-
Futbola gelince...
Lugano maçın kahramanıydı. Attığı 2 gol ve 1 asistin dışında, kademedeki başarısı, hava hakimiyetine hayran kaldım. Çok iyi bir savunma oyuncusu.
Gollere gelince. İlk golde Rüştü'nün hatası vardı, o topu kurtarmalıydı. İkinci golde de Edu'nun hatası vardı kafa topunda. Onun dışında Edu da iyi oynadı.
Edu - Lugano iyi bir ikili olacaktır. İlk maç için iyiydiler.
Kezman - Deivid'e gelince, Deivid istediği topu alamadı, şut bile vuramadı. Kezman ise 2 gol fırsatını değerlendiremedi; fakat hırslıydı Kezman. Koşuyordu, orta sahada top kovalıyordu. Aynı şekilde Deivid de öyleydi. Bu açıdan beğendim.
İlk maç için iyiydi yeni transferler, daha iyi olacaktır. Tek maçla yargılamak doğru olmaz.
Rüştü ve Ümit Özat çok kötüydü. Kerim'i çok beğendim açıkçası. Tümer ilk yarı iyiydi, ikinci yarı kötüydü.
Yılmaz Vural'ın taktiği iyiydi, alan daralttı baya. Zico biraz erken davranıp Tuncay veya Mehmet Yozgatlı'yı oyuna alsa, farka giderdi Fenerbahçe. Zira alan daraltıyordu Antalyaspor ve bundan tek kurtuluş hızlı oyunculardı. Tümer alan daraltmada çok başarısız oldu, topu kurtaramadı.
Alex de savaştı bugün, çok beğendim, duran toplarda yine ustalığını konuşturdu.
Zico oyuna biraz daha erken müdahale etmeli bence, geç kalabilir.
Mesaj Yetkileri