-
aslında beşiktaş kötü oynamadı.bu sene oynadığı maçlar içerinde en çok pozisyona girdiği maçıydı.fakat şanssızlık vardı.savunmanın yaptığı inanılmaz hatalar da buna eklenince bu sonuç ortaya çıktı.kimse trabzonun öndeyken yakaladığı pozisyonlara aldanıp da trabzon iyi oynadı sanmasın..
tigana artık bu işi başaramayacağını belli etti.kadro için yaptığı seçimleri bi çocuk bile yapmaz.bunun dışında oyunu değiştirecek bir yapısıda yok.ben nasıl tribünde izliyosam o da yedek klubesinde izliyor maçı..
nobre şu takımda en çok mücadele edenlerden birisi.helal olsun valla geldiğinden beri tam olarak ısınamamıştım ama bugün karar verdim ki takımın en isteklisi nobre.ve bu adam yedek başlıyor maça?!?
runje kaleci filan değil.en kısa zamanda gönderilmesi lazım.bobo bir anadolu takımında bile sabredilip oynatılacak bir oyuncu değil.yazık bu iki isimle harcanan kontenjana ve tabiki paraya..
son sözümde taraftara.taraftar da eskisi gibi değil artık.nerde eski kapalı nerde şimdiki beyefendiler (!) ile dolu kapalı.çoğu yanlış yere gelmiş bence podyuma çıkmaları lazımmış.ağızların açmaları için yalvarmanız lazım.takım öndeyken herkes bağırır be güzel kardeşim.dk 70 küsür maç 3-1..bendeki inancın yarısı herkes de olsaydı keşke..
Mesaj Yetkileri