Anket Sonuçlarını Görüntüle:

Voters
0. You may not vote on this poll
  • 0 0%
1 ile 30 arası toplam 2138 sonuç

Konu: FM2006 Oyuncu Önerme

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default kalecilerin korkulu ruyasııı

database i buyuk yapın oyuna baslayın yapcagınız ilk trasnfer olsunn

18 yasında guney africalı her mac bende 3 gol atan bir tip

adı:Lebohang Mokoena
    deger:675 bin dollar 675K

bu oyuncuuy mutlaka alın derimm bu adamı villarael de forlann yerine oynattım

1 macta adam 4 gol attı aglıycaktım

Bende GS ye ilk sezonumda aldım bende mokoena ilk 11 de pek şans bulamıyo ama daha genç ben orta sahanın sağında oynatıyom süper bi adam

bu adamı herkes biliyo genc guzel oynuyo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu adam FM ciler tarafından bilinen bir oyuncudur. Sadece 1-2 kez transfer ettim takımıma. Yararlı bir oyuncu gerçekten. Ancak bu oyuncu oyunun başlarında çokda iyi değil. Alıp 1 sezon yetiştirmek gerekiyo.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

mokoena mı o da kim ? herkes tanırda, kardeş 4 gol atınca nie ağlıyodun ki....

Nesil
    2005
    Yer
    Eskişehir

ya bu adamı bilmeyen yok bunu oyuncu önermeye atsaydın keşke database büyük olmadan da çıkıo bu oyuncu zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

database i buyuk yapmaya da gerek yok.ben bu adamı hep alırım ama pek iyi oynamıyor bende .benim iyi bir yedeğim

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

yeniler hep sein gibi oluyor biride salomon kalou yu önermişti

bende neden ağladığını pek anlayamadım

arkadaslar fazla üstune gitmeyelim daha yeni fmci galiba

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

arkadasım bana yeni dıyon ama ben bu oyunu cm2 den beri oynuıyom yeni derken sen heralde beni çömez falan zannettin

neyse şimdilik sizin gibi çömezlerle bu konuyu tartısmanın bir anlamı yok bu adam bende bir sezonda 56 gol atmıs bir oyuncu italya liginde fiorentina da ozelliklie pazzini ile mukemmel anlasıyoo bu arkadas yalnız forvetni ya sagında oynatcan yada ortada oynatcan 4-3-3 de ozelikle ortaya koyarsanız diger forvetlerden gelebilen herturlu pası degerlendiriyo

aglamamın sebebide su arkadasım bi adam her mac gol atabilir orda bende biraz eksiklik var haklısın aslında uefa finalinde 4 gol atınca bir garip oluyo tabiki

12. Default

Quote Originally Posted by fayrap
    arkadasım bana yeni dıyon ama ben bu oyunu cm2 den beri oynuıyom yeni derken sen heralde beni çömez falan zannettin

neyse şimdilik sizin gibi çömezlerle bu konuyu tartısmanın bir anlamı yok bu adam bende bir sezonda 56 gol atmıs bir oyuncu italya liginde fiorentina da ozelliklie pazzini ile mukemmel anlasıyoo bu arkadas yalnız forvetni ya sagında oynatcan yada ortada oynatcan 4-3-3 de ozelikle ortaya koyarsanız diger forvetlerden gelebilen herturlu pası degerlendiriyo

aglamamın sebebide su arkadasım bi adam her mac gol atabilir orda bende biraz eksiklik var haklısın aslında uefa finalinde 4 gol atınca bir garip oluyo tabiki
    arkadaş farkettiysen yeni fm ci dedi.

Mesaj Yetkileri