Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 77 arası toplam 77 sonuç

Konu: Türkiye-Malta Maçı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ermoon
    Hakan'ı çıkarmadı, niye kadroya aldı diyoruz hatta ben bile niye oynuyor diyordum ama bugün 2 assist yaptı. Hakan'ın ölüsü bu takıma yetiyormuş, demekki üstüne alternatif yokmuş!

Bunun yanında yavaş yavaş kadro oturmaya başladı.. Ergün'ü ben Galatasaray takımında bile görmek istemiyorken bugün izledikten sonra yanıldığımı farkettim. Umarım Denizli karşısında ilk 11'de sahaya çıkar..
    Hakan hala oyunu cok iyi okuyabiliyor ve yasli olsa da hem kendisine hem de takim arkadaslarina pozisyon yaratacak kosular yapiyor. Bence bu form grafigini surdurdukce, defansta kapanan takimlara karsi etkili bir silah olmaya devam edecektir.

Ergun bugun karsisinda kendisini defansif acidan fazla zorlamayan bir takima karsi oynadi. Bu nedenle rahalikla ileriye cikabildigi icin iyi gorundu ancak Ergun bir Yattara, Mehmet Topuz veya Burak Yilmaz'in karsisinda cok hata yapacaktir. Ancak Malta'ya karsi Ergun dogru secimdi cunku ileriye cikislarda, defansi fazla onemsemeden cikabilecegi bir macti. Skor 1-0 iken yaptigi hatada sag taraftan cizgiye inen oyuncunun cikarttigi top sonrasinda gol yemememiz, Mehmet Topuz'un becerisi degil, Malta'nin beceriksizliginden dolayi oldu. Ergun her mac oynayabilecek bir oyuncu degil artik.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by LaKe
    Her maçımızı boş sahada oynamıycazki. Toparlanırız elbet. Bence bugün seyircisiz oynamamız millilerimiz üzerinde büyük etki yarattı.
    İnş. tek dilegimiz bu 4 senedir Avrupa arenasında yokuz artık tekrar kendimizi göstermemiz lazım
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    123456789

skorun 2-0 olmasının seyirciyle cok alakası var..kadıköyde veya baska stadda olsa daha farklı olurdu kesin

2-0 aldık ne mutlu bize

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

malta gibi bir takıma güçlükle ancak iki gol atabildik.herkes defansif sorunumuz var diyor ama bu takımın sadece savunmasında değil her yerinde arıza var.ilk yarı boyunca hiç bir alternatif akın üretemedik.ancak ikinci yarı nihat ve ardanın girişi gidaşatı değiştirebildi.savunmada ise böyle kötü bir rakip karşısında bile çok aksadık.hakan şükür ise bir kez daha alternatifsizliğini ispatladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

bana geçen hafta tartışmalar da ve kadro isteklerimizde hakan şükür ü yerden yere vuranlar slmlar hepinize.dün fatih terim ne dedi "bir hakan şükür daha var da bi zmi almıyoruz".bu konuyu yeni bir konuda tartışmaya açacağım.

yıldıray 15.dakikada filan boş kaleye vurup golü atabilse idi maç daha keyifli olabilirdi...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

evet ik 20 dk gol bulsaydık maç bayağı farklı olurdu bu arada Nihat ilk 11 başlamalı kesinlikle

Bilmiyorum bazi arkadaslarda belirtmis ama Hakani herkes gormustum umarim.Ve ona alternatif uretilen tekkeyi.Ben bir topicte bundna bahsetmistim.Hakanla Tekke asla ayni anda 11 de olmamamli.Bence birbirlerini tamamlama soyle dutrsun zarar veriyorlar.Benim forvet hattim Hakan -NIhat yada hakan Halil olmali. Ayrica iyi gunden uyarimiz yapalim bizim bu geri 4luyle Allah yardimcimiz olsun. Canin yerine hoca toramani dusunebilrdi.Ayrica Gokhan iyi hos cocuka cok agresif deli oynuyor karta cok yakin.Didigim gibi kotu oynadigimz bir maci aldik.Isallah ileri maclarda dedigim aksakliklar duzelir

Default Basından Tepkiler : Skor iyi, oyun kuşkulu

Avrupa 2008 elemelerinde ilk sınavdan galibiyetle çıktık. Rakip Malta’ydı. Yani Avrupa arenasının en zayıf takımlarından biri... Dolayısıyla bu galibiyet sürpriz olmadı. Lakin, futbol yazarlarının yorumlarına bakıldığında, Milli Takım’ın dün gece sergilediği oyun, geleceğe ilişkin sağlam bir güven vermemiş gibi görünüyor. Ya da şöyle söylemek de mümkün; Malta karşısında alınan galibiyet izleyenlerin ağzında “kekremsi” bir tad bırakmış. Ancak unutulmaması gereken bir nokta da maçın seyircisiz oynandığı gerçeği... Yazarların ortak kanaatlerinden biri de Malta maçının kesin bir ölçü teşkil etmediği, esasen Macaristan karşısında sergileyeceğimiz oyunun, millilerin geleceğine ilişkin bir ölçü oluşturacağı...

İşte Türk basınından kısa seçmeler...

Mustafa Denizli (Milliyet): “Yıllardır söylediğimiz gibi , Avrupa’dan fizik olarak hiçbir eksikliğimiz yok. Ama teknik konular bizim mutlaka düzeltmemiz gereken bölümler oluyor. Türkiye şunu bilmeli. Yoluna mutlaka Nihat ve Tuncay ile devam edecek. Etmelidir de... Tabii bütün bunların yanında üç puan hanemize yazıldı, düşündüğümüz başlangıç oldu. Bu karşılaşmanın sonunda benim edindiğim kanaat şu; Malta değişmedi, değişemez. Ama biz biraz değişiyoruz, bu konuya çok dikkat."

Rıdvan Dilmen (Milliyet): “Konsantrasyonu zor bir maçtı aslında. Tribünler seyircisiz, rakip çok zayıf. Hücum yapma ihtimalleri bile yok. Göbekten gidiyorsun faul yapıyorlar. Kenara iniyorsun, ceza sahası içine yığılıyorlar. Gıcık bir maç olması için çok sebep vardı anlayacağınız. Takım halinde iyi oynadık veya kötü oynadık yorumları bu maç için hiç geçerli değil. Maç öncesi düşündüğümüz gibi bundan sonraki Macaristan maçı bizim için en önemli sınav. İyi oynasan, kötü oynasan da her zaman yeneceğimiz Malta’yı geçtik."

Erman Toroğlu (Hürriyet): “Malta takımının gücü belli. Tamamen tek yönlü, yani defansif oynuyorlar. 90 dakika boyunca hucuma en fazla 4-5 defa geldiler. Bu pozisyonlarda bile tehlike yaratabildiler. Bu kadar hazırlık maçı yaptık, kendimizi cezalı maçlarta göre hazırladık ama hazırlık maçlarında oynattıklarımızla bu kadro değişik oldu. O zaman niye hazırlık maçı yaptık. Bunu Malta takımına karşı yaptık. Yarın bunlardan çok daha güçlü takımlarla oynayacağız. Bu görüntü iyi değil.”

Güven Taner (Fanatik): “Malta, Allahları var, öyle delicesine kapanmadı. Zaten neden korkacaklardı ki? Ancak biz gene de yaratıcı, delici, parçalayıcı, şutör olamadık. Ne kanat etkinliği yaratabildik, ne de ortadan burgular gösterdik. (...) Hücumlarımızı daha çabuk organize etmeliyiz, daha şutör olmalıyız.”

Tunç Kayacı (Fanatik): “İlk maçımızdı ve galibiyetle başlamak zorundaydık ve de kazandık. Ancak Malta gibi bir rakip karşısında hala sistem sorunumuzun devam ettiğini gördük ve hala bir futbol ekolümüzün olmadığına tanık olduk, zeminden izleyenlere duyurulur! .."

Levent Tüzemen (Sabah): “Almanlar’ın ünlü yazarı Gothe şöyle demiş: “İlk iliği kaçıran düğmeleri sonuna kadar ilikleyemez”. Euro 2008 yolunda Milli Takım için ilk ilik Malta’ydı ve bu iliği kaçırmamız gerekiyordu. Turnuvaya iyi başladık, ilk iliği kaçırmadık. Dileriz bu yol hep galibiyetlerle sürer.”

Ömer Üründül (Sabah): “Malta karşısında uzun süre sıkıntılar yaşadığımız maçta 3 puanı ikinci yarıdaki oyunumuzla kazandık. Maça tam saha baskı ile başladık. Malta’ya top yapma şansı vermeden sürekli hücum girişimlerinde bulunduk. Ancak bir türlü istediğimiz üretkenliği sağlayamadık. Sonuçta zorlandığımız maçı kazandık. Hakan Şükür galibiyette önemli bir rol oynadı. Belki gol atamadı ama 3 tane gollük pas verdi.”

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ilk yarı çokk iidi ama yıldıray o golleri atsaydı,ikinci yarıya daha kolay girerdi.ama olsun yıne de maçı aldıkk

bu futbolla bu forvetler ile aynı oyun ile dvm edersek 4. bitiririz....

norveçi seyrettim akşam bu norveç bizi deli eder...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

hiç bir takımı küçümsememek gerekiyo..maçın başlarında küçümsemişler gibi..ama sonradan toparladılar..en az 5 atılmalıydı

S-B-Z Misafir

heleki bosna hersekin 5 tane attığı takıma.
    bu takım nedense bana hiç tat ve ümit vermiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by şampiyon
    heleki bosna hersekin 5 tane attığı takıma.
    bu takım nedense bana hiç tat ve ümit vermiyor
    hırs lazım bize hırs

ufak takımlarla hırssız oynarız öyle böyle kazanırız yada berabere kalırız..
    büyük takımlarla oynarken çok hırslı oluruz ama yine kazanamayız... nolcak halimiz bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    123456789

Ben ve valla 2008 için umutluyum.taraftarların olmaması olumsuz etkiledi.bu guruptan 1.cıkarız ve avr. şampiyonasında da basarılı oluruz diye düşünüyorum(inşallah)

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri