Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 216 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Antalyaspor

lütfen tepki vermeyelim türkiyede futbolun bir gerçeği oldu bu el... elle oynarsan kazanırsın oynamazsan kaybedersin bu kadar

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Bu arada Tuncay'ın goünde Lugano'nun eline çarptı. Bu yüzden gol geçerlidir.
    baya sağlam çarptı herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Maçın sadece ikinci yarısını izledim ve iğrenç bir maçtı izlerkem içim sıkıldı her 10 saniyede bir faul bu kadar zevksiz maçlar oluyor ki ligimizde insan'ın delirmemesi elde bile değil maç hakkında yorum yapmaya gerek yok 4 golün 3'ü duran toptu bu beni mutlu etmedi kendi golümüzü kendimiz atmalıyız. Bu arada Tuncay'ın goünde Lugano'nun eline çarptı. Bu yüzden gol geçerlidir.

tabi burak ta elime çarptı dedi maçtan sonra.hayret kimse de elle dokunmuyor şu topa acaba biz mi yapıyoruz bu hareketleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Maçın sadece ikinci yarısını izledim ve iğrenç bir maçtı izlerkem içim sıkıldı her 10 saniyede bir faul bu kadar zevksiz maçlar oluyor ki ligimizde insan'ın delirmemesi elde bile değil maç hakkında yorum yapmaya gerek yok 4 golün 3'ü duran toptu bu beni mutlu etmedi kendi golümüzü kendimiz atmalıyız. Bu arada Tuncay'ın goünde Lugano'nun eline çarptı. Bu yüzden gol geçerlidir.
    neeeeeeeeeeeeeeeee çarptımı...haklısın lugano nun elleri su yüzden açıktı dimi...kerimoğlu oynuodu dimi..o yüzden eller açık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tukcell super HENTBOL ligi.Hiiiç bitmesin..
    batu çarptı ha..Burağınkide çarpmayddı ya bize göre..nası ama..süper..

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by hurmet
    lütfen tepki vermeyelim türkiyede futbolun bir gerçeği oldu bu el... elle oynarsan kazanırsın oynamazsan kaybedersin bu kadar

baya sağlam çarptı herhalde
    işte bu kadar futbol da el resmi olacak zaten yakında nihat özdemir çalışıyormuş!olmasa da zaten bizden başka gören yok.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by dabadiba
    fenerliler nerdesiniz ya tek basıma savunuyorum burda takımı
    Aklın yolu bir ise birlikte hareket edilir tek başına değil
    Eğer teksen akılda problem var demektir

ole bana carpsaydı 1 hafta yerımden kalkamazdım heralde.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ne oldu gördük Fener'i de.. EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG isterdiler ..? Ne oldu !?

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

nihat özdemir nerede bilen var mı?o çok severdi konuşmayı.yoksa utandı mı?çıksın çıksın yabancı yok.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

batuhan1907 tarafından gönderildi
    Bu arada Tuncay'ın goünde Lugano'nun eline çarptı. Bu yüzden gol geçerlidir.
    O zaman artık çarpılmamış lig istiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

nolcak...top ortalık malı oldu..habire ellenio

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by DeDe
    Tukcell super HENTBOL ligi.Hiiiç bitmesin..
    batu çarptı ha..Burağınkide çarpmayddı ya bize göre..nası ama..süper..
    ama dikkat edersen burağın olayı bu kadar tepki görmemişti...Neden aynı olay fb ye olunca bu kadar tepki görüyo anlamış değilim?
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Quote Originally Posted by tosunpasa
    ama dikkat edersen burağın olayı bu kadar tepki görmemişti...Neden aynı olay fb ye olunca bu kadar tepki görüyo anlamış değilim?
    Ben 1 hafta boyunca gazetede 2 sayfa el konusunu gördüm. Bu kadar tepki görmedi mi? Belki ilk defa yaptıkları içindir olabilir mi?

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by scolari12111
    nihat özdemir nerede bilen var mı?o çok severdi konuşmayı.yoksa utandı mı?çıksın çıksın yabancı yok.
    Lavaboda görmüşler eli kirlenmiş de

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by dnz498
    O zaman artık çarpılmamış lig istiyoruz
    Ben sizin yorumlarınıza biraz saygı duyuyorum ve adam topu arkasında havada mücadele ediyor ne zaman düşünüpte elle topu Tuncaya atacak bu kadar olur?

bence artık oyak reklamıda değişsin Elle oynayan mutlaka kazanr geçen hafta bjk bu hafta fener bakalım kimin lobisi daha iyi çıkacak

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by ermoon
    Ben 1 hafta boyunca gazetede 2 sayfa el konusunu gördüm. Bu kadar tepki görmedi mi? Belki ilk defa yaptıkları içindir olabilir mi?
    abi bu işin ilki ikincisi mi var ya?Sonuçta yapılan eylem aynı
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

eline çarptı bide altı çizili tabi ya tabi haklısınız
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

geçen hafta bjk nin golünden sonra niye bu kadar tepki yoktu?!!Fenerbahçeyi eleştirmek için fırsat buldunuz şimdi di mi??
    iyide arkadaşım bak ben snaa FB nin elle oynadığı pozisyonlardan hatırladıklarımı sayayım...
    1- GS olimpiyat stadında oynuyor FB ile. trübünler tıklım tıklım dolu. ve luciano ceza sahasında topu elle çıakrıyor tüm oyuncularımız görüyor hakeme itiraz ediyor ama nafile haem görmüyor.
    2- geçen yılki anelkanın malum olayı.
    3- bu senede lugano elle oynuyor gene gören yok.

bunlar sadece aklımda kalanlar. başka var mı hatırlamıyorum.

BJK de bu yıl burağn pozisyonu var bir tek. Birde FB ye olunca herkes yükleniyor ya hani size göre biraz düşünün öyleyse sizce FB yi bu kadar antipatik yapan şey nedir? ben söyleyeyim

1- Yönetimden biri çıkıyor "ADALETLİ BİR LİG İSTİYORUZ" diyorlar. Ancak bu adamlar geçmişte hatalar lehinde olduklarında çıkıpta HİÇ BİR ŞEY SÖYLEMEYEN adamlar. Ya sen hatalar işine gelmeyince ses çıkarmayacaksın kendi canın yandı mı veryansın edeceksin yook yaa Hani ADALET istiyordunuz.
    2- FB klüpler birliğindne çıkıyor kendisini ÇOK BÜYÜK görüyor.
    3- Fenerbahçe Spor Klübü oluyor FENERBAHÇE CUMHURİYETİ... Bu ülkede TEK BİR CUMHURİYET VARDIR...

daha yazsam sayfalar sürecek FB yi bunun gibi bir sürü antipatik yapan olay var. O Yüzden SİZİN YÖNETİCİLERİNİZ gerçekten SAMİMİ olarak ADALET isterlerse işte o zmaan TEPKİ azalır...

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

boşuna istemeyin tsl hiçbir zman öyle olmayacak şaibeleriyle kalacak.mecliste bile komisyon açılan bir ligden ne beklenir!

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

ayrıca bişeye daha dikkati çekelim..fenerbahçe yenmedi..antalya yenildi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

görmedi mi..tepki verilmedimi..vay neden sevinmiş gole,emeğe saygısızmış..anelka sevinmemişmiş..
    anelkanınkinden fazla tepki gördü..ama işinize gelmedi görmesi gibi sanki ne dersiniz ?yada hemen akabinde sizin EL'inizin bu kadar çabuk değeceğini düşünmemiştiniz..sizinki değince naılsa bu olay unutulur sizin elinizin üstünü örterdiniz(geçen seferkiler gibi)..ama şimdi örtemeyeceksiniz de..Nihat Özdemir..Efendim zat-ı şahanelerinizden açıklama bekliyorum..

Nesil
    2006

Elle atılmayan gölü silin o zaman hiç bir şey değişmeyecek skor 3-2 olacaktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

sen sımdıye kadar yazılan yorumlarda luganonun elestırlidigını gordunmu bende sana onu soruyom

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by tardelli11
    katılmıyorum bence hakem Antalya'yı yendi Fener'i karaladı

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by tardelli11
    o da yenilmezdi blki yenerdi bile ama hakem sağolsun ucundan tutuverddi pamuk gibi elleriyle.

Quote Originally Posted by cArsı_nas
    sen sımdıye kadar yazılan yorumlarda luganonun elestırlidigını gordunmu bende sana onu soruyom
    birader benim mesajı okumadın o zman sen.

Elle atılmayan gölü silin o zaman hiç bir şey değişmeyecek skor 3-2 olacaktı.
    maç 1-1 ken 2-1 oldu maçın herşeyi değişti 2-1 olmasa o maç 4-2 bitmezdi

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by scolari12111
    o da yenilmezdi blki yenerdi bile ama hakem sağolsun ucundan tutuverddi pamuk gibi elleriyle.
    tabi canım..ona dicek bi söz yok zaten...hakem su işin ucundan bide ben tutim dedi

bak yukarıda anlattım sevgili arkadaşım FB olunca nedne bu kadar tepki olduğunu...

Nesil
    2006

Burağ'ıon golünde kötü eleştiriler sadece bir kez yapıldı ama nedense Fenerbahçe olunca işin içinde ki top çarpmaydı herkes herkese yanıt veriyor Feneri ve buradaki 12 numarayı zedeleyen mesajlar atılıyor bence burada o kadar tahrik edici mesajlar varki bir yöneticinin sesi bile çıkmadı Eğer varsa görmediysem bilemem bütün mesajları okuyamıyorum saniyede 5 mesaj yazılıyor. Yazıklar olsun güzel bir şekilde hiç bir zaman burada yorum göremiyecem. ???????

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri