1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Lazaroni gönderildi, Ziya Doğan geldi !

Hybrid View

Lazaroni, 4 maçlık bir adam işte 4 maç takımın başındaydı ve kovuldu Fenerbahçe'de de kısa süre kalmıştı. Lazaroni, bir takımda bir sezonu tamamlayamıyor, mutlaka kovuluyor Her gittiği takımda 3-4 ay kadar kalan bir teknik direktör. Bence yönetim çok büyük hata yaptı, baştan Lazaroni'yi getirip, onun direktiflerine uyarak transfer yaparak. Ama şimdi ise akıllı bir hamle yaptı, Ziya Doğan'ı getirmekle. Keşke lig başlamadan, kamp döneminde Z.Doğan gelseydi de, ona göre takımın eksiklerini kapatır ve transfer isterdi. Böylece TS daha başarılı olurdu. Hayırlı olsun Ziya Doğan, çok mantıklı oldu, zararın neresinden dönülürse kardır.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Lazaroni, 4 maçlık bir adam işte 4 maç takımın başındaydı ve kovuldu Fenerbahçe'de de kısa süre kalmıştı. Lazaroni, bir takımda bir sezonu tamamlayamıyor, mutlaka kovuluyor Her gittiği takımda 3-4 ay kadar kalan bir teknik direktör.
    Hops.. Lazaroni Fenerbahçe'de 20 hafta falan kaldı. Ligde liderin 3 puan ardındaydı Fenerbahçe ve aynı sene içerisinde haklı olarak hala övünülen Manchester zaferi vardı, Ali Sami Yen'de 4-0 lık Galatasaray maçı vardı..
    Ve evet, şimdi teyit ediyorum, 20 hafta kaldı, kupada Beşiktaş yenilgisi sonrası, Ali Şen Başkan Fenerbahçe Şampiyon tarafından, takımı defansif oynattığı için kovuldu..
    Fenerbahçe bahsi geçen sezonda Lazaroni yönetiminde 20 maçta 11 gol yerken, kovulması sonrası göreve gelen Veselinovic - Rıdvan ikilisi yönetiminde 14 maçta 19 gol yedi. Kovulduğunda 3 puan olan fark, sezon bitiminde 9 olarak nihayet buldu..
    İlave bilgi: Bir önceki sezon benzer mantalitede oynatan Perreira'nın elinde Aykut - Oğuz ikilisi varken, Lazaroni'nin elinde sakat oğlu sakat Kostadinov ve Saffet Sancaklı falan vardı..
    Kariyeri de kötü değildir, Zico'dan iyidir, iyi olsa gerektir (Bu da Japonya'da çalıştı o bakımdan aklıma geldi), Inter2i falan çalıştırmıştır vesselam..

Tamam, bir noktayı kabul ediyorum; Laaroni yönetiminde Fenerbahçe'de Mustafa Doğan'ın sol-açık oynadığını dahi gördüm..

Mesaj Yetkileri