arkadaş bizi konyasporla karıştırdı galiba ben zaten 1. sayfada yarın bu macı kazanıcaz bende tur atmaya cıkıcam dedim kaandık bende tur attım...
arkadaş bizi konyasporla karıştırdı galiba ben zaten 1. sayfada yarın bu macı kazanıcaz bende tur atmaya cıkıcam dedim kaandık bende tur attım...
Maça damgasını vuran adam Tigana, hiç bir oyuncu kendi mevkiisinde oynamadı. herkes farklı yerde oynadı. Koray stopper değil ki baki sol bek değil ricardinho sol açık değil delgado amc değil falan... Koray bir ön libero sen alıp adamı defansın göbeğine koyarsan adam hata yapar. Trabzona gelince ersen ve gökdeniz çok iyi anlaşıyorlar ve gökdeniz kendi performansı üsütünde bir oyun sergiledi ve çok iyidi yanlız çok gol kaçırdı. Takıma Ziya Doğanın eli değdiği belli takım çok iyi toparlanmış...
Sonuç olarak Trabzon eski kimliğine dönmüş gibi umarım daha iyi oynarlar ve şampiyonluğu zorlarlar
bende başından beri bu maçı kazanıcaz diodum ve kazandık bi kerede doğru bilmesem yaw![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bundan 5 hafta önce köşemde Trabzon'un takım olma yolunda ilerlediğini yazdım. Yalnız tek sorun vardı ki o da gönderildi. Bu sene Erkut abi'nin yaptığı röportaj'da Yılmaz Vural anadolu'dan bir şampiyon çıkacak demişti. İşte dediği şampiyon Trabzonspor'dur..
bence maça damgasını vuran Ziya DOĞAN'dır.çünkü aynı oyuncularla neler yapılabileceğini herkese gösterdiOriginally Posted by hurmet
burda da katılıyorum inşallah eski günlerine dönerOriginally Posted by hurmet
anadoludan olsa olsa manisa olur bu sene..Originally Posted by ermoon
akşamki maç için
Trabzon beni büyük hayal kırıklığına uğrattıfark yer diyordum az daha fark atıyordular
![]()
Bu maçta Yattara oynasaymış farkda olurmuş..
gökdeniz zate yattara nın görevini gayet ii yaptı kanatta adamlara çalımm atmaktan yoruldu![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
gökdeniz adam eksiltmedeki kabiliyeti son vuruşlarda gösterseydi maç 6-7 olurdu
tarihi farkı ve 7-1lik rövanşı kaçırdık
helal olsun trabzonaa ben berebere biter diye düşünüyodum ama trabzon maçı bile aldı
ya abiler baki nasil oynadi en cok ona sinir oldum ya o adami nasil almislar acaba bu nasil bi kadro tigana.delgado hic oynamadi gibi bi sey bu nasil besiktas?
Originally Posted by PESkolik
Gokdeniz son gunlerdeki en iyi topunu oynayabilir ama karsindaki adam gokdenizi gel bu kanadi mahvet diye tahrik etti. Tiganayi anlamak mumkun degil.Kardesim ibo gibi bir adam dururken en iyi macinda bile calim delisi olan bakinin ne isi var orada.Hayir benim goremedigim ozel bir yetenegimi var bu arkadasin aciklayin. Spiker diyor 4 dil bilen bir futbolcu. Vallaha gitsin konsoluklukta calissinda bizim sol bekten uzak dursun.Evet kalecimizden bahsetmessek olmaz. Bana hali saha maclarimi hatirlartti.Soylemesi ayip bendem hali sahada her hafta kalecilik yaparim ve aynen bu adam gibi top kontrolunde zorlaniyorum. Ama iste aramizdaki fark ben halisahaya 30 milyonpara sayarken ayda bu arkadas milyon euroya yakin para aliyopr klupten.Vallaha bilmiyoeum bizim alt yapi kalecisi nasil ama beminim bu heriften kotu degildir. Ayrice ne kadar nefret etsemde sevmesemde nobre bu takima sart.Bobo falan hikaye.Ne rakibe basiyor ne birsey ediyor.Bizde defansi yipratacak fiorvet lazim.Zaten balerin gibi liberoya sahibiz. Balerin dedimde Klebarsonun bana Tayfuru mumla aratcagiini deseler hayatta inanmazdim.Ama bu takimin simdi acayip birsekilde tayfura ihtiyaci var.Tek korkum bu hafta gsye yenilip 2 senelik lanetin devam etmesi. Ama sorunm bende artik gucc kalmadi.ISallah tigana bu mactan ders cikartir samiyene adam gibi bir tertiple cikar.Ama kalede runje varken umit karanin sutlarini solda baki varken ardayi nasil durduracagiz o merak konusu iste
Ya bırakın allah aşkına adam Kürdanının Keyfine Göre kadro kuruyor.Olacağı buydu zaten..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
İşte Gerçek Trabzonspor bu.
Lazaroniden kurtulduk takım nasıl kendi futbolunu oynamaya başladı.
Dün gece tarihi farkı kaçırdık . az becerikli olsaydık çok daha farklı biterdi.
bundan sonra iyi futbol ile galibiyetler devam edecek.
Trabzonspor Tribünleri . dakika 61
![]()
bu arada bjk taraftarları "çıksın tezkere tümer gitsin askere" ve "tümer lübnan'a" diye tezahüratlarda bulunmuşlar bi ara.. bu öfke böyle her hafta devam edecek anlaşılan..
SESİMİZ ÇIKMIYORSA FUTBOLU BİLMEDİĞİMİZDEN DEĞİL
GELECEĞE YATIRIM YAPTIĞIMIZI BİLDİĞİMİZDENDİR....
Originally Posted by Jesus_FB
olmadı tarık
koray_capello taraftar hakkında dediklerine katılıyorum.. maça 2 saat kala falan Beşiktaş Büyük Çarşısınıdaydım.. orası bile ölü gibiydi. yaşı kuruyu çeken dalmıstı yine oraya. yazık!
şimdi ben demedimmi size trabzon alır diye ben doğru sölerim
sacma bi mac oldu![]()
sol kanatta oynayan bjkliler Çarşının tezahüratlarını çabuk hissediyorlar çünkü tribün çok yakınOriginally Posted by nart_susruko
bi reklam vardı diyodu ki sen yenisin galibaaaa?Originally Posted by ThersoN
kardeş ne alakası var izlenilecek en güzel karşılaşmalardan birisi
İzlemesi çok güzel bir maç oldu demek istedin galiba.Originally Posted by ThersoN
gs-bordeux maçına ne diyosun bakalımOriginally Posted by NOT_ALONE
bordeux'a oynadım iddaada
![]()