ooo kafe ikramada başlamış..
2 kelam etmeye geldim, bişey almayayım birazdan çıkacağım, guşlukta yok bugün..
ooo kafe ikramada başlamış..
2 kelam etmeye geldim, bişey almayayım birazdan çıkacağım, guşlukta yok bugün..
İyi ettin Hamza abiBende takılıyodum burda.
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
ee ne var ne yok, yine pek sakin gördüm buraları..![]()
guşluğu açıyorum ve gidiyorum..
sabah erken kalkmam lazım, hadi size iyi muhabbetler..
iyi geceler guşluk nasılsınız bakalım![]()
selam guşluk..
çok duramayacağım şimdiden hepinize iyi eğlenmeler...
Son günlerde bu olaylar çok artmaya başladı , kendinize çeki düzen verin.Konuyu açıyorum daha dikkatli olun bundan böyle sözlü uyarı yerine gereken yapılacak.
Bilginize.
Sorun nedir bilmiyorum ama bu kafeyi kapatın temiz bir kafe ile sorunsuz başlayalım nedersiniz???
Hakkınızı helal edin ben gidiyorum.1 sene yokum.Ara sıra uğrarım.Artık tsi'den uzaklaşmam gerek.Zaten istenmiyorum o ayrı konu.Görüşürüz inşallah![]()
Yok gerek yok. Hatta artık yenisine geçmeye gerek yok. Konuşulan şeyler aynı olduktan sonra konuyu değiştirsekte birşey değişmez. Şimdilik bu konudan devam.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Şemsi Genco başlayacak haberin olsun. Sonra unutuyorsun.
Bundan böyle muhabbetlerimizi bu konu başlığı altında yapacağız , bu konudan başka konu açılmayacak ve Kafe'mizin belli bir kuralları olacak.
Kurallar ise şöyle ;
Gece Saat 00.00 ' dan sonra Gece Kuşlarında devam edilecek saat 08.00 ' dan sonra sonra Kafe açılacak..
Msn muhabbetleri dönmeyecek , herkesin zevk alacağı memnun kalacağı bir muhabbet ortamı sağlanacak , yeri gelecek güleceğiz yeri gelecek üzüleceğiz ama aşırı cıvıklığa kesinlikle taviz vermeyeceğiz , yoksa gereken yapılacaktır burası bir Kafe olsa dahi ciddiyeti korumalıyız çünkü burası ciddi bir forumdur.
Bilginize.
Hayırlısı olsun
İlk mesaj benden oldu ilk defa![]()
İyi oldu bu inşallah saçma sapan tartışmalar çıkmaz beyler keyifler nasıl?![]()
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=51129
Buradan devam edelim , konu kilitlenmiştir.
İlk Mesajım.
Nasılsınız.
Edit:
İyi memo senin nasıl![]()
Güzel Mehmet güzel. İyi yoldasın.
Hadi hayırlı olsun, şuraya keyiflenmek için giriyoruz, keyfimizi kaçıracak mesajlar atılmaması dileğiyle...
"YÜCE ATATÜRK"
İyi oldu .
Tertemiz kafemizin, tartışmalarla kirlenmemesi dileğiyle...
Şu saat olayı kafeyle guşluk arasındaki rekabeti ortadan kaldırıyor..Gerçi o rekabet eskidendi ama olsun..
Beyler bu fikri benim. Orada kapatalım dedim bu yüzden açıldı. Kimse üstüne alınmasın.![]()
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
Hayırlı olsun yeni kafemiz![]()
yeni kafe herkese hayırlı olsun mehmet in dediklerine harfiyen uyacağım
beyler inönü stadından geliyorum oyuncularımızı gerektirdigi gibi ugurladık tekrardan Trabzonsporumu tebrik ediyorum![]()
Hayırlısı Olsun...