-
HOCADAN BASIN TOPLANTISI
Çetiner "Rakibin yenilmezlik ünvanına son vermek istiyoruz"
Teknik direktörümüz Raşit Çetiner haftalık basın toplantısında, Pazar akşamı konuk edeceğimiz Sakaryaspor`u seyircimizinde desteği ile yenmek istiyoruz dedi.
Dört hafta geçti. Bursaspor ilk galibiyetini aldı. Lige verilen ara vardı. Antrenmanlar sürüyor. Sakaryaspor maçı için neler söyleyeceksiniz ?
Sakaryaspor son haftaki başarılı oyunu ile Fenerbahçe takımını yendi. Onları tebrik ediyoruz. Bizde deplasmanda Ç.Rizespor`u yenerek kazanma arzumusu giderdik. Kendimizi oldukça iyi hissettik. Sporcu arkadaşlarımızın isteği mücadelesi bizleri memnun etti. Bu hafta iki takımda maçı kazanmak için oynayacaklar.Biz kendi seyircimizin önünde kazanmak istiyoruz. Bu arada oldukça iyi çalıştık. Milli takımlarda olan oyuncularımızda aramıza katıldılar. Güzel bir mücadele olacak. Sakaryaspor`un yenilmezlik ünvanına son vermek istiyoruz " dedi.
Rize`de ikinci yarıda oyuna giren oyuncular performanları ile galibiyette önemli rol oynadılar. Kadroda bir değişiklik düşünüyor musunuz ?
Bu konuda ben fazla yorum yapmıyorum. Bizim 26 tane oyuncumuz var. Hepsi Bursaspor`a katkı sağlamak için burdalar.O arkadaşlarda girdiler ve Rizespor maçında katkı sağladılar. Hepsinin durumlarını takip ediyoruz. kendi kafamıza ve Bursaspor`a en iyi hizmeti veren kadroyu sahaya çıkartacağız.
Ömer Çatkıç`ın bir sakatlığı var. Durumu nasıl ?
Ömer Çatkıç`ın ufak bir sakatlığı, ağrısı vardı. Yarın çalışmalara başlayacak.Oynayacak diye düşünüyoruz.
Seyircisiz oynanan A Milli Takımın galibiyeti değerlendirir misiniz?
Seyircisiz maçların sıkıntılarını, ben geçtiğimiz yıl Bursaspor`da yaşadım ondan evvelki yılda Ümit Milli takımda 3 maç seyircisiz maç cezası verilmişti. Onun zorluklarını çok iyi bilen biri olarak. Ayrıca sahamızda da değil Almanya`da gurbette oynanan maçtan alınan galibiyeti oldukça manidar buluyorum. Bütün çocukları tebrik ediyorum. İyi bir başlangıç oldu. İnanıyorum ki 2008 Avrupa Şampiyonası Finallerinde Türkiye olacaktır.
Mesaj Yetkileri