1 ile 30 arası toplam 216 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Antalyaspor

Hybrid View

Cordoba Fenerbahçe'ye maçı hediye etti. Benim tanıdığım Cordoba bu kadar saçma goller yemez. Önündeki topa müdahale edemeyen, kalecilik yeteneklerini kullanamayan kaleciye ben kaleci demem!

Bundan 1-2 kaç sayfa önce Fenerbahçe'nin uyum yaşadığını maçın hiç belli olmayacağını söyledim. Ne dediysem çıktı. Bu maça bakarsak defansta ve forvet hattında büyük uyum sorunu var. Kafa toplarına defans çıkamıyor, 2.yarıdan beri izlediğim Fenerin forvetleri sahada yoklar.

Son olarak. Fenerbahçe başkanı, yardımcısı çıkıp Beşiktaş'lı Burağın attığı el golüne büyük tepki gösterdiler. İnşallah bu hafta çıkıp yine Lugano'nun Tuncay'a verdiği pası görürler ve tepkilerini ortaya koyarlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by ermoon
    Cordoba Fenerbahçe'ye maçı hediye etti. Benim tanıdığım Cordoba bu kadar saçma goller yemez. Önündeki topa müdahale edemeyen, kalecilik yeteneklerini kullanamayan kaleciye ben kaleci demem!

Bundan 1-2 kaç sayfa önce Fenerbahçe'nin uyum yaşadığını maçın hiç belli olmayacağını söyledim. Ne dediysem çıktı. Bu maça bakarsak defansta ve forvet hattında büyük uyum sorunu var. Kafa toplarına defans çıkamıyor, 2.yarıdan beri izlediğim Fenerin forvetleri sahada yoklar.

Son olarak. Fenerbahçe başkanı, yardımcısı çıkıp Beşiktaş'lı Burağın attığı el golüne büyük tepki gösterdiler. İnşallah bu hafta çıkıp yine Lugano'nun Tuncay'a verdiği pası görürler ve tepkilerini ortaya koyarlar.

birader bjk fb maçında ki cordoba yı hatırlamıyor musun çok yetenekli bir kaleci ama tuhaf biraz.

Quote Originally Posted by dnz498
    iki kural
    -Top yuvarlaktır
    -Atamayana atarlar

öyle onlar da atamazsa hakem attırır.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by scolari12111
    öyle onlar da atamazsa hakem attırır.
    takma kafana o kadar
    fener sonuçta 3 puan alır
    bizim ellerimiz yorulur
    tüm camia uyur

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by ermoon
    N.Özdemir kesin bir kılıf bulmuştur yine bizim günahımız ne hakem görmedi ger çıkar ne olacak

Mesaj Yetkileri