ya bu adamı bilmeyen yok bunu oyuncu önermeye atsaydın keşke database büyük olmadan da çıkıo bu oyuncu zaten.
ya bu adamı bilmeyen yok bunu oyuncu önermeye atsaydın keşke database büyük olmadan da çıkıo bu oyuncu zaten.
paran varsa fred,david villa veya vuçiniç
database i buyuk yapmaya da gerek yok.ben bu adamı hep alırım ama pek iyi oynamıyor bende .benim iyi bir yedeğim
yeniler hep sein gibi oluyor biride salomon kalou yu önermişti![]()
bende neden ağladığını pek anlayamadım
arkadaslar fazla üstune gitmeyelim daha yeni fmci galiba
ARKADASLAR JAPONYA DEGİL CİN OLACAKTI COK PARDON..Gercektende inanılmasz bir yetenekte olan bir kalceci müthiş bir refleks var bu cocukta daha 16 yasında ismi wang dalei arkadaslar muthis bişey benden size yamuk oyuncu cıkmaz. emin olun
gercektende inanılmasz bir yetenekte olan bir kalceci müthiş bir refleks var bu cocukta daha 16 yasında ismi wang dalei arkadaslar muthis bişey benden size yamuk oyuncu cıkmaz. emin olun
özelliklerinin fotosunu koysana
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
kardes ben internet kafede oldugum icin simdi koyamıyorum ama gece belki koyarım
evet ss koyarsan ii olur bekliyoruz
kardesler dedim ya internet cafedeyim gece koyacagım
bence ii adam ama torres varken o oynatılmaz tabi
forvetlerin zate süper sattığın ii olmuş
iyi yapmıssın iyi.
kaç yılındasın kardeş bi ss koyda
bu oyuncu tam bir joker.Hangi mevkide ihtiyacınız varsa oraya koyun.
http://img178.imageshack.us/img178/2...drebingsz2.jpg
http://img178.imageshack.us/img178/8462/pozisyonby1.jpg
kaça alırız bu adamı.geliş fiyatı nedir
bu oyuncu oyunun başında 17 yaşının altında.Benim koyduğum ss 2.sezon.
İyi bir oyuncu olduğunu görmeniz için 2.sezonu koydum.
Ohaa. 16 yaşında olan bu adamın karakteristik özellikleri eklenmemesi gerekkir. İlk defa görüyorum bunu bir araştiriyim neyin nesiymiş.
vala adam 16 yasında bölemi
Bende Zonguldaksporaa Aldim İyİ Oynuyo. 16 YaŞinda Mİllİ Takimin As Kalecİsİ Bende.
yaww bu adam bi bendemi çıkmıo
bazı oyunlara özel cıkıoya
bir kez daha oyuna baktım.Kongsvinger diye bir takımdan almışım.Özellikleri kötü bile olsa bu kadar çok yerde oynayabilen bir adam kaçmaz
vala kaçmaz saolasın paylaştığın için
Norweç ligini ve huge geriş tabanında oyun açtım. Oyuncuyu bulamadım. Regen olma ihtimali var bu oyuncunu.
regen değil arkadaşlar.bu oyuncu çok önceden bulundu.İsteyenler için ideal yedektir.
keşke ss olsaydı.
walla bende gördüm çok ii bi kaleci bu ss e hiç gerek yok bence