Quote Originally Posted by gezenti
ya daha yaşın yüce başbuğun hayatını görmene ve tanımana yetmiyor o öldüğünde sen daha çocuktun.
birde ben ocakta hiç bir mafya görmedim bilip bilmeden konuşma kaç kere ocağa girdin?turancılığıda kimseden öğrencek deilim hepsini biliyorum.merak etme biz senin fethullah hocandan daha fazla müslümanız.hiç deilse kimsenin parasıyla bir yerlere gelmiyoruz.içtiğimiz sigara belli iyediğimiz ekmek belli yurt dışlarında gözlerden uzakta yaşammıyoruz.

walla ben ortaya attım ama yaran mı vardı?
lafım bütün siteyeydi.
hı bide unutmadan bak konu açtım hadi bir kavga çıkarda açtığım konu kilitlensin nede olsa en büyük hedefin ve en iyi yaptığın şey...
bi kere kimin kimden çok müslüman olduğunu sen değil Allah bilir.. ben şundan çok müslümanım dersen...

ayrıca ülükü ocaklarımı ne kadar bildiğime gelince ben tabiki bilemem onlarla işm olmaz geçenlerde babamın türkeşin elini öperken ki resmini gördüm ve bunları türkeşin elini öpecek kadar onlara yakın olan babamdan öğrendim

hatırlıyorsan büyüklerle nasıl konuşmam gerektiğini sen bana öğretmeye çalışıyordun ve bu bilgi sende uygulamaya geçmemiş maalesef ömer abiyle konuştuğun üsluba bak...