Quote Originally Posted by mahoo
gezenti kardeşim fetullah gülen bırak camilerdeki paraları cebe indirmeyi imamların aldığı maaşı bile almak istemiyodu...çnkü onun tek amacı insanları bu pis ortamda bi nebze olsun temizlemek güzel şeyler anlatmak...ama almak zorunlu olduğu için aldığı paranın yaşamak için yeteceği kısmını ayırıp gerisini bağışlıyodu yardıma muhtaçlara...
yannış annama seni suçladığım yok sanırım baskalarından duydun..ben eminim snn şu arkadaşının gitiiği abilere ben de gidiorm ordan biliorm fetullah gülenin nasıl biri olduğunu...sanırım snnkisi baska abilere gidio çnkü biz abilerde ders çalışırız üniversite de okudukları içn ...Allah rızası içn anlatırlar bize karşılıksız çnkü inanırlarki onlar bizm gibi örencilere hizmet etmenin karşılığının bu dünyada değil diğer dünyada alacaklar...ayrıca bn gördüğün gibi net de forumlarda dolaşıorm..telefonda da konuşurum bayaa yani yengemin kızıyla da aram baya iyidir kız arkadaşım bile var inan abilerde örendiiim şey şudur : ahlak ve matematik sakın yannış annama gezenti kardeşim içlerinde bulunduum içn seni bilgilendirme içn söledim...
ıı sadece şunu söyliyecem fethullah gülenin abd de oturduğu ewin resimlerini koyabilirmisinİ?bakalım ne kadar kazandı ne kadar dağıttı???