Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon
181 ile 210 arası toplam 242 sonuç

Konu: BarceloGS 06/07 Seasons FM Update V3

Nesil
    2005
    Yer
    ali sami yen

ben halletim daha sonra galiba update den kaynaklanmıyo oyunla ilgili indirdiim diğer dosyalardan dolayı onları indirmicem artık ve bişeyi tavsiye ederim size oyunun gerçek server_db sini yedekleyin öyle bi sorun olnca direk değiştirin sorun kalkıyo

yav benim sorumun cevabı nerde cvp yazın

Nesil
    2005
    Yer
    Gönen/Balıkesir

İkinci ligin bütün transferleri inşallah yeniden düzenlenmiştir

Default FM 2006 BarceloGs

Arkadaslar ben de bir çok kez database hazırladım.

Bu arkadas ta benim gibi bütün ayrıntılara değinmiş.

Böyle bir database yapmak en az 6 saat sürüyor.

Arkadasım çok güzel yapmış ellerine sağlık.

Database yaparken en önemli olan adaletli olmaktır.

Ben bir fenerbahçeli olarak her zaman kendi takımımın gücünün şimdikinden daha iyi olduğunu bildiğim halde hep adaletli davrandım

Arkadasa teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yamanın bu versiyonunda adaletli olmak için elmiden geleni yapmışımdır. Öyle olduğunuda sanıyorum.

Quote Originally Posted by BarceloGS
    Yamanın bu versiyonunda adaletli olmak için elmiden geleni yapmışımdır. Öyle olduğunuda sanıyorum.
    Arkadasım gerçekten de adaletli yapmışsın. Bende buna deyindim zaten.

Yanlış anlaşılmasını istemedim zaten. Ayrıca senin de bildiğin gibi bu tür yamaları yaparken en hassas yer adaleti sağlamak gerçekleri elinden geldiği kadar oyuna aktarmaktır.

Diğer arkadaslarda bu sorun biraz öne cıkıyordu. Ama sende böyle bir problem yok.

Tamamiyle bu konuda hiç bir eksiğin yok. Eline sağlık. Çalışmalarının dewamını bekliyoruz.

turksportal ailesine sevgiler ...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

beyler inamoto falan varmı bu arada orduspor transferleri ne oldu

çok tşkler ama ben bunu nasıl kurcagımı bilmiyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Gönen/Balıkesir

İkinci Lig transferleri yok yani anlamıyorum neden bu kadar ihmalkar davranıyorsunuz anlamadım bir iş yapıyorsanız tam yapın yarım yamalak bir emek emek değildir.Şimdiden arkadaşlara söyleyeyim İkinci Lig transferlerin çoğu yok

çok güzel olmuş ellerine sağlık kardeş

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Mintal
    İkinci Lig transferleri yok yani anlamıyorum neden bu kadar ihmalkar davranıyorsunuz anlamadım bir iş yapıyorsanız tam yapın yarım yamalak bir emek emek değildir.Şimdiden arkadaşlara söyleyeyim İkinci Lig transferlerin çoğu yok
    Ne yoku internetteki transfer sitelerinden ne bulduysam ekledim. İnkar etme. Saygıyı öğren ilk önce. Sen emeğin ne olduğunu bilmiyorsun. Forumda şu ana kadar beğenilen bir update bu. Laflarına dikkat et.

emeğine sağlık dostum ama şahsen ben turksportalın resmi 06-07 güncellemesini tercih ediyorum ama onlarda hala çıkartacaklar biraz hızlı olsalar sabırsızlık öldürüyo adamı

bunu nasıl kurcaz ltf cevap

Nesil
    2005
    Yer
    Gönen/Balıkesir

Orduspor transferleri yok bir kere gereken önem verilmemiş

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Mintal
    Orduspor transferleri yok bir kere gereken önem verilmemiş
    Bu sana yazacağım son mesaj. Orduspor için yapılmadı bu yama. Eğer bana versiyon 2 için yayınlanan topikte şu transferler eklenmeli diye yardımcı olsaydın mutlak eklerdim. Bu yamayı 10-15 kişi yapmıyor sonuçta ben kendim yapıyorum. Eksiklik ve hata olması normal karşılanıyor.

Quote Originally Posted by muzob
    bunu nasıl kurcaz ltf cevap
    İndirdiğin rarı çıkart. Dosyanın ismini "db" olarak değiştir. Sonra "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006\data" içine kopyalat yapıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Quote Originally Posted by BarceloGS
    Oyun çöktü möktü diye birşey söz konusu değil. 1. versiyonunu çıkardığımda son şampiyonlar neden eklenmedi diye yoğun talep oldu. Hatta birçok ülkenin Football Manager adına çıkan güncellemelerinde son şampiyonlar eklenmiş. Bu konuda senin gibi düşünenlerin sayısı da çok azdır.

Zaten 06/07 adı üzerine çıkan neredeyse tüm yamalarda son şampiyonlar var.
    Quote Originally Posted by erkanzengin
    fm 2007 yi şimdiden oynamak istiyosun galiba ama bunun mümkün olmadığını da kendin bunu söyleyerk belirtiyosun..oyun çöktü diyerek başkalarının yamadan vazgeçmesine neden olman yanlış..son şampion galatasaray yazıldı yani geçen seneki fenerbahçenin şampiyonluğu silindi sanıyorum kimse de bunu pek umursamaz zaten diğer liglerde genellikle eski senenin şampiyonları şampiyon oldu..
    1.Ben Kimseye Sogutmaya Çalısmıyom Burası Bi Forum Yani Herkes Kendi Fikrini Verebilir (Kurallar Aykırı Olmuyacak Şekilde)...
    2. Adamlar O zaman Geçmişleri Yapmasınlar Bosuna Yer Kaplıo Ve Yoruyorlar Kendilerini.
    3. Herkes İstiyebilir Ama Unutmaki 06/07 Sezonunu Hayatta Ve Hayatta Yapamazsınız.
    4. Son Sampiyonlugu İstiyeceklerdir Ama Asla Ve Asla 06/07 Sezonu Diyemezsiniz Transferlerle ve Son Sampiyonlarla Olmuyo Bu Tarihlerle Oluyo...
    5.Sen Herkes Öle Yaptı Die Sende Yapcan Die Bişey Yok.
    6.Yine Sölüyorum EMEĞE SAYGI

NoT:Çöktü Derken Kötü Oldu Anlamında Dedim

NoT: Oyunun Neden Simdi Resmi Yaması Yok Adamlar Tarihleride Yapmak Zorunda Yoksa Eleştiri Gelir...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by BaD BoY
    1.Ben Kimseye Sogutmaya Çalısmıyom Burası Bi Forum Yani Herkes Kendi Fikrini Verebilir (Kurallar Aykırı Olmuyacak Şekilde)...
    2. Adamlar O zaman Geçmişleri Yapmasınlar Bosuna Yer Kaplıo Ve Yoruyorlar Kendilerini.
    3. Herkes İstiyebilir Ama Unutmaki 06/07 Sezonunu Hayatta Ve Hayatta Yapamazsınız.
    4. Son Sampiyonlugu İstiyeceklerdir Ama Asla Ve Asla 06/07 Sezonu Diyemezsiniz Transferlerle ve Son Sampiyonlarla Olmuyo Bu Tarihlerle Oluyo...
    5.Sen Herkes Öle Yaptı Die Sende Yapcan Die Bişey Yok.
    6.Yine Sölüyorum EMEĞE SAYGI

NoT:Çöktü Derken Kötü Oldu Anlamında Dedim

NoT: Oyunun Neden Simdi Resmi Yaması Yok Adamlar Tarihleride Yapmak Zorunda Yoksa Eleştiri Gelir...
    Bu yalnızca senin fikrin...

BarceloGS
    teşekkürler ilgilendigin için

Oyunda baslangic yilini degistirme imkani varmi ...Haziran 2005 yerine Haziran 2006 gibi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by joint4ever
    Oyunda baslangic yilini degistirme imkani varmi ...Haziran 2005 yerine Haziran 2006 gibi
    Böyle bir imkan olsa Fm serileri sürmez... Yok maalesef

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

ben bunu indireceğim de turnuvalar da bir sorun çıkar mı benzeri benim grupta olmuştu cassano da.editörler bir açıklama yaparsanız sevineceğim.

Quote Originally Posted by scolari12111
    ben bunu indireceğim de turnuvalar da bir sorun çıkar mı benzeri benim grupta olmuştu cassano da.editörler bir açıklama yaparsanız sevineceğim.
    hayret ya birşey sorduk cvp veren yok editörler ne iş yapıyor?bizi kim bilgilendirecek?lütfen biraz ilgi.

22. Smile lol

çok teşekkürler_o_

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

hayret ya birşey sorduk cvp veren yok editörler ne iş yapıyor?bizi kim bilgilendirecek?lütfen biraz ilgi.
    Kardes Biraz Daha Açıklarsan Anlayısda Ben Bişey Anlamadım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Eline sağlık. Senin önceki çalışmayı kullanıyordum. Türkiye kupasına 1. lig takımları oynamıyordu. Bu hata neden kaynaklandı bilmiyorum ama umarım artık olmaz. Emeklerinizin için sağolun.

emeğine sağlık dostum çok sağol...

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

diyorum ki önceki turnuvada bir arkadaş 6.03 ün üstüne de update yapmış cassano ban karşı iki takımda oynadı ben de bildirince arkadaş suçsuz olmasına rağmen diskalifiye edildi bunda da böyle bir sorun çıkar mı diye editörlere soruyorum o na göre indirelim.

ya bunun düzgün çalışması için önce bu update i mi yabmam gerekio TSP 6.0.3 TSL Güncellemesi V2 ????????

Default emeğe saygı ama ....

dostum elıne saglık ama tarafsız olmak adına yama vasat kalmıs ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

editörler çalışmıyor herhalde başka birşey olsa anında yazarlar birşey sorduk cvp veren yok.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

editörler çalışmıyor herhalde başka birşey olsa anında yazarlar birşey sorduk cvp veren yok.
    Kardeşim dediğin pek anlaşılmıyor ondan cevap yazılmıyor herhalde. Fm turnuvasından mı bahsediyorsun?

Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon

Mesaj Yetkileri