Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 194 arası toplam 194 sonuç

Konu: Denizlispor-Galatasaray Macı

bi fenerli olarak bu denizliyi hem seviyorum hem de nefret ediyorum. nefret ediyorum çünkü bizi şampiyonluktan etti. seviyorum çünkü gs nin puan kaybetmesine neden oldu. SĞL(gs),allah cezanı verecek(fb)

Nesil
    2005
    Yer
    ev

tüm camiaya geçmiş olsun
    kadroya alınmayan iki önemli oyuncunun olması
    ilk yarıda kaçan penaltının altında ezilen takım
    erken gelen sakatlıkla hocanın değişiklik hakkını kullanmak zorunda kalması
    hocanın yanlış değişiklik yapması
    ikinci yarı vasatı aşamayan oyun
    gitgide kapanan ve açılamayan rakip
    normaldir bu drumda alınan beraberlik

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

geçen sezon 2.devre 17 maçta sadece 9 puan kayıp ve bunun 3 puanı şampiyonluk yolundaki rakibimiz fbye, sonuç şampiyonluk.. ama bu sezon 5 maçta 8 puan ve daha zorlu maraton tam manasıyla başlamadı.. :S

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Adnan Polat, Denizlispor karşısında çok kötü bir oyun sergilediklerini söyledi. Adnan Polat, maç sonrasında yaptığı açıklamada, galibiyeti haketmediklerini ve bu gidişatı değiştirmeleri gerektiğini belirterek, "Son derece kötü oynadık. Galibiyeti haketmedik. Fikstüre göre 15 puanla lider olmamız gerekirdi. Kaybedilen puanları çok arayacağız" dedi.

Maçın hakemi Halis Özkahya'nın, genç olmasına karşın iyi bir yönetim gösterdiğini ifade eden Polat, yeni transferlerden Inamoto'nun yorulduğunu, Mehmet Topal'ın ise 10 yıldır Galatasaray'da gibi oynadığını ve sahanın en iyisi olduğunu kaydetti.

Polat, oynanan futbolun Bordeux maçı öncesi endişe verici olduğunu, ancak o maçın havasının başka olacağını sözlerine ekledi.
    Adnan Polat'ın açıklamalarını genelde komik ve şova yönelik buluyorum yalnız bu açıklamasının her tarafında haklı.

Sadece 15 puanla lider olma gibi bir şey yok artık, sahada oynamadan kağıt üzerinde kazanılmıyor maçlar.

GS'nin bu sene işi zor çünkü artık 2 adet rakibi var. BJK'yi geçmek istiyorlarsa haftaya yenilmemeliler.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by Kralatti
    bEYLER hAKANA LAF ITELEMEDEN ONCE HOCAYA LAF ITELEYYIN.aDAM 1-5 AYDIR haftada 3 mac oynuyor. Eskinden haftada 5 maci bile kaldiracak bunye vardi ama simdi yok yaslandi. Hocanin bu macta onu dinlendirmesi laszimdi. Hakandaki olay sadece forum dusuklugu oda yorgunluktan.
    kaçırdığı gollerin yorgunlukla alakası yok..resmen beceriksizlik..ayrıca yaşlandı diosun...yaşlandıysa bırakacak..o zaman oynatılmak zorunda kalmaz

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

her kotu sonuc sonrası Hakan gunah kecisi secilir. Ben bu adama hayret ediyorum, yıllardır bunlara gogus geriyor. En azından bu ozelligini alkıslarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by anakonda52
    beyler karan olayı dedigim gibi hazır degil
    maca gelelim sarı kırmızılı takımımız son 3 sezondur denizlii le berabere kalıyor bize tersgelen takım korkuyorum

bu arada mehmet ve inamoto ilk onbir oynaycakmıs
    BEN DEMİŞTİM!!!!!!!!!!analiz böyle olur

Nesil
    2005
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by senderson
    Denizliyi tebrik edemiyorum çünkü almaları gereken bir maçtı...
    alamadılar ama

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

tahmin ettigim gibi berabere kaldık bu macla birlikde denizli ile 4 sezondur berabere kalıyoz deplasmanda

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by deadlausfb1907
    alamadılar ama
    alacaklarını aldı onlar geçen sezon..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Inamato ve Mehmet hemen ilk 11 e koymak bence çok yanlıştı.Hemde 2sini birden koyuyor.Geretsyanlış yaptı bu noktada
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

beyler böyle bir skor cıkacagını söylemiştim

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu beraberlikler bizi yakacak sonna bole deam edersek ...

Quote Originally Posted by e_mali
    her kotu sonuc sonrası Hakan gunah kecisi secilir. Ben bu adama hayret ediyorum, yıllardır bunlara gogus geriyor. En azından bu ozelligini alkıslarım.
    Hakan mı göğüs geriyormuş...tam tersine profesyonel olamıyacak kadar duygusal bir adam...her zaman bunalımda...

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri