keşke kazansa ama sadece hayal şu anda
tabii fb liler için ben gs liyim![]()
keşke kazansa ama sadece hayal şu anda
tabii fb liler için ben gs liyim![]()
favori olmak önemli degillll
fener favori favori olmasına da şamp. liginden gelecek takımlar burda yok unutmayın. mesela barcelona, chelsea ve werder bremenden biri gelcek buraya %99 unutmayalım.
bu arkadas son noktayı koymusOriginally Posted by cureshot
arkadaş fenerbahçe gs nin 2000 deki takım ruhunu yakalarsa werder bremenide eleyecek gücümüz doğar meraklanma....Originally Posted by cureshot
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Grupta 1. olursak ilerleyebiliriz,2. olursak sanırım cl den gelen takımla oynıcaz ki o zaman işimiz çok olur!!
işte ben de o yüzden diyorum ya zaten. fener ve ruh ha. güldürme adamı.Originally Posted by tosunpasa
![]()
![]()
komik olan ney anlamadım ayrıca fenerbahçeyi küçük düşürüyosun şu lafınla....Originally Posted by cureshot
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
yanlıs sölemiş arkadaş..ruh war ama hırs yokOriginally Posted by tosunpasa
komik olan şu canım kardeşim. fenerbahçe hiç bir zaman ruh laflarıyla filan gaza gelecek bi takım değil şimdi doğruya doğru. bunu hiç göremedik şimdiye kadar. yalansa yalan de. ayrıca küçük filan da düşürdüğüm yok. popülizm yapma bana.Originally Posted by tosunpasa
evet işte bu doğruOriginally Posted by tardelli11
ama eğer fenerbahçe gruptan 1. olarak çıkarsa gerekli olan ruh , hırs ve takım oyununu yakalayacağını düşünüyorum ve buna inanıyorum
popülizm yapınca elime ne geçicekki!!! Ben tuttuğum takımı her zaman savunurum ve savunmuşumdurda ayrıca fenerbahçede ruh olmadığını iddia ediyordsun bkz:denizli fenerbahçe maçında fenerbahçe maç sonunda şampiyonluğu kaybettiğinde appiah ın ağlaması bir hırsın bir takım ruhunun göstergesidir zatenOriginally Posted by cureshot
zaten fener 2-3 maçlık galibiyet serisini yakalarsa bu dediğin olur..kendine güweni gelir..kazandıkça durumun ciddiyetini anlarlar..daha çok saldırırlar..işte bunu başarırsa uefa da final bile oynar..neden oynamasın..ama yine diorum...defansınızı awrupalı yapacaktınız,brezilyalı deilOriginally Posted by tosunpasa
bence defansımızın brezilyalı olması veya brezilyadan gelmesi kötü bir durum değil çünkü kaliteli oyuncular geldi lugano kaliteli olduğunu gerek oyunuyla gerekte golleriyle gösterdi edu ise zamala takıma alışarak kalitesini gösterecektir yani uyum sorunu olmazsa çok iyi bir defansa sahibiz ama rüştünün kalede olmaması gerekirOriginally Posted by tardelli11
onu kast etmedim kardeş. beni ateşe atıyorsun fenerlilerin önüne kapışalım diye. onu diyorum. yapma bunu. ayrıca appiah da rüştünün omzuna dayanıp ağlamadı. nüansa dikkatini çekerim.Originally Posted by tosunpasa
onu kast etmedim kardeş. beni ateşe atıyorsun fenerlilerin önüne kapışalım diye. onu diyorum. yapma bunu. ayrıca appiah da rüştünün omzuna dayanıp ağlamadı. nüansa dikkatini çekerim.Originally Posted by tosunpasa
gerçekten ayıp ediyosun kardeş neden tartışma çıkarmaya çalışayım sadece düzeyli bir şekilde tartışıyorduk ama bu konu böyle uzar gider en iyisi nokta koyalım kalsın böyleOriginally Posted by cureshot
arkadaşlar..kapısmaya gerek yok..zamanla göreceğiz neyin nolacağını..ama brezilyadan defans alınmaması taraftarıyım.çünkü brezilya liginde defans anlayısı yok..bu adam o ligin en ii defansı seçilse nolurkii..hadi biraz etkisi olsun..ama edu kesinlikle hata..campbell i kaçırmamanız lazımdı
arkadaşlar kusuraa bakmayın 2 defa aynı mesajı atmışım uykusuzluk hali o yüzden mesajı editliyorum..
tamam kusura bakma bi an celallendik işte.Originally Posted by tosunpasa
kardeş sen benim takımdansın dimiOriginally Posted by cureshot
Originally Posted by tardelli11
bunu söylerken takımı söylesen iyi olurdu. neyse her zaman sarı kırmızı.
sölememe gerek yok.senin sölicenden emindim zatenOriginally Posted by cureshot
![]()
ama arkadaşlar unutmayalım ki avrupada bütün takımlarımı Türkiye için ter döküyor o yüzden avrupa kupalarında takım ayırmamamız lazım
fenerin man utd ye yenildiği maça kadar feneri tutmazdım..ilk o maçta tutmaya başladım..burda sonuna kadar cimbom luyum...ama awrupada sonuna kadar türk ümOriginally Posted by tosunpasa
orası öyle. fener elendiği zaman en az fenerli kadar üzülmüyorsam en adiyim. ayrıca bu sene hepimiz açısından çok önemli çünkü biliyorsunuz yeterli puanı toplayamazsak şamp. ligine tek takımla iki ön eleme ile katılacağız. bu facia olur tabii türkiye açısından. o yüzden isterim türk takımları başarılı olsun avrupada.Originally Posted by tosunpasa
işte bütün taraftarlar bunu benimsemiş olsaydı şuanda türk klüplerimiz dahada bir başarılı olurdu avrupada..Originally Posted by tardelli11
onu kestirmek mümkün deil..eldeki kadrolara bakar o..2000de bizim kadro iiydi..kupayı aldık...şimdi sizin kadro ii..siz alın...türkler alsın biraz da..gün olur da türkiye,awrupa kupalarıyla dolarsa...işte o zaman birbirimizi tutmayız..çünkü artık ülke başarıya doymus oluo..öreğin,,ispanya,italya,ingiltere,almanya takımların birbirlerini awrupada tutmamaları gibi..ama biz o sewiyeye olaşana kadar birbirimize destek wermeliyizOriginally Posted by tosunpasa
her sene aynı beste...![]()
biraz daha açar mısın?Originally Posted by pessy
yanlıs bişey mi yazılmıs yoksaOriginally Posted by pessy