1 ile 30 arası toplam 268 sonuç

Konu: Turksportal 2006-2007 Güncellemesi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

işte aradığım yeni heyecan..bekle beni inönü..bekle beni Rico,delgado
    Tarığm ellerine sağlık kardeşliğim..gene yaptınız yapacağııznı

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

[QUOTE=DeDe]işte aradığım yeni heyecan..bekle beni inönü..bekle beni Rico,delgado
    Tarığm ellerine sağlık kardeşliğim..gene yaptınız yapacağııznı[/QUOTE

Quote Originally Posted by sherryy
    Bunlarda benim bulduğum bazı hatalar:
    -------------------------------------------------------------------------
    Ballack chelsea ile bir yıllık değil 3 yıllık sözleşme imzaladı
    Tayfun coranın p.a si 180(Bu kadar hayatta olamaz)
    Kompanyin p.a. sı 172 (Bu oyunda ilk defa kompanyini p.a.sını bu kadar az gördüm.Tayfun cora 180 ise kompany rahat 190 olur)
    Uefa kupasını Sevilla kazandı.Finalde middlesbroughu yendi ama updatede final Sevilla-Sporting gözüküyor
    Community Shiled de Chelsea-Liverpool oynadı ama update de Chelsea-Arsenal gözüküyor
    İşte senin yabancı hayranlığında burada belli oluyor...ve ayrıca üzülerek söylüyorum ki ben de senin tuttuğun takımı tutuyorum ancak senin gibi düşmanca davranmıyorum....Tayfun vora çok yetenekli ir genç...Seninle ortak bulduğum ise kompany nin 172 gibi düşük olması..Ancak ben bunu asla TÜrk oyncu ile kıyaslayarakk söylemem...Çünkü kıyasladığın yetenekli bir genç... Sen ne kadar inanmasanda...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

[QUOTE=istanbul1453]
    Quote Originally Posted by DeDe
    işte aradığım yeni heyecan..bekle beni inönü..bekle beni Rico,delgado
    Tarığm ellerine sağlık kardeşliğim..gene yaptınız yapacağııznı[/QUOTE

İşte senin yabancı hayranlığında burada belli oluyor...ve ayrıca üzülerek söylüyorum ki ben de senin tuttuğun takımı tutuyorum ancak senin gibi düşmanca davranmıyorum....Tayfun vora çok yetenekli ir genç...Seninle ortak bulduğum ise kompany nin 172 gibi düşük olması..Ancak ben bunu asla TÜrk oyncu ile kıyaslayarakk söylemem...Çünkü kıyasladığın yetenekli bir genç... Sen ne kadar inanmasanda...
    Bu benim yabancı hayranlığımla alakalı değil.eğer tayfun cora o kadar iyi bir adam olsaydı Trabzon onu kiralamzdı.Hadi diyelim o kadar iyi adam bu senenin flaş ismi olan ardanın p.a. sı o zaman tayfun coradan daha iyi olmalıdır.Oyunda p.a. 180 ve üzeri olan defans oyuncuların hepsi avrupanın en iyi takımlarında oynuyor.Yani kısaca oyunun p.a 180 i elit kluplerde oynayacak kadar iyi olan oyuncular içindir.İsterim o kadar iyi olmasını ama değil Tayfun Cora.Eğer o kadar iyi bir yetenek olsaydı şu ana kadar büyük bir klüpten hadi onu geçtim galatasaraydan fenerbahçeden eşiktaşdan teklif alırdı

Question

2006-2007 update'i FM 2005 e uygulayabilir miyiz yani onda çalışır mı bilgisayar FM 2006 nın çalışmasına izin vermiyor maalesef.FM 2005 e eklesem çalışır mı ona göre indircem de.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by crabheart
    2006-2007 update'i FM 2005 e uygulayabilir miyiz yani onda çalışır mı bilgisayar FM 2006 nın çalışmasına izin vermiyor maalesef.FM 2005 e eklesem çalışır mı ona göre indircem de.
    bu güncelleme 2006 için yapılmıştır 2005 te çalışmaz.

abi link ölü değişirsen çok sevineceğim

Unhappy offf

ya bunun için üye oldum buda indirilmio

Mesaj Yetkileri