ben halletim daha sonra galiba update den kaynaklanmıyo oyunla ilgili indirdiim diğer dosyalardan dolayı onları indirmicem artık ve bişeyi tavsiye ederim size oyunun gerçek server_db sini yedekleyin öyle bi sorun olnca direk değiştirin sorun kalkıyo
ben halletim daha sonra galiba update den kaynaklanmıyo oyunla ilgili indirdiim diğer dosyalardan dolayı onları indirmicem artık ve bişeyi tavsiye ederim size oyunun gerçek server_db sini yedekleyin öyle bi sorun olnca direk değiştirin sorun kalkıyo
yav benim sorumun cevabı nerde cvp yazın
İkinci ligin bütün transferleri inşallah yeniden düzenlenmiştir
Arkadaslar ben de bir çok kez database hazırladım.
Bu arkadas ta benim gibi bütün ayrıntılara değinmiş.
Böyle bir database yapmak en az 6 saat sürüyor.
Arkadasım çok güzel yapmış ellerine sağlık.
Database yaparken en önemli olan adaletli olmaktır.
Ben bir fenerbahçeli olarak her zaman kendi takımımın gücünün şimdikinden daha iyi olduğunu bildiğim halde hep adaletli davrandım
Arkadasa teşekkürler.
Yamanın bu versiyonunda adaletli olmak için elmiden geleni yapmışımdır. Öyle olduğunuda sanıyorum.
Arkadasım gerçekten de adaletli yapmışsın. Bende buna deyindim zaten.Originally Posted by BarceloGS
Yanlış anlaşılmasını istemedim zaten. Ayrıca senin de bildiğin gibi bu tür yamaları yaparken en hassas yer adaleti sağlamak gerçekleri elinden geldiği kadar oyuna aktarmaktır.
Diğer arkadaslarda bu sorun biraz öne cıkıyordu. Ama sende böyle bir problem yok.
Tamamiyle bu konuda hiç bir eksiğin yok. Eline sağlık. Çalışmalarının dewamını bekliyoruz.
turksportal ailesine sevgiler ...
beyler inamoto falan varmı bu arada orduspor transferleri ne oldu
çok tşkler ama ben bunu nasıl kurcagımı bilmiyorum
İkinci Lig transferleri yok yani anlamıyorum neden bu kadar ihmalkar davranıyorsunuz anlamadım bir iş yapıyorsanız tam yapın yarım yamalak bir emek emek değildir.Şimdiden arkadaşlara söyleyeyim İkinci Lig transferlerin çoğu yok
çok güzel olmuş ellerine sağlık kardeş
Ne yoku internetteki transfer sitelerinden ne bulduysam ekledim. İnkar etme. Saygıyı öğren ilk önce. Sen emeğin ne olduğunu bilmiyorsun. Forumda şu ana kadar beğenilen bir update bu. Laflarına dikkat et.Originally Posted by Mintal
emeğine sağlık dostum ama şahsen ben turksportalın resmi 06-07 güncellemesini tercih ediyorum ama onlarda hala çıkartacaklar biraz hızlı olsalarsabırsızlık öldürüyo adamı
bunu nasıl kurcaz ltf cevap
Orduspor transferleri yok bir kere gereken önem verilmemiş
Bu sana yazacağım son mesaj. Orduspor için yapılmadı bu yama. Eğer bana versiyon 2 için yayınlanan topikte şu transferler eklenmeli diye yardımcı olsaydın mutlak eklerdim. Bu yamayı 10-15 kişi yapmıyor sonuçta ben kendim yapıyorum. Eksiklik ve hata olması normal karşılanıyor.Originally Posted by Mintal
İndirdiğin rarı çıkart. Dosyanın ismini "db" olarak değiştir. Sonra "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006\data" içine kopyalat yapıştır.Originally Posted by muzob
Originally Posted by BarceloGS
1.Ben Kimseye Sogutmaya Çalısmıyom Burası Bi Forum Yani Herkes Kendi Fikrini Verebilir (Kurallar Aykırı Olmuyacak Şekilde)...Originally Posted by erkanzengin
2. Adamlar O zaman Geçmişleri Yapmasınlar Bosuna Yer Kaplıo Ve Yoruyorlar Kendilerini.
3. Herkes İstiyebilir Ama Unutmaki 06/07 Sezonunu Hayatta Ve Hayatta Yapamazsınız.
4. Son Sampiyonlugu İstiyeceklerdir Ama Asla Ve Asla 06/07 Sezonu Diyemezsiniz Transferlerle ve Son Sampiyonlarla Olmuyo Bu Tarihlerle Oluyo...
5.Sen Herkes Öle Yaptı Die Sende Yapcan Die Bişey Yok.
6.Yine Sölüyorum EMEĞE SAYGI
NoT:Çöktü Derken Kötü Oldu Anlamında Dedim
NoT: Oyunun Neden Simdi Resmi Yaması Yok Adamlar Tarihleride Yapmak Zorunda Yoksa Eleştiri Gelir...
Bu yalnızca senin fikrin...Originally Posted by BaD BoY
BarceloGS
teşekkürler ilgilendigin için
Oyunda baslangic yilini degistirme imkani varmi ...Haziran 2005 yerine Haziran 2006 gibi
Böyle bir imkan olsa Fm serileri sürmez... Yok maalesefOriginally Posted by joint4ever
ben bunu indireceğim de turnuvalar da bir sorun çıkar mı benzeri benim grupta olmuştu cassano da.editörler bir açıklama yaparsanız sevineceğim.
hayret ya birşey sorduk cvp veren yok editörler ne iş yapıyor?bizi kim bilgilendirecek?lütfen biraz ilgi.Originally Posted by scolari12111
çok teşekkürler_o_
Kardes Biraz Daha Açıklarsan Anlayısda Ben Bişey AnlamadımOriginally Posted by scolari12111
![]()
Eline sağlık. Senin önceki çalışmayı kullanıyordum. Türkiye kupasına 1. lig takımları oynamıyordu. Bu hata neden kaynaklandı bilmiyorum ama umarım artık olmaz. Emeklerinizin için sağolun.
emeğine sağlık dostum çok sağol...
diyorum ki önceki turnuvada bir arkadaş 6.03 ün üstüne de update yapmış cassano ban karşı iki takımda oynadı ben de bildirince arkadaş suçsuz olmasına rağmen diskalifiye edildi bunda da böyle bir sorun çıkar mı diye editörlere soruyorum o na göre indirelim.
ya bunun düzgün çalışması için önce bu update i mi yabmam gerekio TSP 6.0.3 TSL Güncellemesi V2 ????????
dostum elıne saglık ama tarafsız olmak adına yama vasat kalmıs ...
editörler çalışmıyor herhalde başka birşey olsa anında yazarlar birşey sorduk cvp veren yok.
Kardeşim dediğin pek anlaşılmıyor ondan cevap yazılmıyor herhalde. Fm turnuvasından mı bahsediyorsun?Originally Posted by scolari12111