Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 41 arası toplam 41 sonuç

Konu: Transfere 55 milyon avro !

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ABOOO
    Kulüp zaten gideri çeviriyor, UEFA Kupası'ndan gelen çok bir para değil.Gider-gelir dengede, karıştırmayın..
    Gelir ve gider pek dengede degil esasinda.. Bonservis ucretleri olmasa gelir ile gider birbirine yakin noktalarda.

http://www.fesam.org/sur_makale.php?...zman/ta030.htm

Turkiye'de geliri ve giderini dengede tutabilmis bir kulup oldugunu dusunmuyorum. Varsa da kucuk kuluplerdir. Fenerbahce be transferlerle bir risk almistir ve umidi alinan futbolcularin ileride ayni paraya veya daha yuksek rakamlara satilabilmesidir.

Satilamamalari icin de simdiden ongorulecek bir neden yok bence.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua
    Gelir ve gider pek dengede degil esasinda.. Bonservis ucretleri olmasa gelir ile gider birbirine yakin noktalarda.

http://www.fesam.org/sur_makale.php?...zman/ta030.htm

Turkiye'de geliri ve giderini dengede tutabilmis bir kulup oldugunu dusunmuyorum. Varsa da kucuk kuluplerdir. Fenerbahce be transferlerle bir risk almistir ve umidi alinan futbolcularin ileride ayni paraya veya daha yuksek rakamlara satilabilmesidir.

Satilamamalari icin de simdiden ongorulecek bir neden yok bence.
    Orda belirtilenlerin dışında da gelirler var ama..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ABOOO
    Orda belirtilenlerin dışında da gelirler var ama..
    Belirtilenin disinda bir Fenerium var. O da 2005 yilinda 20M USD ciro yapmis. 38.5M USD'lik gelir gider acigini kapatacak boyutta degil yani.

Oyuncu ücretleri hesaplanırken gidenler de düşünülmeli. Anelka, Nobre, Mahmut Hanefi, Servet, Murat Hacıoğlu, Zafer Biryol gibi oyuncuların maaşları da ödenmeyeceğinden buradan bir artısı var. Özellikle Anelka kafadan yılda 4 milyon dolar artıya geçiriyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

bu gayriresmi zaten ben belirtilen kaynağa hiç inanmam sallama haber yapıyolar.

ya bu oyuuncuların bonservisleri ne kadar yıllık alacakları felan onları kesin bilen biri varsa söyleyebilir mi çünkü bu rakam çok fazla
    ayrıca ben daha bu oyuncuların bonservislerini bile bilmiom öğrenmiş olurum

Nesil
    2006
    Yer
    Kadıköy Cehennemi

Benimde inanasım gelmedi taş çatlasa 30 derim ben.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by zikko
    Oyuncu ücretleri hesaplanırken gidenler de düşünülmeli. Anelka, Nobre, Mahmut Hanefi, Servet, Murat Hacıoğlu, Zafer Biryol gibi oyuncuların maaşları da ödenmeyeceğinden buradan bir artısı var. Özellikle Anelka kafadan yılda 4 milyon dolar artıya geçiriyor..
    nobrenin bonservisi sizde degildi o yüzden bu oyuncudan bişey kazanmadınız bildigim kadarıyla murat hacıoglununda sözleşmesi fes edildi oda beleşe gitti...

Quote Originally Posted by nekop
    nobrenin bonservisi sizde degildi o yüzden bu oyuncudan bişey kazanmadınız bildigim kadarıyla murat hacıoglununda sözleşmesi fes edildi oda beleşe gitti...
    maaşlardan bahsediyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

yok artık lebron james
    şişirmekte üstümüze yok ha
    toplam 20 milyonun üstüne çıkmamıştır taş çatlasa 25 ama 55 yuh

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pek inanasım gelmiyo. Bunlar oyuncuların sözleşme boyunca alacakları toplam parayı falan yazdılar heralde.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri