Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 216 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Antalyaspor

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by tardelli11
    lugano ancak song türkiyeden gittiği zaman en ii defans olabilir...burası brezilya ligi değil....
    Lugano bu Servet degil G.Amerikada üst üste 2 kere yılın oyuncusu ödülünü almak her futbolcuya nasip olmaz. Song mu Lugano mu sene sonunda belli olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

ABOOO'ya katılıyorum. Lugano, FB'ye gelmeseydi At. Madrid ile değil, Sevilla ile anlaşıyordu, onu da hatırlatayım

Uğur Boral kendi kendine çalım atıyor, faydalı olamaz gibime geliyor. Gençlerbirliği'ndeki performansını yakalamalı. Eğer yakalarsa o mevkide oynayabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

lugano ancak song türkiyeden gittiği zaman en ii defans olabilir...burası brezilya ligi değil....
    song zaten en iyi defans değildiki song dan iyi olduğunu iddia edelim.Zaten adam İYİ....

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

abi adam iyi neyi tartısıyorsunuzki hem lugano brezilya liginde en iyi 11 de yer alan bi adamı kotulemek ?? ustune usluk brezılyanın forvetleıne bı bakın bıde turkıyedekı forvetlere bakın luganonoyu anlayın

sen songu luganadon üstün görüyosan senin futbol bilginden şüphe ederim.sen lipertadores kupasının ne olduğunu biliomusun??hayatında duydunmu böle bişey??eğer duymadıysan sölim güney amerikanın şampionlar ligi ve bu adam öle bi takımda final oynamış..ama songun ben ne yaptığını hiç bilmiorum ne başarısı var ayrıca lugano güney amerikanın en iyi savunma oyuncusu 3 defa bu ödüle layık görüldü...

Haksızlık.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

song hakkında ovebılcegınız tek sey dunya karmasında oynamasıdır baskada hıc bıse yok

ya saçma bir tartışma içine girmeyin gene. song mu daha iyi lugano mu sezon sonunu bekleyin hangisi takımına sdaha çok şey katarsa o iyidir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu nasıl bir rahatsızlıktır anlayamıyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bu arada bir ekleme yapayım, Edu - Lugano ikilisi araya hiç adam kaçırmadılar.
    Bir kere Edu ileriye çıkayım dedi, top kaptırılınca yetişemedi ve İlyas'ın soldan şut çektiği pozisyon oldu.Fenerbahçe'nin yediği goller çok basit hatalardan, herkes birbirine bırakırsa,Rüştü berbat oynarsa çok doğal..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

özet görüntüleri 1 saat önce filan ntv nin programının tekrarında izledimde bişey dikkatimi çekti, tuncay niye gol attıktan sonra sus işareti yapıyor saraçoğlunda..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Onu şöyle açıklamıştı bir röportajında, artık gollerime böyle seviniyorum kimse arkasında bir anlam aramaya çalışmasın diye...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

ilginç bi tarz..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

benim anlamadıgım bi nokta var tuncay gibi bi ada varken sen tümeri neden oynatıyorsun yada tümeri oynatıyorsun forvetten birini kes koy tuncayı...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by sekopej
    Onu şöyle açıklamıştı bir röportajında, artık gollerime böyle seviniyorum kimse arkasında bir anlam aramaya çalışmasın diye...
    Aslında deplasman maçlarında olacak bir sevinç birde dikkatinizi çektiyse her gol attıktan sonra reklam panolarına tekme atıyor bu beni çok sevindiriyor.

Quote Originally Posted by nekop
    benim anlamadıgım bi nokta var tuncay gibi bi ada varken sen tümeri neden oynatıyorsun yada tümeri oynatıyorsun forvetten birini kes koy tuncayı...
    Zico kimin kim olduğunu tam olarak bilmiyor sanırım yaşından dolayı Tümer'i oyuna sürdü ama kısa zamanda Tuncay ilk onbirdeki yerini alacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar Tuncay bir gece önce sabaha karşı hastaneye gitmiş. Zico maçtan sonra ona teşekkür etti. Hasta hasta da olsa oynamak istedi ve girince oyuna hareketlilik geldi diye. Onu oyuna sokmam aslında bir riskti de dedi. Tuncay da bir gece önce hastahaneye kaldırıldım ama bugün son 20 dakikada olsa girip oynadım hocama teşekkür ediyorum dedi.

Yani Tuncay hasta olmasa ilk 11 başlayacaktı kesin. Bu maçta neden Tümerle başladı diye tartışmamak gerekir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Evet Tuncay FBTV ye röportaj verirken bile boncuk boncuk terledi.

Tuncay 'sus' işaretini, taraftarlara değil bir kişiye yapıyormuş, bir yere gönderme yapıyorum o hareketle, mesajı alan alıyor, demişti.

Tümer tipinde bir oyuncu zaten ilk 11'de görev alıyor (Alex). İki tane Alex'i bu takım kaldırmaz, bence Tuncay oynamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bencede ya bi forveti kesçez ya da tümer kalcak en olmadı alex in yerine oynıcak

bEN BJKLIYIM TAMAMDA:d iMZAMDA BJKLI OLDUGUMU BELIRTMISTIM IMZAM SILINMIS. bU AVATARI tasima sebebim Hakana olan sevgim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

o zaman bilemem. yalnız büyük harle msj atmak yasak

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

yine bi yerlere sıçramış topic..

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Default el yok..el yok..konuşmayalım EL

Fener'in İstanbul'daki bütün maçlarında olduğu gibi bu maçı da staddan canlı izledim, yorumlarıma hakemle ilgili burada yazılan bazı şeylerden başlayayım.

Ayrıca bir arkadaşımız FB defansını hava toplarına çıkamadığına değinmiş, tabi sadece gollerin olduğu 3 dk lık özeti izlediler tahmin ediyorum, Lugano ile Edu her topu aldılar havadan maç içinde. TRT3 verirse pazartesi maçı lütfen bütün maçı izleyin.

Bu arada Cordoba ilk yarı muhteşem oynadı, zamanında çıkmalar açı kapamalar, Cordoba olmasaydı çok daha farklı olurdu ilk yarı. Ayrıca hakemin Cordoba'yı atamaması cesaretsizlik örneği, hani hakemin çevresi sarılınca kart çıkıyordu? Hani hakemin otoritesi sarsılamazdı? Cordoba o kadar aşırı itiraz etti ki hakemin seyirci ve Cordoba karşısında ezilişini 2 dk boyunca izlemek zorunda kaldım.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Kerim Kerimov
    Fener'in İstanbul'daki bütün maçlarında olduğu gibi bu maçı da staddan canlı izledim, yorumlarıma hakemle ilgili burada yazılan bazı şeylerden başlayayım.

Ayrıca bir arkadaşımız FB defansını hava toplarına çıkamadığına değinmiş, tabi sadece gollerin olduğu 3 dk lık özeti izlediler tahmin ediyorum, Lugano ile Edu her topu aldılar havadan maç içinde. TRT3 verirse pazartesi maçı lütfen bütün maçı izleyin.

Bu arada Cordoba ilk yarı muhteşem oynadı, zamanında çıkmalar açı kapamalar, Cordoba olmasaydı çok daha farklı olurdu ilk yarı. Ayrıca hakemin Cordoba'yı atamaması cesaretsizlik örneği, hani hakemin çevresi sarılınca kart çıkıyordu? Hani hakemin otoritesi sarsılamazdı? Cordoba o kadar aşırı itiraz etti ki hakemin seyirci ve Cordoba karşısında ezilişini 2 dk boyunca izlemek zorunda kaldım.
    Aynen sana katılıorum ilk yarıda cordobaaa coştu yaa adam top geçirmedi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Fenerbahçe, 4 oyuncusunun daha yeni olduğu düşünülürse iyiydi dün..Ancak Randers maçına bundan daha iyi futbol izlemek isteyecektir herkes.. Tebrikler takımıma.. Çok umutluyum bu takımdan...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

tümer i de cıkart alex i de bu takımdan. yerine selcuk ve tuncay ı al. cok merak ediyorum nasıl oynarız. cok daha ii oynarız gibi geliyor. mücadele daha fazla olur gb geliyor

Nesil
    2005
    Yer
    izmir

-----------volkan-----

kerim--edu--lugano---ümit

--marco--selçuk--appiah
    ---------alex------
    kezman-------deivid---

avrupada tümer yada tuncayı ortasahada kullanmaya kalkarsak sonumuz iyi olmaz...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

İki stoper de yeni, rakibe verilen doğru dürüst pozisyon yok..
    İki forvet de yeni, oyunun büyük kısmı rakip yarı alanda..
    Yılmaz Vural aklını kaçırmadıysa eğer, Fenerbahçe iyi maç çıkardı..

Bir de Fener'in üstünde ah mı var?
    Defans mükemmele yakınken ve forveti Hooijdonk sırtlarken orta saha berbattı, en ufak baskıya gelemiyordu.
    Orta saha kalburüstüne çıktığında fdefans eh işte, idare ediyordu ama forvet durdu..
    Orta saha çok iyi seviyeye geldi bir ara, forvet vasattı, bu sefer de defans yattı..
    Şimdi de Rüştü problemi mi çıkacak nedir?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

rüstü zaten 1-2 sezondur problem

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

adamda refleks denen şey kalmamaya başladı.Yavaşlamayada başladı.Atletikliğini biraz daha kaybederse onu bu forma altında göremeyiz.Buarada rüştünün geçen sezondan beri kaleyi haketmediğini düşünüyorum.

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri