1 ile 30 arası toplam 350 sonuç

Konu: Galatasaray - Bordeaux Ş.L. Maçı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

CİM BOM'UN ONBİRİ BELLİ OLDU!
    12 Eylül 2006 18:20
    Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil eden Galatasaray'ın bu akşam Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Bordeaux maçına hangi onbirle çıkacağı belli oldu...

İŞTE MARATON.COM.TR FARKIYLA ASLAN'UN BU AKŞAMKİ ONBİRİ:
    Mondragon- Sabri, Song, Tomas, ferhat- Hasan Şaş, Inamato, Iliç, Arda- Necati, Ümit Karan...

ELDEKİ SARTLARA GÖRE
    COK İYİ BİR İLK ONBİR

Quote Originally Posted by anakonda52
    [B]

İŞTE MARATON.COM.TR FARKIYLA ASLAN'UN BU AKŞAMKİ ONBİRİ:
    Mondragon- Sabri, Song, Tomas, ferhat- Hasan Şaş, Inamato, Iliç, Arda- Necati, Ümit Karan...

COK İYİ BİR İLK ONBİR
    Hiç katılmıyorum...Ortasahayı sadece İnamoto ya emanet etmek doğru olmaz bence ortasaha nın ortasında İnamoto ve Ayhan ı oynatmalı...Necati ve Ümit Karan dan biri yedek oturmalı...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by rhan_17
    Hiç katılmıyorum...Ortasahayı sadece İnamoto ya emanet etmek doğru olmaz bence ortasaha nın ortasında İnamoto ve Ayhan ı oynatmalı...Necati ve Ümit Karan dan biri yedek oturmalı...
    BENCE COK İYİ BİR İLK ONBİR
    burda sadece inamoto ve ayhan degişikligi olabilirdi diyorum
    neden tek forvet oynayalımki hiçç gerek yok

ARDAYI BUGÜN LYONUN İSTATİSTİKCİSİ İZLEYECEK

lyon teknik direktörü gerard houlier cok istedigi genc yıldız için istanbula en güvendigi yardımcısını gönderdi

houiler"in Burnumuzun dibinde gelecegi cok parlak bir dünya starı olmaya aday 19 yasında bir genc var galatasaray ile anlaşmak zor olacak ama ne gerekiyorsa yaplıması taraftarıyım.........şeklinde konustu

Mesaj Yetkileri