Quote Originally Posted by Gravity
Arkadaşlar ne dediğinizin farkında mısınız? "Çok büyük ayıp." "Yapılmaması lazımdı." vs. vs. diyip duruyorsunuz. "Böyle işten çıkarılmaz." diyorsunuz. Sizin dünyadan haberiniz yok o zaman. Böyle de işten çıkarılır ve hatta çok daha kötü şekillerde de işten çıkarılır. Kapıdan içeriye bile alınmıyor insanlar sabah işlerine gittiklerinde, masalarındakiler ise başkası yarafından bir poşete tıkıştırılıp veriliyor. İşten çıkarma adabı diye bir şey yok yani günümüz serbest piyasasında ki buna futbol piyasası da dahil. Keşke öyle bir adab olsa!

Diğer yandan neden çıkarıldığını biliyor mu aranızdan biri de bu şekilde yorumlarda bulunabiliyorsunuz? Belki yeni bir yapılanma söz konusu ya da belki Bülent Ünder yenir yutulur olmayan bir harekette bulundu. Biliyor musunuz ne olduğunu? Bilmediğinize göre böyle yorumlarda bulunmayın. Ben demiyorum yönetim sütten çıkma ak kaşık ama her olayda da bütün suç yönetim kadrosunda olmaz, olamaz. Bir hikaye vardır ya, hakim, hırsız ve evsahibi arasında. Sonunda evsahibi "Hırsızın hiç mi suçu yok?" der. Bu da o hesap.
nedir peki bilinmeyenler ya da günyüzü görmeyen meseleler..
Galatasaray diyoruz başka bişey değil, Galatasaray Kültürü ile yetişmişlik diyoruz, Gelenekler diyoruz !!!
ne olursa olsun bu insanlar sadece Bülent Ünder için konuşmuyorum Galatasaray'a bişeyler vermiş, emek harcamış ve hiçte uygun olmayan bi üslupla, yakışmayacak tarzda muamele görenlerden bahsediyorum..
okan alındı, alınırken ne muhabetler döndü dün öyle-böyle diyenler bugün şöyle dediler o zaman, neymiş vefaymış.. eğer olacaksa vefa Bülent Ünder gibi adamlara olmalıdır..