Ben de kolejine gitmedim. Para verip yurdunda kaldım. Akyazılı vakfının. Bilirsin herhalde. İnan zorla yaptırıyorlardı, benim arkadaşıma da zorla yaptırıyorlardı ama şimdi git sor hayır diyecektir. Çünkü o o günleri unuttu.

Dediğim gibi bir iş zorla yaptırılınca insanın yapma isteği gidiyor. Cumadan cumaya gidiyorum dedim, açıkça söylüyorum bazen gitmek istemiyorum, babamdan utanmasam gitmeyeceğim belki. Kur'an ben içimden geldiği için hatim ettim daha 12-13 yaşındayken. Ama şu anda en son ne zaman okuduğumu bile hatırlamıyorum nerdeyse....

Ben de 2-3 sene daha orda kalsam inan senle aynı konuyu savunurdum şimdi. Ben orayı da gördüm, ordan ayrıldım ve aklım başıma geldiğinde bzı şeyleri düşünmeye başladığımda gerçekleri anladım. Sen onların içinde olduğun için onların içinden olanları da bildiğim için sana bişey demiyorum. Nasılsa görüşün değişmeyecek. Kendi kendine objektif olarak bakamayacaksın, sana yapılan iyilikler senin onların kötülüğünü görmeni engelleyecek.

Bu konu hakkındaki ilk mesajımda belirtmiştim çok iyi davranıyorlardı diye. Ben beni sevdiklerinden sanıyordum da dedim ama sonra anladım neden iyi davrandıklarını.

Sana bazı konularda yardımları dokunuyor senin hayatın değişebiliyor, sen bunu gördükten sonra nasıl senin hayatını değiştiren birine kötü birşey söylersin ya da söyletirsin. Bu da onların polikası....