işte aradığım yeni heyecan..bekle beni inönü..bekle beni Rico,delgado
Tarığm ellerine sağlık kardeşliğim..gene yaptınız yapacağııznı
işte aradığım yeni heyecan..bekle beni inönü..bekle beni Rico,delgado
Tarığm ellerine sağlık kardeşliğim..gene yaptınız yapacağııznı
[QUOTE=DeDe]işte aradığım yeni heyecan..bekle beni inönü..bekle beni Rico,delgado
Tarığm ellerine sağlık kardeşliğim..gene yaptınız yapacağııznı[/QUOTE
İşte senin yabancı hayranlığında burada belli oluyor...ve ayrıca üzülerek söylüyorum ki ben de senin tuttuğun takımı tutuyorum ancak senin gibi düşmanca davranmıyorum....Tayfun vora çok yetenekli ir genç...Seninle ortak bulduğum ise kompany nin 172 gibi düşük olması..Ancak ben bunu asla TÜrk oyncu ile kıyaslayarakk söylemem...Çünkü kıyasladığın yetenekli bir genç... Sen ne kadar inanmasanda...Originally Posted by sherryy
![]()
![]()
[QUOTE=istanbul1453]Bu benim yabancı hayranlığımla alakalı değil.eğer tayfun cora o kadar iyi bir adam olsaydı Trabzon onu kiralamzdı.Hadi diyelim o kadar iyi adam bu senenin flaş ismi olan ardanın p.a. sı o zaman tayfun coradan daha iyi olmalıdır.Oyunda p.a. 180 ve üzeri olan defans oyuncuların hepsi avrupanın en iyi takımlarında oynuyor.Yani kısaca oyunun p.a 180 i elit kluplerde oynayacak kadar iyi olan oyuncular içindir.İsterim o kadar iyi olmasını ama değil Tayfun Cora.Eğer o kadar iyi bir yetenek olsaydı şu ana kadar büyük bir klüpten hadi onu geçtim galatasaraydan fenerbahçeden eşiktaşdan teklif alırdıOriginally Posted by DeDe
2006-2007 update'i FM 2005 e uygulayabilir miyiz yani onda çalışır mı bilgisayar FM 2006 nın çalışmasına izin vermiyor maalesef.FM 2005 e eklesem çalışır mı ona göre indircem de.
bu güncelleme 2006 için yapılmıştır 2005 te çalışmaz.Originally Posted by crabheart
abi link ölü değişirsen çok sevineceğim
ya bunun için üye oldum buda indirilmio