Antalya bir gol daha bulacak gibi geliyor bana.
Antalya bir gol daha bulacak gibi geliyor bana.
gecen hafta nolmustu hatırlatırım sanaOriginally Posted by baras
ya bu saçma hatalar her snee oluyor. Her sene en çok ANADOLU Takımlarının hakkı yeniyor biz 3 büyük taraftarlarının yapılan hatalara tepki vermeye bile hakkımız yok aslında anadolu klüpleri ne yapsın...
böle daha öncelere girersen zararlı çıkarsın![]()
ya polemik yaratmasanız ölürsünüz dimi ? Ne olduysa oldu kızacaksanız onu yapan futbolcuya yapanı görmeyen hakeme kızın ama hemen kasıt aramayın
goooooolll alex
cordoba ya harbiden birşey oluyor fb maçlarında 4 2 oldu.
top boş kaleye girmedi ya daantalya beceriksizlik yaptı dakika 86
alex attı...
bu maç biter bu skorla
4-2 bu maç biter artık
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
futbolda hiç adalet yok bir de araya hakemler girince böyle oluyor.boş kaleye atamadı coşkun döndü gol oldu.
Cordoba Fenerbahçe'ye maçı hediye etti. Benim tanıdığım Cordoba bu kadar saçma goller yemez. Önündeki topa müdahale edemeyen, kalecilik yeteneklerini kullanamayan kaleciye ben kaleci demem!
Bundan 1-2 kaç sayfa önce Fenerbahçe'nin uyum yaşadığını maçın hiç belli olmayacağını söyledim. Ne dediysem çıktı. Bu maça bakarsak defansta ve forvet hattında büyük uyum sorunu var. Kafa toplarına defans çıkamıyor, 2.yarıdan beri izlediğim Fenerin forvetleri sahada yoklar.
Son olarak. Fenerbahçe başkanı, yardımcısı çıkıp Beşiktaş'lı Burağın attığı el golüne büyük tepki gösterdiler. İnşallah bu hafta çıkıp yine Lugano'nun Tuncay'a verdiği pası görürler ve tepkilerini ortaya koyarlar.
iki kuralOriginally Posted by scolari12111
-Top yuvarlaktır
-Atamayana atarlar
Originally Posted by ermoon
birader bjk fb maçında ki cordoba yı hatırlamıyor musun çok yetenekli bir kaleci ama tuhaf biraz.
Originally Posted by dnz498
öyle onlar da atamazsa hakem attırır.
N.Özdemir kesin bir kılıf bulmuştur yine bizim günahımız ne hakem görmedi ger çıkar ne olacakOriginally Posted by ermoon
ve mac sona erdi 4-2
öyle tabi ışık filaan çarpmıştır gözüne.avrupa da bu hakemler olmayınca sonuç ortada.
Beşiktaş Cordoba'yı niye gönderdi diye kızardım ama ne kadar haklı olduklarını anladım. Yılmaz Vural'ın yerinde olsam bir daha kadroya almam..
El değmemiş lig mi dediniz ? ? ?
vallahi y.vural ın işi belli olmaz almayabiilir çok kaliteli bir adamdır hatırlayın ç.rize den nasıl ayrıldı.Originally Posted by ermoon
takma kafana o kadarOriginally Posted by scolari12111
fener sonuçta 3 puan alır
bizim ellerimiz yorulur
tüm camia uyur
Aynen öyle abi. Hiç konuşmadım ama şimdi susmuyorum.. Dediğin gibi, El değmemiş lig mi demiştiniz?Originally Posted by DeDe
Aynen öyle dedik ama duyan yok Sağır Sultan hariçOriginally Posted by DeDe
fırsat buldunuz ya eleştirin hemen fenerbahceyi,hakemi, gecen hafta nie elestirmediniz hakemi falan işinize geldi tabi
evett şimdi geldik benim FB Yönetimini eleştirdiğim noktaya. Nihat Özdemir isyan ediyordu ya hani. Hatta "Fb üstünde oynanan oyunlar var " diye tff yi yerden yere vuruyor her türlü çirkefliği yapıyordu TFF ye. şimdide çıksın gene isyan etsin. yani illa ki kendi canımız yandığında çıkıp isyan etmesin yöneticiler başka takımların canı yandığında da çıksın isyan etsinler...
N.Özdemir'de fırsat bulduğu her gün, her saat, her dakika eleştirmişti..Originally Posted by fenerbahce_1907
siz antalya yı görün millet cordoba ya küfür ediyor sokak ortasında vallahi buraya gelince işi zor gibi.
yazık konyaya yazık rizeye yazık antalyaya hangisinde ''bu bi hataydı böyle kazanmak istemezdik''dediniz!!!aslında böle deseeler hiçbi sorun olmaz ama işte türkiye burası..
Antalyaspor'da adam gibi bir oyun kurucu bulunsaydı Fenerbahçe bu maçtan böyle zor çıkardı. Fenerbahçe 3 golü duran toptan attı. Yine aynı değişen yok. 2. golde Lugano'nun topun sanki eline çarptığını gördüm. Eğer çarpmışsa hakemlere isyan eden Fener yönetimi buna ne diyecek bilmiyorum.
Antlaya'da tüm defans oyuncuları neredeyse ayağındaki topu geriye yani Cordoba'ya yollayıp gol atacaklarını düşünüyorlar. Sonuç: Antalya'ya göre Fenerbahçe daha kötüydü. Şanslı olan kazandı.