ok sana "akp nin ne meyvesi verdiği" konusunda cevabı ömer abi ye bıraıyorum. bende sana bir soru soruyorum. MHP bugüne kadar ne meyvesi verdi? Ülkü Ocakları çatısı altında gençleri topladı. Ben Balıkesir/Susurluktayım. bizim burada Ülkü Ocağının yaptığı faaliyetler ne biliyo musun? anlatayım. Ne kadar İşe yaramaz,Ayyaş,Serseri varsa bizim burada ülkü ocağında toplanıyorlar. (aralarında ADAM GİBİ ADAM olanlarıda var ama çoğunluğu ADAM GİBİ ADAM Değil) Ardından bu serserilerden biri gidiyor Alalemin Karısına Bacısına sarkıntılık ediyor laf atıyor. sonra da bir güzel DAYAK yiyiyor. sonrasında da o ÜLKÜ OCAĞI çatısı altında toplandığı serseri arkadaşlarını toplayıp 10,15 kişi HAKLI olan adamı dövüyorlar. Adam her türlü terbiyesizliği yapıyor biri tepki gösterince cevabı " BEN ÜLKÜCÜYÜM BİŞEY YAPAMASSIN" oluyor. İşte bizim burada ÜLKÜ ocaklarının hali bu. Bizim burada Ülkü ocakları GENÇLİĞİ BİTİRDİ..! DELİKANLILIĞI bitirdi. En ufak bir siyasi görüşü olmayan kişi bile ülkü ocağına üye oluyor. MHP nin de çürüttüğü GENÇLİK MEYVALARIDIR bunlar.Originally Posted by leave_992