Sayfa 22 / 25 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 736 sonuç

Konu: Bursaspor (Haberler, TARAFTAR RESİM & VIDEO

yok öyle birşey beyler Pancu bir yere gitmiyor

Pancu 11’i zorluyor

Yarın Sakaryaspor'la Atatürk Stadı'nda zorlu bir mücadele verecek olan Bursaspor'da teknik direktör Raşit Çetiner, Rumen oyuncu Daniel Pancu'ya
    ilk 11'de şans vermeyi düşünüyor. Rizespor maçında oyuna sonradan girmesine rağmen, maçı çeviren isim olan Pancu'yu hafta arasında yaptığı çift kalelerde as takımda oynatan Çetiner'in, Sinan Kaloğlu'nu ise yedeğe çekmesi bekleniyor.

Kaynak: Bursa Hakimiyet

"26 Kral, tek İmparator!"

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent kızıl, "Bursaspor'da imparator varsa Raşit Çetiner, eğer kral aranıyorsa 26 kişilik oyuncu kadrosudur" dedi.

Levent Kızıl, kulübün internet sitesinden yer alan, "Çok Sevgili Bursaspor Taraftarları" başlıklı açıklamasında, Çaykur Rizespor galibiyetiyle başlayan çıkışın, taraftar desteği ve futbolcuların sahada ortaya koyacakları inançlı futbolla Sakaryaspor maçıyla süreeceğine inandığını bildirdi.

Sakaryaspor maçı öncesi, özellikle son 15 gündür gazetelerde "İmparator (Sakaryaspor Teknik Direktörü Nejat Biyediç)" ve "Kral (Sakaryasporlu Okan Yılmaz)" röportajlarından geçilmediğine değinen Kızıl, geçmişlerini unutanların geleceklerinin olmayacağını bildirdi.

Kızıl, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Geçmişte bize hizmet etmiş insanlara Bursaspor gerekli özverileri fazlasıyla yapmıştır. Aynı alacakları 2 kere ödemek gibi. Yine de Bursaspor'a geçmişte emeği olanlara teşekkür ederiz. Gerçekler her zaman gerçektir. Bursaspor'da bir imparator varsa milli takımı bıraktıktan sonra bütün Türkiye peşindeyken, kazanabileceklerinin yarısına razı olup, bir lafımızla Bursa'ya gelip camiamızla bütünleşen, 2 senede altyapıdan 28 futbolcuyu profesyonel yapan, bizi İkinci Lig'in zorlu yollarından geçirip şampiyon yapan, Bursaspor'u hakettiği yere taşıyan, adam gibi adam olan hocamız Raşit Çetiner'dir. Eğer bir kral aranıyorsa, vargüçleriyle hiçbir idmanı kaçırmadan alın terlerini Bursaspor için akıtan, sahada takım oyunu oynayan 26 kişilik Bursaspor kadrosudur.
    Bilinçli Bursaspor taraftarlarından ricam Sakaryaspor maçında, geçmişin acılarını bir kere daha hatırlayıp kendilerine yakışan küfürsüz ve akıl dolu mesajları tüm Türkiye'ye verirken, gerçek imparator ve kralları bağrına basmasıdır."

Başkanımız Levent Kızıl'ın ben bu yönlerini çok seviyorum. Futbolcuları ve teknik heyeti, taraftarı, yani Bursaspor'un menfaatine olan herşeyi kollaması ve laf söyletmemesi. Bursaspor için Bursaspor menfaatleri için en yakın dostunu bile kırabilir ki bunun örneklerini gördük.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

başkan pancu yu hiç biyere vermicez dedi.

Bursaspor-Sakaryaspor maçının biletleri dün satışa çıktı. Kültürpark`ın stadyum tarafında yer alan gişelerinden satışa sunulan biletlere taraftarların büyük ilgi gösterdiği bildirildi. Bugün 10.00-17.30 arası ve yarın 10.00’dan 18.00`e kadar satışta tutalacağı bildirilen biletler Açık Kale Arkası 5, Kapalı Kale Arkası 10, Maraton 17, Kapalı A-C-55 ve Kapalı B ise 75 YTL`den satılıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pancu'nun Bursaspor'dan ayrılcağını sanmıyorum.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

URL=http://imageshack.us][/URL]ttp://imageshack.us][img=http://img60.imageshack.us/img60/1792/dfqw9.jpg][/url]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by murat67
    URL=http://imageshack.us][/URL]ttp://imageshack.us][img=http://img60.imageshack.us/img60/1792/dfqw9.jpg][/url]
    arkadaşım bu ne

Kaynak: Bursasporum.com

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    timsah yürüyüşü yasaklandı

Futbol Federasyonu Eğitim Planlama ve Araştırma Kurulu (EPAK) uzmanı Mahmut Çetiner, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi'nce düzenlenen "Futbol Oyun Kuralları Değişiklikleri ile FİFA ve MHK Talimatları" konulu seminerde, önemli açıklamalar yaptı. Çetiner, gol sonrası futbolcuların sevinmesinin gayet doğal olduğu, ancak bunun dozunun aşılmaması gerektiğini vurgulayarak "Sporcunun tişörtünün veya şortunun altına giydiği içlikte herhangi bir slogan veya ırkçılık içerikli ifadeler yer alan yazılar kesinlikle yasak. Bu durum gerçekleşirse sporcu ve kulübü ağır cezalar alacak. Ayrıca, Türkiye'de yaygın olarak yapılan -Timsah yürüyüşü- gibi uzun süreli sevinç gösterileri yasaklandı" dedi. Çetiner, statta bir taraftarın sahaya meşale atması halinde hakemlerin bunu not alıp kulübe ceza işlemi uygulandığını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bursa Hakimiyet
    Başlarım böyle kararı.Bu bizim geleneğimizdir.Rahmetli Mususi'den kalmadır.Ben hiç bir zaman duymadım ki timsah yürüyüşünden maçın aksadığını.Tekar yazıklar olsun.....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Tribünler bir grup kırmızı bir grup beyaz olacak. Bu akşamı sabırsızlıkla bekliyorum.

Klişe bir laftır ama gerçekten tutarım bu lafı. "Maçın başlarıda golü bulursak rahat kazanırız." Taraftar faktörü de 12. futbolcu olarak görevini yapar ve galip geliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

valla bende sabırsızlıkla beklıyorum bu maçıı

Beyler 6 sezondur 5. haftada puan kaybetmiyormuşuz. Umarım bu ilginç istatistiği devam ettiririz

13. Default

Quote Originally Posted by Anthelas
    Beyler 6 sezondur 5. haftada puan kaybetmiyormuşuz. Umarım bu ilginç istatistiği devam ettiririz
    son 6 sezonun 5.maçını kazanma geleneğini bu sezonun 5.maçında da devam ettirdik. Bundan sonra güzel günler bizi bekliyor. Bursaspor çok kaliteli bir ekip olduğunu bu maçta gösterdi ve Sakarya'yı eze eze 3 - 1 mağlup etti. Haftaya Antalya'yı da deplasmanda yenerek, Ç.Rize ile başlayan Sakarya ile devam eden serimizi bozmamak istiyoruz. Helal sana Bursaspor'um. Ama yensen de yenilsen de bu taraftar hep seninle... Bu Sakarya maçında da taraftar herzamanki gibi muhteşemdi.

Büyük konuşmuyorum ama şu önümüzdeki iki maçı kazanmamız lazım. İyi bir seri yakalarsak ilk 4 neden olmasın?

15. Default

Quote Originally Posted by Anthelas
    Büyük konuşmuyorum ama şu önümüzdeki iki maçı kazanmamız lazım. İyi bir seri yakalarsak ilk 4 neden olmasın?
    Yok be hocam ne büyük konuşması neden olmasın. Bugün gördük Sakarya'ya fark bile atabilirdik. Aslında burada görülen en önemli olay ve senin söylediğini destekleyecek olay Bursaspor'lu futbolcular genelde rehavet içindedir ama bu maç gördük ki ruh vardı, inanç vardı, azim ve istek vardı. İşte zaten kaliteli futbolculara sahip olan Bursaspor her maç aynı özellikleri ile çıkarsa + bunun üzerine yeni bir ekip olduğumuz için her hafta daha iyiye gittiiğimizi düşünürsek biz her maçı kazanabilecek güçteyiz. Bursaspor adına olumlu olabilecek herşey var. Başkan desen süper, teknik direktör desen süper, futbolcular desen kaliteli ve herzaman paralarını tıkır tıkır alıyorlar, Taraftar desen muhteşem daha ne olsun yeterki bizim futbolcularımız ilk 4'e inansın tüm maçları ruhlu oynasınlar. Gerisi kesinlikle gelir. Ama tabi biz illaki ilk 4'e girelim diye futbolculara yüklenirsek, baskı oluşturursak zaten başarılı olamazlar, herzamanki gibi sabırla bekleyip güveneceğiz ve herzamanki gibi muhteşem destekliyoruz ve desteklemeye de devam edeceğiz. Biraz uzun oldu yazı

Çok güzel bir galibiyet oldu. 3-1 yendik net pozisyonlar kaçırdık. Zafer Biryol'un direkten dönen topu vs. Sakaryaspor da iyi oynadı. Bu maçı kazanarak 5.hafta maçları sonunda Ligde +2 averaj ve 8 puanla 5.sırada yerimizi aldık. İnş.devamı gelir. Önceki haftalar çok şanssız geçti.

MAÇTAN SONRA TEKNİK DİREKTÖRLERDEN AÇIKLAMALAR:

RAŞİT ÇETİNER
    Bursa - BURSA (A.A) - 10.09.2006 - Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner mutlak kazanmak için çıktıkları Sakaryaspor maçından istedikleri sonucu alarak ayrıldıklarını belirtti.
    İlk yarıda son 5 dakika hariç çok üstün oynadıklarını ve bu bölümde iki gol bulduklarını kaydeden Çetiner, şöyle devam etti:

''İlk yarı sonlarına doğru bir gol yedik. İkinci yarı psikolojik savaş şeklinde gelişti. Maalesef oyuncularımın skoru koruma iç güdüleri, profesyonelliklerinin önüne geçti. Buna rağmen pozisyonlar ürettik. Bu galibiyetin benim için ayrı bir anlamı da var. Bugün benim doğum günüm. Bana harika bir doğum günü hediyesi veren futbolcularıma teşekkür ediyorum. Ayrıca son derece centilmence bizi destekleyen taraftarımızada minnetlerimi sunuyorum.''

Çetiner, tribünlerde çıkan olaylarla ilgili olarak da sporun dostluk, kardeşlik olduğunu, bunun önüne hiçbir şeyin geçmemesi gerektiğini dile getirdi.

NEJAT BİYEDİÇ
    Bursa - BURSA (A.A) - 10.09.2006 - Sakaryaspor Teknik Direktörü Nejat Biyediç ligde her takımın birbirini yenecek güçte olduğunu bildirdi.
    İlk 20 dakikada Bursaspor'un daha iyi oynadığını ifade eden Biyediç, ''Bu bölümde kalemizde iki gol gördük. Farkı bire indirdik. Kaçırdığımız pozisyonlar da vardı. İkinci yarıya iyi başladık. 3-4 pozisyondan faydalanamadık. 10 kişi kaldıktan sonra oyunu riske ederek, rakip kaleye geldik. Bana göre sonuç böyle olmamalıydı. Maçın hakkı beraberlikti. Bursaspor'u tebrik ediyorum. Bu arada çıkan olaylara çok üzüldüm. Sanıyorum, yaralananlar olmuş. Üzücü bir durum'' diye konuştu.

Biyediç, bir gazetecinin, Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl'ın hafta içinde yaptığı ''Bursaspor'un tek imparatoru Raşit Çetiner'dir'' şeklindeki açıklamasını hatırlatması üzerine şu yorumu yaptı:

''İmparatoru başkan tayin etmez, taraftar uygun görür. Bu lakabı ben takmadım. Böyle bir açıklamayı başkana yakıştıramadım. Geçen hafta Fenerbahçeli Tuncay maç için Sakarya'ya geldiğinde bizim taraftarımız alkışlamıştı. Dostluk ön plana çıkmalı.''

Son İmparator

Lige verilen 15 günlük aranın sonrasında son oynadığı Fenerbahçe mücadelesini kazanarak büyük sükse yapan Sakaryaspor’ u evine eli boş gönderdik. Maçın ilk yarısında Zafer BİRYOL ile öne geçen Bursaspor Fresi ile skoru 2-0’ a getirdi. Devrenin bitimine doğru bir duran top organizasyonunda kalesinde gördüğü golle devreyi 2-1 önde kapatan Bursaspor’ umuz 2. yarıda gene Zafer BİRYOL’ un ayağından bulduğu golle maçı 3-1 kazanmayı bildi.

Hafta Başı İmparatorların mücadelesi olarak bakılan müsabakada gülen SON İMPARATOR Raşit ÇETİNER oldu. Müsabakaya Sakaryaspor taraftarlarının yaptığı taşkınlıklar damgasını vururken Okan YILMAZ’ ada tribunler tepki gösterdi.

Güzel bir seri yakalayan Bursaspor’ umuz klasmanda kendine 8 puanla 5. sırada yer buldu. İstikrarın devam edip Antalyaspor deplasmanından da 3 puanla döneceğimizden şüphemiz yok. Futbolcularımızı gösterdiklerim mücadeleden dolayı gönülden tebrik ediyoruz.

Kaynak: Bursasporum.com

Şehitler ölmez vatan bölünmez

Bursasporlu taraftarlar, dünkü karşılaşma öncesi şehit düşen mehmetçikler anısına adeta görsel şov yaptı.

Tribünleri kırmızı beyaza bürüyen Yeşil Beyaz sevdalıları, açtıkları pankartlar ve tezahüratlarıyla, şehitlerimizi unutmadıklarını ifade ederken, teröre de lanet okudular.

Kaynak : Bursa Hakimiyet (ra)

Stadyumda Bilanço !

Bursaspor - Sakaryaspor karşılaşmasının 42. dakikasında Sakaryaspor tribünün yaşanan olaylar sırasında ve sonrasında 378 adet koltuk 6 tuvalet kapısı ve 13 adet musluk açma bataryası tahrip oldu.

Federasyon temsilcileri tarafından da tutanakla tespit edilen hasarlar hakkında çıkacak olan mali tablonun, hasar gören tribündeki malzemelerin yenilerinin konulunca netlik kazanacağı bildirildi.

Kaynak Bursaspor.org

"Maçı krallar değil, takım olan kazanır"

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, 3-1 kazandıkları Sakaryaspor maçıyla ilgili olarak ''Maçı krallar değil, takım olan kazanır'' dedi..

Kızıl, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Sakaryaspor'un bireysel yetenekleri fazla çok sayıda oyuncusunun bulunduğunu, ancak Bursaspor olarak bu akşamki maçta takım olarak iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Taraftarlara da centilmence ve anlamlı tezahüratlarından dolayı teşekkür eden Kızıl, ''Maçta krallar değil, takım olan kazanır. İyi oynadık ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

Kızıl, ilk yarının son bölümlerine doğru Sakaryaspor tribünlerinde çıkan olaylara ilişkin, ''Sakaryasporlu yöneticilerin tüm çabalarına rağmen maalesef rakip takım taraftarlarının tribününde istenmeyen olaylar yaşandı. 4 haftadır küfürsüz takımlarını destekleyen bizim taraftarımız da bu kışkırtmaya uydu. Taraftarların dikkatli olması lazım. Yöneticiler paralarını, zamanlarını veriyorlar. Ancak bu istenmeyen olaylar ve tezahüratlar yüzünden kulüpler zarar görüyor, sahaları kapatılıyor. Umarım bir daha böyle bir şey yaşamayız.'' diye görüş bildirdi.

Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner de mutlak kazanmak için çıktıkları Sakaryaspor maçından istedikleri sonucu alarak ayrıldıklarını belirtti.

İlk yarıda son 5 dakika hariç çok üstün oynadıklarını ve bu bölümde iki gol bulduklarını kaydeden Çetiner, ''İlk yarı sonlarına doğru bir gol yedik. İkinci yarı psikolojik savaş şeklinde gelişti. Maalesef oyuncularımın skoru koruma iç güdüleri, profesyonelliklerinin önüne geçti. Buna rağmen pozisyonlar ürettik. Bu galibiyetin benim için ayrı bir anlamı da var. Bugün benim doğum günüm. Bana harika bir doğum günü hediyesi veren futbolcularıma teşekkür ediyorum. Ayrıca son derece centilmence bizi destekleyen taraftarımızada minnetlerimi sunuyorum.'' dedi.

Kaynak:Ajansspor.com

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bi aralar delirdik,ora 9-10 yaşındakı çocuk aramızda kaldı ve aşağıya doğru uçtu baktık çocuğun kafasından kanlar akıyoo.
    1-) her vakada ambulans geciyoo
    2-) o kadar kuçuk bi çocuğun tek başına o ateşli taraftarın yanında ne işi varr
    3-)bizde galıba fazla deliriyoz

Herşey çok güzeldi çok harika bir maç ve tribün şovlar vardı ama bu güzelliği bozan tek şey Sakaryaspor taraftarının çıkardığı saçmasapan taşkınlıktı. Kendi kendilerini yaralamaktan başka birşey yapmadılar. Bir de gazeteciler kameralar o güzelim Türk Bayrak şovlarını çekmezler ve maç özetlerinde göstermezler, giderler nerde çocuk düşmüş kafası kanıyor, nerde olaylar var onları çekmek için yarış halindeler.

‘Timsah’ ısırmaya başladı

Bursaspor ilk yarısı genelde daha üstün oynadığı maçı, bir ara zorlanmasına rağmen uzatma dakikalarında attığı golle kazanmayı başardı.

NTVSPOR - Devrim ÇETİN
    Güncelleme: 12:50 TSİ 11 Eylül 2006 Pazartesi

İlgili kaynak için [tıkla]

Raşit hoca, Zafer Biryol'u ileride yalnız bırakarak arkasında Pancu'nun desteğiyle orta sahayı kalabalık tutmaya çalıştı. Orta sahada kanatlarda Veli ve Frecieanu, göbekte Cumhur ve Simulovski ile çok iyi işler yaptılar. Geçen maçın yıldızı Pancu ise bu sefer vasatı aşamadı ve zaten Raşit hoca da 75. dakikada onu oyundan alarak Sinan Kaloğlu'na yer verdi. Sinan Kaloğlu eksilen rakip karşısında bulduğu pozisyonları değerlendirememesine rağmen son golde yaptığı çok iyi asistle bu kadro için her zaman aranılan forvet olduğunu belli ediyor.

Göbekte Ömer Erdoğan ve İsmal Güldüren ikilisi, kanatlarda Hasan Yiğit ve Volkan Bekiroğlu'ndan oluşan defans hattı ise bazen öyle hatalar yaptı ki, rakip Sakaryaspor forvetleri biraz becerikli olsaydı maçı çevirmeleri içten değildi. Özellikle Hasan Yiğit ilerleyen yaşına rağmen bitmek tükenmeyen enerjisiyle sağ kanadı iyi kullandı. Ömer Erdoğan bazı ataklarda her zaman olduğu gibi ileri çıkarak gol aramaya çalıştı ve atılan ilk golde de yaptığı asistle ileri çıkışlarında faydalı olacağını gösterdi.

Şansız bir sakatlıkla oyundan çıkan Veli’nin yerine giren Orhan Alemdar öyle hatalar yaptı ki adeta takımının hızını kesti ve çok önemli top kayıplarına sebep oldu. Demek ki; Raşit hocanın bir bildiği var. Sonuçta her gün antrenmanda kimin nasıl olduğunu herkesten daha iyi görüyor. Başlangıçta Orhan Alemdar'ın sezon başından bu yana neden yedek kaldığını kendi kendime sorguluyordum, ama eğer Orhan Alemdar antrenmanlarda da böyleyse Raşit hocaya hak vermemek elde değil.

ZAFER BİRYOL’DAN ARMAĞAN

Zafer Biryol takıma ilk geldiğinde itiraf etmeliyim ki bazı şüphelerim vardı ve bu maçta sadece iki gol atması değil, maç içinde pozisyonlarda iyi yer tutması ve baştan sona forvette tek başına yaptığı mücadele ile benim şüphelerimin tamamen yersiz olduğunu göstermiş oldu. Geçen sezonu komple yedek bekleyerek geçiren eski gol kralı, hafta içinde hazırlık maçında Bursa Merinos'a attığı 2 golden sonra dünkü maçta attığı 2 golle eski günlerine dönecek gibi görünüyor. Bu maçta bir şey belli oldu: Zafer Biryol deplasman maçlarında büyük ihtimalle tek forvet oynayacak ki, artık tek forvet hemen her takımın tercihi olmaya başladı bile.

SAKARYASPOR’DA DEFANS HATALARI

Geçen haftaki maçta çok güzel bir mücadeleden sonra Fenerbahçe’yi yenme başarısı gösteren Sakaryaspor, ara ara net pozisyonlar bulduğu müsabakada özellikle çok şeyler beklediği golcüleri Okan Yılmaz ve Cangale'nin beklenenden kötü oyunu sonucu sahadan boynu bükük ayrıldı.

Deplasman ekibinde bir başka eski gol kralı Okan Yılmaz sahada adeta gezinmekten başka bir şey yapmadı. Arjantinli yıldız Cangale ise çok kaliteli bir futbolcu ama takım oyunu oynamıyor. Genelde kişisel becerisiye bir şeyler yapmaya çalışıyor ve ayağında topu fazla tutunca takımını adeta frenlemiş oluyor.

Sakaryaspor'da defans hattı Savaş, Gökhan, Clayton ve Murat Duman öyle hatalar yaptılar ki, maçın kaybedilmesinde en önemli etken oldular. Özellikle Bursaspor'un attığı ikinci golde Gökhan'ın inanılmaz hatası vardı. Benim özellikle çok beğendiğim genç önlibero Hakan'ın 61. dakikada gördüğü gereksiz kırmızı karttan sonra deplasman takımı orta saha hakimiyetini tamamen Bursaspor'a kaptırdı.

Nejat hocanın talebeleri ilerleyen haftalarda ligde çok takımın canını yakabilecek düzeyde bir takım, yeterki takım oyunundan uzaklaşmasınlar, herkes kişisel yetenekleriyle kendine oynamasın.

HAKEM MAÇI İYİ İDARE ETTİ

Maçın hakemi Mehmet Fatih Gökçe çok iyi bir yönetim gösterdi. Özellikle sarı ve kırmızı kartlarını çok yerinde kullandı. Maçı gereksiz yere kesmedi ve sanıyorum her iki takım tarafından da beğenildi:

Bunun göstergesi de, mağlup takımın oyuncularından Savaş’ın, maç sonrası uzatılan mikrafonlara, hakemle hakkında övgü dolu sözler sarfetmesi oldu.

Arkadaşlar peki Anltalya maçı hakkındaki görüşleriniz neler?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

antalya zorlayacaktır ama antalyanın daha bi tane bile galibiyeti yok.bursada antalyasporu yenecektir.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

bakın tahminlerim tutar bilirsiniz biz bu antalyayı kalecisiz yeneriz...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Antalya ligin dibine vurdu bu maçı kazanmayı bizden daha çok isteyeceklerdir. Bu açıdan hem tehlikeli hem de avantajlı. İlk avantajı Antalya bu maça asılacağından atak oynayacağını düşünüyorum bu yüzden bize defanslarında açıklar verebilirler. İkinci avantaj ise şu anda Antalya üzerinde galip gelememenin sıkıntısı, stresi ve özgüven eksikliği var. O yüzden biz bu maçı zorda olsa alırız ayrıca bizim defansımız çok iyi bu defansı aşmak kolay değildir. Ortasahamız yaratıcı ve forvetimiz kaliteli. Bu maçı alırız diyorum.

İlk dakikalarda gol bulursak bu maç farka gider O kadar diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

bursa kazanır ama kolay kazanamaz 1-0 2-1 gibi antalyada iyi takım arakdaşlar

Size bir değil iki maç tahmini

Haftaya biz Antalya'yı yeneceğiz. Galatasaray da aynı hafta BJK'yı yenecek. Biz 8 puanı 11'e çıkartarak, 9 puanda 4üncü sırada olan BJK'nın yerine geçecez. Buraya yazıyorum.

5inci hafta puan durumu
    O G B M A Y Puan Av

1. Fenerbahçe 5 4 0 1 15 5 12 10

2. V. Manisaspor 5 3 2 0 10 4 11 6

3. Kayserispor 5 3 1 1 7 5 10 2

4. Beşiktaş 5 3 0 2 9 6 9 3

5. Bursaspor 5 2 2 1 6 4 8 2

6. Sakaryaspor 5 2 2 1 6 5 8 1

7. Konyaspor 5 2 2 1 5 4 8 1

8. Gençlerbirliği 5 2 2 1 4 4 8 0

9. Galatasaray 5 1 4 0 10 6 7 4

10. Trabzonspor 5 2 1 2 6 6 7 0

11. Gaziantepspor 5 1 3 1 8 8 6 0

12. Ankaraspor A. Ş 5 1 3 1 7 7 6 0

13. Sivasspor 5 1 1 3 4 8 4 -4

14. K. Erciyesspor 5 1 1 3 5 18 4 -13

15. Ankaragücü 5 0 3 2 4 6 3 -2

16. Antalyaspor 5 0 3 2 3 6 3 -3

17. Ç. Rizespor 5 0 2 3 4 7 2 -3

18. Denizlispor 5 0 2 3 2 6 2 -4

Antalya maçı konusunda benim kafam rahat açıkçası. Galibiyet alıp 3 puanın bizim olacağı düşüncesindeyim.

Antalyaspor hazırlıkları sürüyor

Bursasporumuz, Antalyaspor maçı hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile devam etti.

Raşit Çetiner gözetiminde güneşli güzel bir havada yapılan antrenman yaklaşık 1. 5 saat sürdü. Çetiner antrenmanda oyuncularına istasyon çalışmasının ardından kanatlardan yapılan ortalara gol çalışması yaptırdı. Antrenmanın son bölümünde ise forvet oyuncularımız,Yavuz Özkan ve Ceyhun Demircan`ın koruduğu kalelere bol bol şut çektiler.

Antrenmana sakatlığı bulunan Yavuz Eraydın katılmazken, diğer sakat oyuncularımız, Mehmet Yılmaz, Serdar Aziz ve Veli Acar doktor Uğur Köksal nezaretinde takımdan ayrı düz koşu yaptılar. Hafif sakatlığı bulunan Ömer Çatkıç ise kaleci antrenörümüz Nevzat Dinçbudak nezaretinde takımdan ayrı çalıştı.

Bursasporumuz akşam saatlerinde yapacağı antrenman ile çalışmalarını sürdürecek.

ANTALYA`YA HAREKET YARIN

Yarın skabah saat:09:30 da Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerinden karayolu ile Antalya`ya hareket edecek olan takımımız Sirene Golf Otel - Belek `te konaklayacak.

Kaynak: Bursaspor.org

Yabancı kalmadılar

Milli maç arasının ardından kaldığı yerden devam eden Turkcell Süper Ligi`nin 5. haftası, yine birbirinden ilginç maçlara sahne oldu. 32 golle, sezon başından bu yana filelerin en çok havalandığı haftada, 18`inin altında yabancı oyuncuların imzası vardı.

Bu zamana kadar lejyoner forvetlerinin suskun kaldığı takımlar ise Denizlispor, Çaykur Rizespor ve Gençlerbirliği oldu. Gol krallığı yarışında ise Fenerbahçeli Alex ( 6 ), Galatasaraylı İliç ( 5 ) ve Gaziantepsporlu Diawara ( 4 ) ilk üç sırayı paylaşarak Türk forvetleri geride bıraktılar. Sakaryaspor kalesini iki kez ziyaret eden Bursasporlu Zafer Biryol da uzun süren gol özlemine son verdi.

TRABZON SÜRPRİZİ

Dört yeni transferinin forma giydiği Fenerbahçe, Antalyaspor engelini de farklı geçerek liderlikteki yerini korurken, futbolu beğenilmedi. Ziya Doğan`la çıktığı ilk maçında, deplasmanda Beşiktaş`ı deviren Trabzonspor haftanın en çar***ı skorunu alırken, Denizli`den de 1 puanla dönen Galatasaray ise beraberlikler serisini sürdürdü. Evinde Kayseri Erciyes`i gol yağmuruna tutan Vestel Manisa da zirve yürüyüşünü sürdürdü. Namağlup Sakaryaspor`u mağlup eden Bursaspor, taraftarı önündeki ilk galibiyetini elde etti. Başkent ekibi Ankaraspor da üç puanla tanışıp siftah yapan bir başka takım oldu.

Kaynak:Bursa Hakimiyet Gazetesi

Kızıl`dan son çağrı

Başkan, `Ocak`tan sonra bu gemi gitmez` diyerek temlikli yöneticilere seslendi.

Alacaklarını bağışlamayan eski yöneticilerden, 3`te bir bağışlama, kalanı 1 yıl ödemesiz 2 yıl vadeli olarak ötelemesini isteyen Levent Kızıl, `Aksi takdirde futbolcu satmak zorunda kalırız` dedi."

Kızıl ne dedi?

`11 Haziran 2005`ten buyana 4 milyon YTL borç ödedik. 3 sene içinde daha ödenecek 12 milyon YTL borç var.`

`Bu yıl 3 milyon 402 bin YTL geri dönüşümsüz reklam geliri sağladık. Bu rakamın 4,5 milyon YTL`ye varacağını tahmin ediyorum. Geçen seneki rakam 2 milyon 285 bin YTL idi.

`GSGM`ye stat kirası olarak geçen yıl 706 bin YTL ödedik. Şuan 900 bin YTL borcumuz var. Bu yıl iddaa`dan gelecek parayla bu borcumuzu kapatacağız.`

`Vergi borcunda 1 tane taksit kaçırırsak borç faizleriyle birlikte 25-30 milyon YTL`ye çıkıyor ve o dönemlerdeki yöneticilerin direkt üzerine gidiyor.`

Kaynak: Olay Gazetesi

Doğum günü hediyesi aldım

Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Güzel bir doğumgünü hediyesi oldu" dedi. Çetiner,şunları söyledi: "İstikrarlı olup galibiyet serisi yakalamak istiyorduk. Kendi evimizde kendi seyircimiz önünde galibiyetimiz yoktu, bu galibiyetle hem biz, hem de seyircimiz mutlu oldu. Oyunun hakimi bizdik.

Yediğimiz gol de çok ucuz bir goldü. Maçın ikinci yarısı da psikolojik savaş şeklinde geçti. Rakibimiz ikinci yarıda 10 kişi kaldıktan sonra yine bulduğumuz gol pozisyonları oldu, fakat bunları değerlendiremedik. Hedefimiz önümüzdeki iki maçı da kazanıp galibiyet serisini sürdürmek. Bugün benim için çok anlamlı bir gün, çünkü doğumgünüm. Oyuncularım sahada aslanlar gibi müücadele ettiler ve kazandılar. Onları alınlarından öpüyorum. Bana bu hediyeyi verdikleri için teşekkür ediyorum." Maçın ilk yarısında Sakaryasporlu taraftarların çıkardıkları olaylar üzerine de Çetiner, "Sporun centilmenlik, kardeşlik, dostluk olduğunu anlamamız gerekir. Çıkan olaylar nedeniyle ikinci yarının 10 dakika geç başlaması beni üzdü. Böylesine güzide iki kulübün maçında bu olayın yaşanması hoş olmadı" dedi.

Kaynak: Hürriyet Bursa

BURSASPOR'A GELDİM ÇÜNKÜ...

Türkiye'de gol kralı olmuş Zafer için bitmek bilmeyen bir zaman dilimi olmuş. En son 27 Mayıs 2004 yılında Konyaspor formasıyla Fenerbahçe filelerini sarstıktan sonra, mütevazi davranıp söylemese bile kendisi için kahır günlerinin başlayacağı Sarı Lacivertli kulübe transfer olan deneyimli oyuncu, bugünlerde ise, futbollu günlere yeniden döndüğü için oldukça hırslı.

TRANSFERİM KISA SÜRDÜ
    Sakaryaspor'u attığı iki golle büyük bir baskıdan kurtulan Zafer Biryol, o an yaşadığı duygu ve düşünceleriyle birlikte, hedeflerini Bursa hakimiyet'le paylaştı. Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılmayı kafaya koyduğunu ancak, birçok teklif gelmesine rağmen anlaşma sağlayamadığını dile getiren golcü futbolcu, "Transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala sabah menajerim aradı Bursaspor'un istediğini söyledi. Aradan birkaç saat sonra da anlaşma sağladık. İyi ki de buradayım. Çünkü, hedeflerimi gerçekleştirebilirim" dedi.

TAÇ GİYMEK İSTİYORUM
    Gol atmanın gerçekten büyük bir zevk olduğunu kaydeden Zafer, sözlerini şöyle sürdü: "O duygu anlatılmaz yaşanır. Uzun bir aradan sonra hem de iki gol atmak beni mutlu etti. Statlarda anons yapılıyor ya, yeniden -Zafeerrr Biryoooll- ismini duyup, tribünlerde dalgalandığını hissetmek gerçekten güzel. Ayakların adeta yerden kesiliyor. İnsana tuhaf bir şeyler oluyor. Muhteşem bir taraftarımız var. Açık söylemek gerekirse, her maçta gol atıp, ikinciye gol kralı olmayı çok istiyorum. Tüm hedefim tacı yeniden takmak."

SEVGİLERİNİ KAZANDIM
    Hayatına damgasını vuran olayın da, ablasına verdiği ilik naklinin olduğunu anımsatan deneyimli futbolcu, "Bu olay üzerimde tabii ki etki yaratmıştır. İnsanların bir anda, daha fazla sevgisini kazandım. Hatta geçenlerde biri arayıp, benim böbrek nakli yaptırdığımı zannetmiş ve kendisinin de böyle bir olayı olduğunu söyledi. Bana, nasıl bir ameliyat olduğunu sordu" diye konuştu. Zafer, son olarak Bursa'yı çok sevdiğini ve uzun yıllar bu kentte futbol oynamayı arzu ettiğini de sözlerini ekledi.

Kaynak : Bursa Hakimiyet (ra)

Timsah`ta hayat var

"Bursaspor, Süper Lig`deki son 7 sezonun en parlak günlerini yaşıyor. Raşit Çetiner yönetiminde çıktığı 5 maçtan 8 puan toplayıp, beşinciliğe yerleşen yeşil beyazlılar, camiayı da mutlu ediyor."

YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

İki yıllık Lig A sürgününün ardından Başkan Levent Kızıl ve Teknik Direktör Raşit Çetiner yönetiminde şampiyonluk apoleti takarak Süper Lig`e dönen Bursaspor, son 7 sezondaki en parlak günlerini yaşıyor... Yeşil beyazlı takımın Süper Lig`de mücadele ettiği sezonların 5. haftalarını irdelediğimizde 5 maçta alınan 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgiyle toplanan 8 puanla gelen 5.lik camianın yüzünü güldürdüğü gibi, geleceğe de umutla bakılmasını sağlıyor.

GORDON`LA ZİRVEYİ GÖRDÜK

Yeşil beyazlı ekibin Süper Lig`deki son 12 yılında ise en başarılı sezon İngiliz teknik adam Gordon Milne`in çalıştırdığı 1996-97 sezonu olarak göze çarpıyor. Bursaspor, 5 maçta aldığı 3 galibiyet ve 2 beraberlikle topladığı 11 puanla Süper Lig`in zirvesinde yer almıştı. Yeşil beyazlı takım ertesi sezonda aynı periyodu 10 puanla bu kez 4. sırada tamamlamıştı. Raşit Çetinerli Bursaspor, 5 maçta topladığı 8 puanla ve 5. likle son 12 sezonun sıralamasında 3. sırada yer alıyor.

Kaynak: Bursahakimiyet

Bursaspor, Antalya`ya hareket etti

Bursasporumuz, Cumartesi günü oynayacağı Antalyaspor maçı için Karayolu ile Antalya`ya hareket etti.

20 Kişilik kadroda sakatlıkları bulunan Yavuz Eraydın, Veli Acar, Mehmet Yılmaz, Serdar Aziz ve Ömer Aysan Barış yer almıyor. Kadroda yer alan futbolcular ise şöyle;

Egemen Korkmaz, Orhan Alemdar, Sinan Kaloğlu, İbrahim Dağaşan, Ömer Erdoğan, Volkan Bekiroğlu, Ömer Çatkıç, İsmail Güldüren, Cornel Frasinean, Daniel Pancu, Velice Sumulikoski, Edmar De Souza, Bekir Ozan Has, Eser Yağmur, Cumhur Bozacı, Hasan Yiğit, Burak Akdiş, Zafer Biryol, Yavuz Özkan, Yenal Tuncer

Yöneticimiz Murat Yanıklar`ın kafile başkanlığını yaptığı kafile Sirene Golf Otel`de konaklayacak.

Genel Sekereterimiz Murat Yanıklar yaptığı açıklamada takımın üst üste aldığı galibiyetler ile iyi durumda olduğunu belirterek, hedefin Antalya maçınıda kazanıp seriye devam etmek olduğunu söyledi.

Kaynak: Bursaspor.org

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

antalyadan galibiyetle donup sivas maçını da alıp fenerbahçe karşısına moralli çıkalaım

Sayfa 22 / 25 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon

Mesaj Yetkileri