-

Son İmparator
Lige verilen 15 günlük aranın sonrasında son oynadığı Fenerbahçe mücadelesini kazanarak büyük sükse yapan Sakaryaspor’ u evine eli boş gönderdik. Maçın ilk yarısında Zafer BİRYOL ile öne geçen Bursaspor Fresi ile skoru 2-0’ a getirdi. Devrenin bitimine doğru bir duran top organizasyonunda kalesinde gördüğü golle devreyi 2-1 önde kapatan Bursaspor’ umuz 2. yarıda gene Zafer BİRYOL’ un ayağından bulduğu golle maçı 3-1 kazanmayı bildi.
Hafta Başı İmparatorların mücadelesi olarak bakılan müsabakada gülen SON İMPARATOR Raşit ÇETİNER oldu. Müsabakaya Sakaryaspor taraftarlarının yaptığı taşkınlıklar damgasını vururken Okan YILMAZ’ ada tribunler tepki gösterdi.
Güzel bir seri yakalayan Bursaspor’ umuz klasmanda kendine 8 puanla 5. sırada yer buldu. İstikrarın devam edip Antalyaspor deplasmanından da 3 puanla döneceğimizden şüphemiz yok. Futbolcularımızı gösterdiklerim mücadeleden dolayı gönülden tebrik ediyoruz.
Kaynak: Bursasporum.com

Şehitler ölmez vatan bölünmez
Bursasporlu taraftarlar, dünkü karşılaşma öncesi şehit düşen mehmetçikler anısına adeta görsel şov yaptı.
Tribünleri kırmızı beyaza bürüyen Yeşil Beyaz sevdalıları, açtıkları pankartlar ve tezahüratlarıyla, şehitlerimizi unutmadıklarını ifade ederken, teröre de lanet okudular.
Kaynak : Bursa Hakimiyet (ra)

Stadyumda Bilanço !
Bursaspor - Sakaryaspor karşılaşmasının 42. dakikasında Sakaryaspor tribünün yaşanan olaylar sırasında ve sonrasında 378 adet koltuk 6 tuvalet kapısı ve 13 adet musluk açma bataryası tahrip oldu.
Federasyon temsilcileri tarafından da tutanakla tespit edilen hasarlar hakkında çıkacak olan mali tablonun, hasar gören tribündeki malzemelerin yenilerinin konulunca netlik kazanacağı bildirildi.

Kaynak Bursaspor.org

"Maçı krallar değil, takım olan kazanır"
Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, 3-1 kazandıkları Sakaryaspor maçıyla ilgili olarak ''Maçı krallar değil, takım olan kazanır'' dedi..
Kızıl, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Sakaryaspor'un bireysel yetenekleri fazla çok sayıda oyuncusunun bulunduğunu, ancak Bursaspor olarak bu akşamki maçta takım olarak iyi mücadele ettiklerini söyledi.
Taraftarlara da centilmence ve anlamlı tezahüratlarından dolayı teşekkür eden Kızıl, ''Maçta krallar değil, takım olan kazanır. İyi oynadık ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.
Kızıl, ilk yarının son bölümlerine doğru Sakaryaspor tribünlerinde çıkan olaylara ilişkin, ''Sakaryasporlu yöneticilerin tüm çabalarına rağmen maalesef rakip takım taraftarlarının tribününde istenmeyen olaylar yaşandı. 4 haftadır küfürsüz takımlarını destekleyen bizim taraftarımız da bu kışkırtmaya uydu. Taraftarların dikkatli olması lazım. Yöneticiler paralarını, zamanlarını veriyorlar. Ancak bu istenmeyen olaylar ve tezahüratlar yüzünden kulüpler zarar görüyor, sahaları kapatılıyor. Umarım bir daha böyle bir şey yaşamayız.'' diye görüş bildirdi.
Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner de mutlak kazanmak için çıktıkları Sakaryaspor maçından istedikleri sonucu alarak ayrıldıklarını belirtti.
İlk yarıda son 5 dakika hariç çok üstün oynadıklarını ve bu bölümde iki gol bulduklarını kaydeden Çetiner, ''İlk yarı sonlarına doğru bir gol yedik. İkinci yarı psikolojik savaş şeklinde gelişti. Maalesef oyuncularımın skoru koruma iç güdüleri, profesyonelliklerinin önüne geçti. Buna rağmen pozisyonlar ürettik. Bu galibiyetin benim için ayrı bir anlamı da var. Bugün benim doğum günüm. Bana harika bir doğum günü hediyesi veren futbolcularıma teşekkür ediyorum. Ayrıca son derece centilmence bizi destekleyen taraftarımızada minnetlerimi sunuyorum.'' dedi.
Kaynak:Ajansspor.com
Mesaj Yetkileri