Quote Originally Posted by BarceloGS
Oyun çöktü möktü diye birşey söz konusu değil. 1. versiyonunu çıkardığımda son şampiyonlar neden eklenmedi diye yoğun talep oldu. Hatta birçok ülkenin Football Manager adına çıkan güncellemelerinde son şampiyonlar eklenmiş. Bu konuda senin gibi düşünenlerin sayısı da çok azdır.

Zaten 06/07 adı üzerine çıkan neredeyse tüm yamalarda son şampiyonlar var.
Quote Originally Posted by erkanzengin
fm 2007 yi şimdiden oynamak istiyosun galiba ama bunun mümkün olmadığını da kendin bunu söyleyerk belirtiyosun..oyun çöktü diyerek başkalarının yamadan vazgeçmesine neden olman yanlış..son şampion galatasaray yazıldı yani geçen seneki fenerbahçenin şampiyonluğu silindi sanıyorum kimse de bunu pek umursamaz zaten diğer liglerde genellikle eski senenin şampiyonları şampiyon oldu..
1.Ben Kimseye Sogutmaya Çalısmıyom Burası Bi Forum Yani Herkes Kendi Fikrini Verebilir (Kurallar Aykırı Olmuyacak Şekilde)...
2. Adamlar O zaman Geçmişleri Yapmasınlar Bosuna Yer Kaplıo Ve Yoruyorlar Kendilerini.
3. Herkes İstiyebilir Ama Unutmaki 06/07 Sezonunu Hayatta Ve Hayatta Yapamazsınız.
4. Son Sampiyonlugu İstiyeceklerdir Ama Asla Ve Asla 06/07 Sezonu Diyemezsiniz Transferlerle ve Son Sampiyonlarla Olmuyo Bu Tarihlerle Oluyo...
5.Sen Herkes Öle Yaptı Die Sende Yapcan Die Bişey Yok.
6.Yine Sölüyorum EMEĞE SAYGI

NoT:Çöktü Derken Kötü Oldu Anlamında Dedim

NoT: Oyunun Neden Simdi Resmi Yaması Yok Adamlar Tarihleride Yapmak Zorunda Yoksa Eleştiri Gelir...