Öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim.Kuzenim lise 1 e gidiyordu ve sınıfta kalmıştı.Tabiki ailesine son zamana kadar söylemedi.Bitirme sınavları falan derken onları da geçemedi.Haberi perşembe günü almış.sınıf tekrarı diye.Beni haberdar etti olaydan cumartesi günü.Ben de moral vermek için af çıkar belki falan dedim ama dinlemedi.Evden kaçacağını falan söyledi.Ben de tek başına naparsın oralarda falan deyince camilerde medreselerde kalırım falan dedi.Eee tek başına mı gitçen ben de geleyim dedim şaka yollu.İstersen gel ama tek başıma gidersem daha iyi olur dedi.Bilmiyorum arkadaşlarıyla mı tek başına mı gitti.Pazar sabahı erkenden valiz hazırlayıp kaçmış.Originally Posted by Scocco
Önerin için sağol okul veya mahalle arkadaşlarını özellikle de onun gibi sınıfta kalan veya zor durumda olanların ailerine ulaşmaya çalışayım.
Bide babası da gitti İstanbul a aramak için ama bütün İstanbul u aramakla da olmaz tabi ki.Acaba bi semt veya yatılı yerlerin bulunduğu yerleri bilen varsa söyleyebilir mi?