Ben brcelonayl başladım 3 senede bütün kupaları aldım sıkıldım müthiş trnsferler yptım ibrahim henry filan sonra ayrıldım chelsea liverpool arsenal hepsinden geldi bi galtasaraydan gelmedi en sonunda gerets atıldı geretsin atılmasını beklerken lyon girdim iki seneliğine bu sırada benim bıraktığım kadroyu mourinho almıştı bi baktım ronaldinho ve ibrahimoviçin en sevdiği adam olmuşum sonra teker teker bütün oyuncular gitti brceonadan beni çok radılar eski verdiği paranın iki katını verdiler 280.000 pound ama kabul etmedim neyse lyondan ayrıldım çok kızdılar bana amabu sırada hep barcelonayı takip ediyodum 2.sene sondan4. takım oldular kıl payı kurtuldular meğerse mourinho ne beceriksizmiş erifler gsye baş vurdum seve seve kabul ettiler gs ile 5 sene oyndım bu sırada bütün yıldız takımlardan teklif geldi diğer taımlar gsde aldığım bütcenin 5 katı kadar para veriolardı gsyide kupadan kupaya taşıdım ve llk şampiyonlar ligi maçını unutamıyorum barcelonayla maç yapıyordum ödem koptu am berbat oynadılar çok kopuktu takım zanneddiğimden daaha berbattı iğrençti 7-1 yendim glatasaray taraftarı inanılmaz çok sevindi çok mutlu oldular 5 sene sonra sıklıdım artık oyunun bi zevki kalmmıştı word classda farkla birinciydim toplam 10 sene oynamıştım aaldım kocaeliyi coşturdum birinci lige çıkardım bide şampiyonlar ligi şampiyonluğu kocaeli bana resmen taptı:P 12 sene oyndıktan sonra sıkıldım yeni oyun açtım üç senelik oynuyorum gs yim şampiyonlar ligini aldım niyetim 1 sene daha oynayım çokk düşük bi takım alcam türkiye liginden onu 1. lige çıkarcam ihşallah
hepinize iyi günler