KEZMAN'A LAF ATANLAR UTANACAKSINIZ!

Kezman tam bir boşnak dostu..Kezman'ın ülkesinde yaşayan annesinin ve babasının hizmetlerini gören Boşnak bir çiftin çocuklarının tüm eğitim masraflarını üstüne aldığı ve onların her ihtiyacını karşıladığı öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde NTV`de yayınlanan 90 dakika programında Haşmet Babaoğlu, yeni transferimiz Mateja Kezman`ı Bosna Hersek maçında attığı golden sonra sevinirken yaptığı hareket nedeniyle soykırımcı olarak suçlamıştı. Dünyanın en büyük futbol sitelerinden biri olan www.extratime.org sitesinin forumlarında bu konuda yapılan tartışmalarda konuyla ilgili mesajlar yazan Sırplar, bu işaretin Sırpların sevinç ve ulusal gurur işaretleri olduğunu. Bosnalılarla ya da Bosna savaşıyla uzaktan yakından alakası olmadığını bahsettiler.

Çetnik selamı nedeniyle kamuoyunda günlerce tartışılan Kezman, attığı golden sonra yaptığı bu hareketin, ülkesinin bir amblemi olduğunu, bununla din, dil ve ırk ayrımı yapmadığını söyledi.

Sırp futbolcu, ''Bu konu hakkında çok fazla konuşmak istemiyorum. Sadece benim ülkemin bir amblemi. Bütün dinler, benim için çok önemli. Hiçbir şekilde din, dil ve ırk ayrımı yapmıyorum. Ülkemin bir amblemiydi ve o hareketi yapmış oldum. Bu da Fenerbahçe'ye zarar vermek isteyenlerin üzerinde konuştukları bir konu, futbolla herhangi bir ilgisi yok. Bu konuyu konuşarak benim üzerime gelmiyorlar, ama Fenerbahçe'nin üzerine gidiyorlar'' dedi

VE SAKLANAN GERÇEK

KEZMAN BOSNALI DOSTU...

Kezman tam bir boşnak dostu..Kezman'ın ülkesinde yaşayan annesinin ve babasının hizmetlerini gören Boşnak bir çiftin çocuklarının tüm eğitim masraflarını üstüne aldığı ve onların her ihtiyacını karşıladığı öğrenildi.

Kezman'a yönetim bunları açıkla derken Sırp futbolcunun yönetime ''Gerek yok. Yardımcı olduğum insanların arkasından prim yapmak istemem. Ben kendimi, yaşantımı biliyorum. Bu tip insanlara sahada gereken cevabı verecem'' dediği öğrenildi.

ALINTIDIR::::