skoru tutturamadım ama sonucu bildim,görünen köy kılavuz istemez.ersun yanal fm ye fazla dalmış.4-2-3-1 yuh artık daha neler!avrupanın en iyi defans yapan takımına karşı tek forvet çıkıyoruz.orta sahada hiçbir organizasyon yokdu.emreyi zaten çok iyi kapattılar,yıldıray zavallım deli gibi bir sağ bir sol kanat koşup durdu,gökdeniz orta alanda oynarsa ancak bu kadar olur,hamit bi kaç adam eksilttikten sonra topu ya köşede öldürdü ya da berbat ortalarıyla öldürdü.maç boyunca orta yapıp durduk,sanki tekke tek başına 2 adam arasından sıyrılıp veya havada dombalak açıp topu kontrol edebilecek gibi.orta sahaya defansdan doğru dürüst hiç top gelmedi.defans sadece topu uzaklaştırmaya oynadı,bu yüzden de orta saha topu kontrol edebilmek için ekstra efor sarfetti.
oyuncu seçimi hakkında zaten konuşmakdan konuşulanları dinlemekden sıkıldım.bugün şunu da gördük:ersun yanal taktikden de anlamıyor.sanki yunanistanı hiç analiz etmemiş gibi çıkdı sahaya.keşke yenilseydik de istifa etseydi,ama şimdi hala umut var ayağı çekip hala utanmadan görevinin başında kalır.