BABAMI TANIMAM

Kısa sürede Yeşil Beyazlı taraftarların gönlünde taht kurup ilk 4 haftanın en iyi oyuncusu seçilen Ömer Erdoğan, Bursaspor'un daha büyük başarılara imza atacağını söyledi. Bursa hakimiyet'e çar***ı açıklamalar yapan deneyimli oyuncu, sahadaki agresifliğinin özel hayatına yansımadığını belirterek, "Eşim bile şaşırıyor. Çünkü saha dışında gerçekten çok sakin bir görüntüm var. Ama sahaya çıkınca, mutlaka giydiğim formanın hakkını vermem gerekiyor. Açık söylemek gerekirse babamı bile tanımam" dedi.

BÖYLE İLGİ GÖRMEDİM
Çaykur Rizespor galibiyetiyle üzerlerindeki baskıdan kurtulduklarını dile getiren Ömer, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir çok kulüpte forma giydim ama Bursa'nın yeri gerçekten bambaşka. Ailemi de buraya getirdim. Dışarıya çıktığımızda gerçekten büyük ilgiyle karşılaşıyoruz. İdmanlarımıza basın da ilgi gösteriyor. Bunları Galatasaray hariç, diğer oynadığım takımlarda görememiştim. Taraftarlarımız da muhteşem. Sahaya çıktığımızda verdikleri desteği görünce, tüylerimiz diken diken oluyor."

ÇOK GAYRETLİYİZ
"Beni en iyi oyuncu seçmeleri de gurur verici bir olay. Buna layık olmak için elimden geleni yapacağım. Ancak tüm arkadaşlarım büyük gayret sarfediyorlar. Futbolcular olarak, kendimize ilk etapta büyük hedefler koymadık. Çünkü daha sonra bunları gerçekleştiremezsek en çok bizler üzülürüz. Öncelikli amacımız ligde sağlam bir yere oturmak. Daha sonra başarı kendiliğinden gelecektir. Türkiye Kupası'nda da gruplara kalarak, çıkabildiğimiz noktaya kadar yükselmek istiyoruz."

GÜZEL GÜNLER YAKIN
"İyi bir ekip olduğumuzu
düşünüyorum. Rize'de aldığımız galibiyetin devamını getirmek istiyoruz. Beni en çok üzen olaylardan birisi de taraftarlarımıza kendi sahamızda gol ve üç puan sevinci yaşatamamak oldu. İnşallah, bu hafta Sakaryaspor maçıyla birlikte bu şanssızlığımızı kırıp, sevenlerimizin yüzünü güldüreceğiz. Güzel günler bizi bekliyor. Bursaspor, alacağı sonuçlarla en kısa sürede lige ağırlığını koyup, rakiplerin de korkulu rüyası haline gelecektir. Bizler buna inanıyoruz."

Kaynak : Bursa Hakimiyet (ra)

Zafer BİRYOL - Röportaj

Hayata zafer golü!

Bursaspor taraftarına hayran olduğunu söyleyen golcü futbolcu, “O rüzgarı arkanızda hissetmek bambaşka bir duygu. Hedefim her maçta gol atmak ve o muhteşem tribünleri coşturmak” ifadesini kullandı.

Onun sert yüz ifadesini gördüğünüzde, ilk bakışta sizi dövmeye geliyor zannedebilirsiniz!.. Çok gülmeyen, fazla konuşmayan bu adama yaklaşmak bile ilk anda ürkütebilir sizi... Ama biraz sohbet ettiğinizde önyargınız değişecek ve onun konuşkan, esprili kişiliğini keşfetmek fazla zamanınızı almayacak... Hayatı .... Röportajın devamı için tıklayınız....