-
01.Haziran.2005, 12:27
Arsenal Edu nun valencia ya bedava transferine onay verdi.KULÜPLERİMİZ UYUMAYA DEVAM!
D'Alessandro nun menejeri kendilerine Tottenham dan teklif geldiğini fakat wolsburg un river plate e ödediği paranın aynısı istediğini söyleyerek transferi zora soktuğunu açıkladı.
D'Alessandro ise verdiği demeçde:ingiltere ligi zor fakat bu beni korkutmuyor,ben rekabeti severim.veron,crespo,forlan gibi güney amerika oyuncuları başarısız olmuş olabilir ama ben öyle olmam. dedi.
Henrik Larsson barça nın 2 yıllık kontrat yenileme teklifini kabul etti.
blackburn Jonathan Stead adlı forveti için sunderland ten gelen 1 milyon poundluk teklifi kabul etti.22 yaşındaki oyuncu 1.2 milyon pounda gelmiş ve 2 gol atmıştı.
celtic in yeni menejeri Gordon Strachan southampton oyuncuları kaleci Antti Niemi ve forvet Kevin Phillips i istediğini belirtti.
Trapattoni benfica yı terketti.Ünlü teknik adamın peşinde roma lazio ve fiorentina var.
palermo başkanı Maurizio Zamparini salı günü yeni teknik adamın ismini açıklayacaklarını söylemişti ve açıkladı.Luigi Delneri.
Riquelme basına verdiği demeçde carlos bianchi nerdeyse ben ordayım dedi.bianchi nin büyük ihtimal A. madrid ile anlaşacağı söyleniyor.
barça koçu Frank Rijkaard marca gazetesine verdiği röportajda bu yazki ilk hedeflerinin Henry olduğunu söyledi.
Guti real den ayrılmasının iki taraf için de iyi olacağını ve bir italyan ya da ingiliz takımına gitmek istediğini söyledi.juventus guti ile ilgilenmeye başlamış.
Everton, mikael forssell ile imzaya çok yakın olduklarını söyledi.4milyon avro teklif yapılmış durumda.oyuncu ile schalke ve birmingham da ilgileniyor.
Mesaj Yetkileri