Mağlubiyetin baş sorumlusu bence Tigana. Kaç maç oldu ama hala hayatında sol bek oynamamış Baki'yi sol bek oynatıyor. Adam elinden geleni yapmaya çalışıyor, önünde oynayamaya çalışan Ricardinho da çok kötü olup ortaya ortaya kaçında sol taraf kompla Baki'ye kaldı. Bence Baki bu kadar eleştiriyi haketmedi. Geçen sene Çağdaş'a yapılan şu anda ona yapılıyor ve Tigana'nın hatasını o çekiyor.

Maçta beğenmediğim bir diğer kişi de Ricardinho. Biz burda o sol oynayamaz dediğimizde bazı arkadaşlar karşı çıkmıştı. Tekrar söylüyorum Delgado, Ricardinho aynı anda oynayacaksa biri forvete yakın olup forvet teklenmelidir diyorum. Yoksa solda Ricardinho oynayamaz.

Ricardinho soldan içeri doğru kaçtıkça Delgado'nun alanına girdi ve Delgado da Ricardinho çıkana kadar hiç bir varlık gösteremedi. O çıktıktan sonra bişeyler yapmaya çalıştı.

Sonuçta takımın düzenini iyi oturtması lazım Tigana'nın, iyi oyuncular var ama bu düzenle iyi oynamaları zor bence.

22 oyuncu içersince bence en kötüsü Marcelinho idi. Trabzon'un 10 oyuncusunu da tebrik ediyorum. Gerçekten maçın başından galibiyete inanmışlar ve istediklerini aldılar. Ama Marcelinho en kötüsüydü, ben izlerken dayanamadım neden 90'a kadar sahada kaldı diye.

Sezon başında Alex'le kıyaslarken bekleyelim oynasınlar diyenler oldu, şimdi 5 maçlık performansa bakıyorum da yorum sizin. Yattara olsaydı onun yerine fark olurdu bugün. 1 adama çalım atamadı Marcelinho. Böyle devam ederse burada fazla forma giyemez, Ziya Hoca giydirmez....

Ziya Doğan da tabrik etmek lazım, önceki maçlara baktıktan sonra bu maçı görünce gerçekten Teknik Direktör'ün bir takım için ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı. Umarım Osasuna'ya karşı da böyle mücadele ederler ve iyi bir skor yakalarlar ilk maçta....