Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 46 arası toplam 46 sonuç

Konu: Kezman: "O hareket ülkemin amblemi"

Quote Originally Posted by rhan_17
    fenerbahçelilerin bu durumunuda anlamıyorum...orada 200.000 insan katledildi...biraz düşünceli olalım ya fanatizmin gereği yok...iliç yada kezman yada başka bir sırp oyuncu kim yapmışsa...herneyse başka birşey daha söylemiyçem...
    herkes yapıyor işte ama fenerin aldığı oyuncu yapmışsa uygunsuz diğerleri yaptımı gülüp geçiyorlar .... qtm nin fener düşmanlığı işte ..

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

anelka yı harcadılar 1.5 sene sonunda. şiimdi yine ii bir futbolcu aldık onuda harcamaya calısıyorlar. hasmet efendi bi yandan sallıyor. gazeteler alex b transferi onaylamamıs ona pas atmıyormus kendi vatandasına atıyormus. bu işin sonu yok yaa. anlamıyorum gs gidiyor futbolcu alıyor mesela carrusca. kimse futbolcu hakkında yorum yapmıyor kaliteil futbolcu şöle böle diyorlar. biz alıyoruz . birinin teknk direktörü cıkıp ben ona gol attırmam diyor.neden ya kıskıanıyomusun yoksa neden?? baska bi takımın aldıgı futbolcu hakkında niçin yorum yapılır ki? defans oyuncuların korktu onlara mı moral vermeye calısıyosun.baska biri cetnik işareti yaptı diyor kendi takımındaki oyuncadan haberi yok. sadece kendi dısındaki takımları kötüleyip,sacma mı bir gündeme sokmaya calısıyorlar.bu haberler sadece o futbolcu yu deil direk klub etkiliyor. kezman ın basına önceden de geldi bu hareketi ile ilgili problem ama adam takmıyor zaten. olan gittigi kluplere oluyor kıskanc bi kac insan yüzünden.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Türkiye de bulunup daha önce o hareketi yapmış sürüyle insan varken,sadece Kezman'da bu konuşuluyorsa ben burada art niyet ararım.Kimse kusuruma bakmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu ülkeye gelen tüm Sırp oyuncular da aynı tavır içinde olabilir. Şimdi Karadağ Sırbistan'dan ayrıldı. Daha çok milliyetçilik tavrı sergileyebililer kendi ülkeleri adına.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Arkadaşlar yapılan açıklama ortada yapılan hareketin anlamı ortada yapan ortada tartışmaya gerek yok eğer Kezman o hareketi yaparsa hiçbir şerefli FB yönetimi onu tutmaz çünkü hiçbir şerefli FB taraftarı onu istemez
    Eğer İliç böyle bir hareketi Türkiye'de herhangi bir yerde yaparsa İliç takımdan gönderilene kadar çabalarım bilen bilir koyu bir Galatasaray taraftarıyımdır hatta fanatiğimdir ama bu hareketi İliç yaptığı anda ona düşman olurum eğer canımdan bile çok sevdiğim kulübümün yönetimi o adamı takımdan yollamazsa o takımdan o yönetim ve oyuncu gidene kadar bırakırım. Bu sadece sırplar için geçerli değil herhangi bir şekilde herhangi bir siyasi görüş içinde tavrını ortaya koyan olursa o zamanda aynı şeyi yaparım(Türk olmasıda sorun değil) Çünkü ben futbolumun siyaset çamuruyla kirlenmesini istemjiyorum !!!

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

KEZMAN'A LAF ATANLAR UTANACAKSINIZ!

Kezman tam bir boşnak dostu..Kezman'ın ülkesinde yaşayan annesinin ve babasının hizmetlerini gören Boşnak bir çiftin çocuklarının tüm eğitim masraflarını üstüne aldığı ve onların her ihtiyacını karşıladığı öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde NTV`de yayınlanan 90 dakika programında Haşmet Babaoğlu, yeni transferimiz Mateja Kezman`ı Bosna Hersek maçında attığı golden sonra sevinirken yaptığı hareket nedeniyle soykırımcı olarak suçlamıştı. Dünyanın en büyük futbol sitelerinden biri olan www.extratime.org sitesinin forumlarında bu konuda yapılan tartışmalarda konuyla ilgili mesajlar yazan Sırplar, bu işaretin Sırpların sevinç ve ulusal gurur işaretleri olduğunu. Bosnalılarla ya da Bosna savaşıyla uzaktan yakından alakası olmadığını bahsettiler.

Çetnik selamı nedeniyle kamuoyunda günlerce tartışılan Kezman, attığı golden sonra yaptığı bu hareketin, ülkesinin bir amblemi olduğunu, bununla din, dil ve ırk ayrımı yapmadığını söyledi.

Sırp futbolcu, ''Bu konu hakkında çok fazla konuşmak istemiyorum. Sadece benim ülkemin bir amblemi. Bütün dinler, benim için çok önemli. Hiçbir şekilde din, dil ve ırk ayrımı yapmıyorum. Ülkemin bir amblemiydi ve o hareketi yapmış oldum. Bu da Fenerbahçe'ye zarar vermek isteyenlerin üzerinde konuştukları bir konu, futbolla herhangi bir ilgisi yok. Bu konuyu konuşarak benim üzerime gelmiyorlar, ama Fenerbahçe'nin üzerine gidiyorlar'' dedi

VE SAKLANAN GERÇEK

KEZMAN BOSNALI DOSTU...

Kezman tam bir boşnak dostu..Kezman'ın ülkesinde yaşayan annesinin ve babasının hizmetlerini gören Boşnak bir çiftin çocuklarının tüm eğitim masraflarını üstüne aldığı ve onların her ihtiyacını karşıladığı öğrenildi.

Kezman'a yönetim bunları açıkla derken Sırp futbolcunun yönetime ''Gerek yok. Yardımcı olduğum insanların arkasından prim yapmak istemem. Ben kendimi, yaşantımı biliyorum. Bu tip insanlara sahada gereken cevabı verecem'' dediği öğrenildi.

ALINTIDIR::::

Nesil
    2006

Eğer bu haber doğruysa güzel bir davranış tebrikler gerekli yanıtı sahada verecektir zaten...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by M@kiN
    Dünyanın en büyük futbol sitelerinden biri olan www.extratime.org sitesinin forumlarında bu konuda yapılan tartışmalarda konuyla ilgili mesajlar yazan Sırplar, bu işaretin Sırpların sevinç ve ulusal gurur işaretleri olduğunu. Bosnalılarla ya da Bosna savaşıyla uzaktan yakından alakası olmadığını bahsettiler.
    Bu siteye girmeye tenezzul eden var mi?

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

ben girdim bu site 10 yılda googleı geçer

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by perpetua
    Bu siteye girmeye tenezzul eden var mi?
    Ben girmedim bile ayrıca sitenin sahibi yok!

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Ben girmedim bile ayrıca sitenin sahibi yok!
    Aynen oyle.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Thumbs down

haber doğruysa kezman hakkında tüm sölediklerimi geri alırım..ama deilse..bu haberi çıkaranla konusmak isterim

Quote Originally Posted by M@kiN
    anelka yı harcadılar 1.5 sene sonunda. şiimdi yine ii bir futbolcu aldık onuda harcamaya calısıyorlar. hasmet efendi bi yandan sallıyor. gazeteler alex b transferi onaylamamıs ona pas atmıyormus kendi vatandasına atıyormus. bu işin sonu yok yaa. anlamıyorum gs gidiyor futbolcu alıyor mesela carrusca. kimse futbolcu hakkında yorum yapmıyor kaliteil futbolcu şöle böle diyorlar. biz alıyoruz . birinin teknk direktörü cıkıp ben ona gol attırmam diyor.neden ya kıskıanıyomusun yoksa neden?? baska bi takımın aldıgı futbolcu hakkında niçin yorum yapılır ki? defans oyuncuların korktu onlara mı moral vermeye calısıyosun.baska biri cetnik işareti yaptı diyor kendi takımındaki oyuncadan haberi yok. sadece kendi dısındaki takımları kötüleyip,sacma mı bir gündeme sokmaya calısıyorlar.bu haberler sadece o futbolcu yu deil direk klub etkiliyor. kezman ın basına önceden de geldi bu hareketi ile ilgili problem ama adam takmıyor zaten. olan gittigi kluplere oluyor kıskanc bi kac insan yüzünden.
    birinin teknk direktörü cıkıp ben ona gol attırmam diyor.neden ya kıskıanıyomusun yoksa neden?? baska bi takımın aldıgı futbolcu hakkında niçin yorum yapılır ki? defans oyuncuların korktu onlara mı moral vermeye calısıyosun demişssin.o senin korktu dediğin defans oyuncuları türkiyenin en iyi defans oyuncuları,bunu herkes bilio..biri hırwat milli takımında,biri cameroon milli takımında yonuo,ayrıca kaptan olarak..senin sölediğin kezman isimli topçu daha geçen senelere kadar milli takıma çağrılmıodu,disiplinsiz dawranısları yüzünden..dicem o ki:kıyaslama yaparken we ya bişey sölerken önce durup düşün...sonra yaz..tamammı...bu arada song geceleri uyuyamıomus,ben kezman la nsl karsı karsıya gelirim,onu nsl tutarım die..

burada yaparsa o pislik hareketini samiyeni bosna bayrağıyla donatırız..

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by Aegnor Míriel
    burada yaparsa o pislik hareketini samiyeni bosna bayrağıyla donatırız..
    ayıp ettin..tabi donatırız

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Donatın işte.. Sizde de var aynı hareketi yapan..
    Boş muhabbetler.. Adam(lar) bu hareket o kadar milliyetçi bir anlam taşısaydı, Türkiye hakkında, Bosna'yla gönül bağı hakkında bir şekilde iki kelam bilgi sahibi olur, Türkiye'ye de gelmez(ler)di..

Bir de Anelka'yı kim harcamış, anlamadım orasını?
    Anelka performans olarak, profesyonel futbol hayatının vasati üçüncü yılından itibaren kendiliğinden harcanmış bir oyuncu değilmiş galiba..

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

anelka üstüne gittigi heryerde her takımda cok fazla gidilen sürekli tartısma konusu haline getirilen bi futbolcu oldu. bi müslümanlıgına taktılar. yok neymiş cok paracıymıs(real madrid te yaptıgı bi hareketten) küçük bi takıma gelince (fener e) gönlü ingilterede diye geldigi günden itibaren problem cıkarttılar. büyük ihtimalle man.city den ayrılamasının sebebini medya abartmıs cok yüklenmiştir anelka ya. bence anelka gercekten cok zorlanan bi futbolcu. medya onu cok yıpratmıs ve devam edeceklerdir. fb ye geldigi günden itibaren yerel ve yabancı tüm gazeteler anelka yı en az 100 kez satmıslardır yazılarında. kolay bişey deil bunca haberle basa cıkmam. becerenler de var mesela en tanıdık örnegi Hakan şükür. medya mız onun hakkında konusmaktan hiç vazgecmedi vazgecmezde. ama hakan her zaman elinden gelenin en iisini yapıyor.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri