arkadaşlar sizinle paylaşacağım oyundaki transferlerin çoğu hileyle alınmıştır.ama trabzonsporda büyük yıldızlar var.örneğin.luca toni,javier mascherano,poulsen,zlatan ibrahimovicsezer öztürk,uğur yıldırım,volkan babacan,peter cavit akman(çok iyi kalecidir özelliklerindende göreceksiniz,)Uğur uçar(performansı mükemmel),fatih şen(süper forvet arkadaşlar forvet sıkıntınız varsa mutlaka almalısınız).bu oyuncuların çoğunu hileyle aldım.oyuna format attıktan sonra giremediğim için sadece bukadarını hatırlayabildim.oyunun antrenmanı hileli bi antrenman olduğu için sakatlanmalar çok oluyor sakatlanmayan sadece zlatan ibrahimovic
.klübün bütçesi ise 100m civarında başarılar iste hatırladığım kadarıyla 2şl 4 turkcell süper lig kupası 4 fortis türkiye kupası ,1 süper kupa 1 kıtalararası kupa 1 uefa kupası (bu verdiğim başarı bilgilerinin sayısı yanlış olabilir ama hepsini kazandım 1 2 haftadır oyuna giremediğim için emin değilim)
İşte link
http://rapidshare.de/files/32715797/..._2008_2009.zip
Umarım beğenirsiniz....

.oyunun antrenmanı hileli bi antrenman olduğu için sakatlanmalar çok oluyor sakatlanmayan sadece zlatan ibrahimovic
.klübün bütçesi ise 100m civarında başarılar iste hatırladığım kadarıyla 2şl 4 turkcell süper lig kupası 4 fortis türkiye kupası ,1 süper kupa 1 kıtalararası kupa 1 uefa kupası (bu verdiğim başarı bilgilerinin sayısı yanlış olabilir ama hepsini kazandım 1 2 haftadır oyuna giremediğim için emin değilim)
Alıntılı Yanıtla