Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 216 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Antalyaspor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Antalya bir gol daha bulacak gibi geliyor bana.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by baras
    yine başladı çirkeflikler elle almalar fln her sene aynı olay .herif topa tokadi wuruo yan hakemde izlio yok böle bişi
    gecen hafta nolmustu hatırlatırım sana

ya bu saçma hatalar her snee oluyor. Her sene en çok ANADOLU Takımlarının hakkı yeniyor biz 3 büyük taraftarlarının yapılan hatalara tepki vermeye bile hakkımız yok aslında anadolu klüpleri ne yapsın...

böle daha öncelere girersen zararlı çıkarsın

Nesil
    2005
    Yer
    ev

ya polemik yaratmasanız ölürsünüz dimi ? Ne olduysa oldu kızacaksanız onu yapan futbolcuya yapanı görmeyen hakeme kızın ama hemen kasıt aramayın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

goooooolll alex

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

cordoba ya harbiden birşey oluyor fb maçlarında 4 2 oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

top boş kaleye girmedi ya daantalya beceriksizlik yaptı dakika 86

alex attı...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

bu maç biter bu skorla

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

4-2 bu maç biter artık
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

futbolda hiç adalet yok bir de araya hakemler girince böyle oluyor.boş kaleye atamadı coşkun döndü gol oldu.

Cordoba Fenerbahçe'ye maçı hediye etti. Benim tanıdığım Cordoba bu kadar saçma goller yemez. Önündeki topa müdahale edemeyen, kalecilik yeteneklerini kullanamayan kaleciye ben kaleci demem!

Bundan 1-2 kaç sayfa önce Fenerbahçe'nin uyum yaşadığını maçın hiç belli olmayacağını söyledim. Ne dediysem çıktı. Bu maça bakarsak defansta ve forvet hattında büyük uyum sorunu var. Kafa toplarına defans çıkamıyor, 2.yarıdan beri izlediğim Fenerin forvetleri sahada yoklar.

Son olarak. Fenerbahçe başkanı, yardımcısı çıkıp Beşiktaş'lı Burağın attığı el golüne büyük tepki gösterdiler. İnşallah bu hafta çıkıp yine Lugano'nun Tuncay'a verdiği pası görürler ve tepkilerini ortaya koyarlar.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by scolari12111
    futbolda hiç adalet yok bir de araya hakemler girince böyle oluyor.boş kaleye atamadı coşkun döndü gol oldu.
    iki kural
    -Top yuvarlaktır
    -Atamayana atarlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by ermoon
    Cordoba Fenerbahçe'ye maçı hediye etti. Benim tanıdığım Cordoba bu kadar saçma goller yemez. Önündeki topa müdahale edemeyen, kalecilik yeteneklerini kullanamayan kaleciye ben kaleci demem!

Bundan 1-2 kaç sayfa önce Fenerbahçe'nin uyum yaşadığını maçın hiç belli olmayacağını söyledim. Ne dediysem çıktı. Bu maça bakarsak defansta ve forvet hattında büyük uyum sorunu var. Kafa toplarına defans çıkamıyor, 2.yarıdan beri izlediğim Fenerin forvetleri sahada yoklar.

Son olarak. Fenerbahçe başkanı, yardımcısı çıkıp Beşiktaş'lı Burağın attığı el golüne büyük tepki gösterdiler. İnşallah bu hafta çıkıp yine Lugano'nun Tuncay'a verdiği pası görürler ve tepkilerini ortaya koyarlar.

birader bjk fb maçında ki cordoba yı hatırlamıyor musun çok yetenekli bir kaleci ama tuhaf biraz.

Quote Originally Posted by dnz498
    iki kural
    -Top yuvarlaktır
    -Atamayana atarlar

öyle onlar da atamazsa hakem attırır.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

N.Özdemir kesin bir kılıf bulmuştur yine bizim günahımız ne hakem görmedi ger çıkar ne olacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ve mac sona erdi 4-2

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

öyle tabi ışık filaan çarpmıştır gözüne.avrupa da bu hakemler olmayınca sonuç ortada.

Beşiktaş Cordoba'yı niye gönderdi diye kızardım ama ne kadar haklı olduklarını anladım. Yılmaz Vural'ın yerinde olsam bir daha kadroya almam..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

El değmemiş lig mi dediniz ? ? ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Beşiktaş Cordoba'yı niye gönderdi diye kızardım ama ne kadar haklı olduklarını anladım. Yılmaz Vural'ın yerinde olsam bir daha kadroya almam..
    vallahi y.vural ın işi belli olmaz almayabiilir çok kaliteli bir adamdır hatırlayın ç.rize den nasıl ayrıldı.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by scolari12111
    öyle onlar da atamazsa hakem attırır.
    takma kafana o kadar
    fener sonuçta 3 puan alır
    bizim ellerimiz yorulur
    tüm camia uyur

Quote Originally Posted by DeDe
    Aynen öyle abi. Hiç konuşmadım ama şimdi susmuyorum.. Dediğin gibi, El değmemiş lig mi demiştiniz?

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by DeDe
    Aynen öyle dedik ama duyan yok Sağır Sultan hariç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fırsat buldunuz ya eleştirin hemen fenerbahceyi,hakemi, gecen hafta nie elestirmediniz hakemi falan işinize geldi tabi

evett şimdi geldik benim FB Yönetimini eleştirdiğim noktaya. Nihat Özdemir isyan ediyordu ya hani. Hatta "Fb üstünde oynanan oyunlar var " diye tff yi yerden yere vuruyor her türlü çirkefliği yapıyordu TFF ye. şimdide çıksın gene isyan etsin. yani illa ki kendi canımız yandığında çıkıp isyan etmesin yöneticiler başka takımların canı yandığında da çıksın isyan etsinler...

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907
    fırsat buldunuz ya eleştirin hemen fenerbahceyi,hakemi, gecen hafta nie elestirmediniz hakemi falan işinize geldi tabi
    N.Özdemir'de fırsat bulduğu her gün, her saat, her dakika eleştirmişti..

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

siz antalya yı görün millet cordoba ya küfür ediyor sokak ortasında vallahi buraya gelince işi zor gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

yazık konyaya yazık rizeye yazık antalyaya hangisinde ''bu bi hataydı böyle kazanmak istemezdik''dediniz!!!aslında böle deseeler hiçbi sorun olmaz ama işte türkiye burası..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Antalyaspor'da adam gibi bir oyun kurucu bulunsaydı Fenerbahçe bu maçtan böyle zor çıkardı. Fenerbahçe 3 golü duran toptan attı. Yine aynı değişen yok. 2. golde Lugano'nun topun sanki eline çarptığını gördüm. Eğer çarpmışsa hakemlere isyan eden Fener yönetimi buna ne diyecek bilmiyorum.
    Antlaya'da tüm defans oyuncuları neredeyse ayağındaki topu geriye yani Cordoba'ya yollayıp gol atacaklarını düşünüyorlar. Sonuç: Antalya'ya göre Fenerbahçe daha kötüydü. Şanslı olan kazandı.

Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri