boyuyla herkesten iyi yükselerek topa kafa vuran,dönen topu tamalayarak galibiyet golünü atan,napoli maçında yine sonradan oyuna girip 2 gol birden atarak 197 Gole ulaşan,fizik olarak her zamankinden fit görünen bir kaplan gibi savaş veren
    Del Piero'ya hakkının verilmesini isterim.

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

bence arda,ferhat ve nuri şahin bayaa bi güzel olacak

Bikere su hakemlere bi dil uzattırması gerek bu fm2007 ayrıca buyuk takımları kayırıolar ses cıkartamıoruz erciyes-galata macının birinde galatasaraya 45dk icinde 3 penaltı verdi 2 side korner kullanırken durup duruken verdi klavyeyi kırasım geldi penaltılarla 3-1 aldı gs macı deli oldum hemde hakem selcuk dereliydi..

muhammet demirci'nin yapılmasını istiyorum geleceğin ronaldinho su
    freedy adu yu 13 yaşında oyuna koymuşlardı inşallah muhammetide koyarlar
    bilmeyenler için videosu http://www.youtube.com/watch?v=kiUA_JriWMs

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Aydın Yılmaz - Arda Turan - Gökhan Ünal - Uğur Boral

ya ark.lar mantıklı olun sırf türkleri en ii yazıonuz.tamam arda-aydın ii oyuncularda bunlara 4-5 maçta karar veremeyiz özellikler van persie,ronaldinho,pirlo,messi,deco vs. isimler warken bunlara isim düşer mi?sürekli türk adamları en ii olur die yazmışınız

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

ben ne istiyorum biliyormusunuz, maç sırasında oyuncunun özelliklerine bakmak istediğim zaman oyun durmasın hani ekranı bölüyoruz ya o bölümlerden birinde benim oyuncuyu inceleme başka oyuncu ile karşılaştırma şansım olsun ama bu arada maç durmasın devam etsin.
    Lütfen bunu da not alırmısınız

Leo Messi, Ronaldinho, Çaçu Povo

tsl den burak yılmaz arda can kerim nuri olur digerleride c.ronaldo adriano messi ronaldinho bide rafael sobis i olur bence

Een iyiler tabi ki RonaLdinho,ThierrY'i,KaKa,ADriaNo,C.RoNaldo,Messi olcaktır..ama bunnara D.Carvalho'da eklenmeLi Türklerden NuRi'nin ve SeZer'in ii olmasını beklioRum

BeKlenTiLerim aRasıNda 1 Tane lig seçiliykeN bir süRe soRa sıKıLıoruZ...OyuN SıRasıN başKa Liglere GeçmeLiiz(KuRmaLıyııZ)

beşiktaşlı muhammed ve batuhan oyuna kesinlile eklenmeli
    ayrıca oyun başında bize verilen bütceyi sadece transfer yapmak için değil
    stad genişletmesini istediğimiz boyutlarda genişletmek yada antreman tesislerini düzenlemek için kullanmalıyız
    ayrıca bizim oyunculara sık teklif gelmiyo
    çalışmalar için şimdiden teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sana katılıyorum henry dogru söylüyorsun

ronaldinho riquelme messi fred

Nesil
    2006
    Yer
    Kadıköy Cehennemi

En iyi takım chelsea olur bana göre.

bence transferleri istedigimiz gibi yapmamalıyız.cunku gercek hayatta da ole oluyor.baskana atıyorum 13 kisilik bi transfer listesi vermeliyiz o bunlardan 3-4 tanesi almalı buda benim dusuncem

vallah efect ler fln super olması daha kapsamlı olması tam turkce olması 3d gosterimide olabilir gokhan tokgoz mitahat yasar kamil çakır gibi oyuncularda patlama yapabilir

bence adam gibi defansın soluna bı türk lazım ..Koskoca fm 2006 da defansın soLuna yarı alman malik den baska adam alamıosun ne iştir

26. Default

Quote Originally Posted by Pablo Aimar
    Müthiş bir hayran kidlesi yakalayan FM serisinden 2007 deki beklentileriniz neler......? 2007 En İyileri kimler olabilir....?
    arkadaşım ben istanbuldayım bu oyunları bulamadım nerden bulabileceğim konusunda bir fikrin var mı?
    [email protected]

teşekkürler

Quote Originally Posted by alkaweb
    Aydın Yılmaz, Ferhat Öztorun
    arkadaşım ben istanbuldayım bu oyunları bulamadım nerden bulabileceğim konusunda bir fikrin var mı?
    [email protected]

teşekkürler

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
    ben bjk lı 11 yaşındaki muhammedin süper olmasını bekliyorum
    ayrıca türkiye ligindeki takımların paf takımları tam aktarılırsa çok iyi olur.

[email protected]

teşekkürler

beyler pek alakalı diil de ben simdi buraya yeni skinlerle ilgili bir link koysam bi zararı olurmu uyeligime??yane cok manyak seyler war joga bonita,yada 2007 skın felan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tabiki ronaldinho_ tevez_ torres_ podolski_ robben_ cristiano ronaldo

Nesil
    2006
    Yer
    Menejer'i Cook Seviyorum

Thumbs up

2007 nın en ıyı oyuncularından bırı Messi olur oncelıkle.İkincisi Liverpool'un genc solak oyuncus Luıs Gonzeles olur.Üçüncüsü Nuri Sahin olabılır.Baska Milan'nın yeni aldıgı forvet Olivera olabılır.Sonra anjartınlı DMC oyuncusu Javier Mashcereno olabılır.Bakalım ne olacak?????

transfer spükülasnyonları daha fazla olmalı

Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon

Mesaj Yetkileri