Maç hakkında her türlü bilgiyi burada bulabilirsiniz.
Maç saat 19:00'da Şükrü Şaraçoğlu Stadyumunda oynanacak Fenerbahçe'nin yeni 4 transferi seyircisi ile buluşacak ve Appiah'ın 3 maçlık cezası bu maçta bitecek.
Maç hakkında her türlü bilgiyi burada bulabilirsiniz.
Maç saat 19:00'da Şükrü Şaraçoğlu Stadyumunda oynanacak Fenerbahçe'nin yeni 4 transferi seyircisi ile buluşacak ve Appiah'ın 3 maçlık cezası bu maçta bitecek.
3 yada 4-0 biter bu maç kejman atar deivid atamaz bence
Bence bu maçta Kezman ve Deivid şov izleyecez ilk kez 6+1 yabancı ile çıkacağız.
Cok degisik bir kadro sahada olcak, belki bununla birlikte sistemde de ciddi degisiklikler gorebiliriz.
Sanmıyorum sistem büyük ihtimalle aynı olacaktır ama sadece isimler değişecektir. En çok merak ettiğim bu maçta Tuncay mı Tümer mi oynayacak?
İnş Tümer oynar.Originally Posted by batuhan1907
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bakalım uyum sorunu yasıyacaklarmı üstelik kolay mac degil buraya yazın
içimden beraberlik geçiyo ama
bu maçta kayıp olmaz 2 yada 4 fark olur....
beyler savunma iyi
maç saraçoğlunda olduğundan FB nin puan kaybedeceğiini sanmıyorum. FB bu maçı kolay alacak. Ancak maçın skorunu Antalyaspor un direnci belirleyecek.
fenerin yeni tranferleri varsa antalyanin cordobasi var bunu unutmayalşim arkadaslar bu mac cordobanin maci olcak
bütün toplarıda kurtaracak deil ya cordoba 1-2 tane yer heraldeOriginally Posted by life law
![]()
Fenerbahçe bu maçta farklı yener...Bence bu maç kezman'ın maçı olcak çünkü taraftar desteğini fazlasıyla arkasına aldı istediği paslar gelirse dediğim gibi şov yapar...Deivid ise bu maçta kezmanın arkasında kalacak gibi![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
yeni transferler kendilerini göstermek için çok iyi oynıyacaklardır...fenerbahçe nin farklı kazanacağını düşünüyorum
ilk gol geçikirse 2-0 ilk golü erken bulursak 5-1 yada 6-1 diyorum![]()
fener zorlanmadan yenecektir...bence 3-0
fark olurmu bilemem bu tür maçlar zor olur. sonuçta Fenerbahçe yeni bir ekip, yeni bir kadro kuruldu. 2-3 maç uyum sorunu olur ama sonradan açılırlar. ama Fenerin işi belli olmuyor öyle diyoruz böyle çıkıyor.. bir sonuç veremem
Kimse farkında değil yıllar sonra Uche-Högh gibi ikili yakalanmak üzere.O ikiliden beri sağlam bir defans yoktu.Defans yıllar sonra sağlam bir ikili ile kuruldu.Sol bek ve sağ bek eksiliği var, sağ bekte defansif olarak Önder zaaf yaşatmaz ama sol bek özellikle Avrupa maçlarında Ümit Özat ile gitmez.
Bu yıl bence Fenerbahçe defansının yılı olacak.Skor tahminim: 5-0
Tümer'in oynacağını sanıyorum.
2 Tümer, 2 Deivid, 1 Kezman.
Tahmini kadro:
------------------- Deivid ------------ Kezman -----------------
----------------------------- Alex --------------------------------
-------------- Tümer ----- Aurelio ----- Appiah ---------------
Ümit Özat ------ Lugano ------- Edu Dracena ------ Önder
----------------------------- Rüştü ------------------------------
Fener alir maci ama gene dualarimiz Antalyayla![]()
Antalya hiç zorlanmadan alır bu maçı..Skor:1-2
tamam cimbomluyum ama kardes bu kadar sallama tabi hiç zorlanmaz utanmasan fark atcak dicekmissinOriginally Posted by ewokk
antalyanın en azından beraberlik almasını isterim. Bu arada hakem kimdi!! ?
Olmayacak duaya Amin denmezOriginally Posted by Kralatti
![]()
benderim haydi antalyaaa
Gecen hafta sakarya macindada ayni yaziyi yazdim o tutmustu/Sansimizi denemek lazimOriginally Posted by ABOOO
![]()
Antalya zorlar ama Fener alır die düşünüorum
tuncay yedek tümer 11 de
ve maç başladı
forza antalya![]()