Quote Originally Posted by tardelli11
lugano ancak song türkiyeden gittiği zaman en ii defans olabilir...burası brezilya ligi değil....
Nedir bu hiddet, üst düzey oynadı.Neredeyse sıfır hata ile oynadı, gol de attı.
Çok yüksek paralara satılabilecek bir oyuncu, zaten olabilir yazılmış.İzleyelim görelim, öfkeyle kalkan zararla oturur.Zaten ben kendisini izliyordum, çok üst düzey bir stoper.Kendisini Laursen'e benzetiyorum.Seri, hızlı ve güçlü, hava hakimiyeti de çok iyi.Agresif oynuyor, dengesiz dalarsa çok kart görebilir.Bu da eksiği.

Brezilya Ligi çok kötü bir lig mi yani?
Ronaldinho, Carlos, Ronaldo, Garrincha, Pele, Zico nereden çıktı?Lig'i kötülemek kadar saçma bir şey olamaz, en kötü ligden bile yıldız çıkabilir.

Lugano Türkiye'ye gelmeseydi Atletico Madrid ile anlaşıyordu..

------

Ümit Özat bitmiş, hali bile yok.Takım zaten onunla 1 kişi eksik oynuyordu.
Tümer'in takım savunmasına pek katkısı yoktu, şimdi de bol bol top kaybı yapmaya başladı.Tuncay da keza tekniksiz.
Orada artık Uğur Boral'ın oynaması lazım.Sağ bek, sol bek gelse takım çok değişir.

Kezman hiç hazır değil, Deivid'in ayağına top gelmedi.Bekler işlemiyorsa 4-3-1-2 oynamanın ne mantığı var.Sivasspor'dan Hayrettin alınsa Ümit'ten daha çok iş yapar.

Lugano mükemmel, Edu çok iyi markaj yapıyor.Edu'nun bir iki ufak hatası dışında pek hatası yoktu, tek bariz hata altıpasın az önünde arapasını kaçırdı.O kadarı da kabul edilebilir, daha ilk maçı.Lugano hızlı, seri kesici, Edu markajcı, ilk adımı kötü değil.İkisi Laursen - Zambrotta yanyana gelmiş gibi göründüler bana

Bu takımın en az 8-9 maça ihtiyacı var, uyum sorunu yaşanıyor..