iyide arkadaşım bak ben snaa FB nin elle oynadığı pozisyonlardan hatırladıklarımı sayayım...Originally Posted by tosunpasa
1- GS olimpiyat stadında oynuyor FB ile. trübünler tıklım tıklım dolu. ve luciano ceza sahasında topu elle çıakrıyor tüm oyuncularımız görüyor hakeme itiraz ediyor ama nafile haem görmüyor.
2- geçen yılki anelkanın malum olayı.
3- bu senede lugano elle oynuyor gene gören yok.
bunlar sadece aklımda kalanlar. başka var mı hatırlamıyorum.
BJK de bu yıl burağn pozisyonu var bir tek. Birde FB ye olunca herkes yükleniyor ya hani size göre biraz düşünün öyleyse sizce FB yi bu kadar antipatik yapan şey nedir? ben söyleyeyim
1- Yönetimden biri çıkıyor "ADALETLİ BİR LİG İSTİYORUZ" diyorlar. Ancak bu adamlar geçmişte hatalar lehinde olduklarında çıkıpta HİÇ BİR ŞEY SÖYLEMEYEN adamlar. Ya sen hatalar işine gelmeyince ses çıkarmayacaksın kendi canın yandı mı veryansın edeceksin yook yaaHani ADALET istiyordunuz.
2- FB klüpler birliğindne çıkıyor kendisini ÇOK BÜYÜK görüyor.
3- Fenerbahçe Spor Klübü oluyor FENERBAHÇE CUMHURİYETİ... Bu ülkede TEK BİR CUMHURİYET VARDIR...
daha yazsam sayfalar sürecek FB yi bunun gibi bir sürü antipatik yapan olay var. O Yüzden SİZİN YÖNETİCİLERİNİZ gerçekten SAMİMİ olarak ADALET isterlerse işte o zmaan TEPKİ azalır...