1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: 'Vefa' bir semt adıymış

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Quote Originally Posted by Gravity
    Arkadaşlar ne dediğinizin farkında mısınız? "Çok büyük ayıp." "Yapılmaması lazımdı." vs. vs. diyip duruyorsunuz. "Böyle işten çıkarılmaz." diyorsunuz. Sizin dünyadan haberiniz yok o zaman. Böyle de işten çıkarılır ve hatta çok daha kötü şekillerde de işten çıkarılır. Kapıdan içeriye bile alınmıyor insanlar sabah işlerine gittiklerinde, masalarındakiler ise başkası yarafından bir poşete tıkıştırılıp veriliyor. İşten çıkarma adabı diye bir şey yok yani günümüz serbest piyasasında ki buna futbol piyasası da dahil. Keşke öyle bir adab olsa!

Diğer yandan neden çıkarıldığını biliyor mu aranızdan biri de bu şekilde yorumlarda bulunabiliyorsunuz? Belki yeni bir yapılanma söz konusu ya da belki Bülent Ünder yenir yutulur olmayan bir harekette bulundu. Biliyor musunuz ne olduğunu? Bilmediğinize göre böyle yorumlarda bulunmayın. Ben demiyorum yönetim sütten çıkma ak kaşık ama her olayda da bütün suç yönetim kadrosunda olmaz, olamaz. Bir hikaye vardır ya, hakim, hırsız ve evsahibi arasında. Sonunda evsahibi "Hırsızın hiç mi suçu yok?" der. Bu da o hesap.
    benim de başıma benzeri gelmişti, rencide edici şekilde işten çıkartmalar, rezil etmeler dahi oluyor iş hayatında. Sebebi nedir bilmiyorum, ama çıkarma şeklinde tuhaflık yok. Kapitalizm diyen arkadaşlar acaba o tür işleri yapan insanların aldıkları maaş ve verdikleri emek arasında nasıl bir uçurum olduğunu bilmiyorlar mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    benim de başıma benzeri gelmişti, rencide edici şekilde işten çıkartmalar, rezil etmeler dahi oluyor iş hayatında. Sebebi nedir bilmiyorum, ama çıkarma şeklinde tuhaflık yok. Kapitalizm diyen arkadaşlar acaba o tür işleri yapan insanların aldıkları maaş ve verdikleri emek arasında nasıl bir uçurum olduğunu bilmiyorlar mı ?

o da kapitalizmin bir sonucu şimdi açacağım siyaset olacaak.ama en kolayından açlık sınırı 1.500 ytl asgari ücret 400 ytl.bu uçurum ne olacaak?

Mesaj Yetkileri