Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: onceki hayatınızda kim oldugunuzu merak ediyormusunuz ??

Nesil
    2006
    Yer
    gebzee

erkek ve silahsor cıktım ayrıca dogustan aktörmusum bide bulgaristanda yasamısım
    :s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.

Bugünkü Güney-Batı ABD civarında bir yerlerde 775 civarında dogdunuz.

Bir haritacı, astrolog veya astronomdunuz..

(iğrenç bişey..en nefret ettiğim ülkede doğmusum..)

ben erkek hintli bir yazarmışım

bende diyorum yazarlık ruhu nerden geliyor bu şairane sözleri nerden buluyorum diye hep merak etmiş oysa benim içimde varmış yazarlık

Nesil
    2006
    Yer
    istanbuldan. Karizma Derecesi:Üst Düzey

bizim ailede bi tek benn kadın cıktım olcak işmi bu yaa
    Veron,Crespo,Nesta,Stam,Vieri,Lopez,Fiore,Inzaghi, Peruzzi,Mihajlovic,Nedved,Almeyda...Lazio EFSANEDİR

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

reankarnasyona inanmasamda deneyeyim dedim ve bende kadın çıktım

Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadindiniz. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.

Bugünkü Orta Hindistan civarında bir yerlerde 1275 civarında dogdunuz.

Bir vaiz, yayıncı veya eski yazıtlar katibiydiniz..

--------------------------------------------------------------------------------

Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:

Çekingen, temkinli, sessiz bir kişi. Bu yaşamınıza kadar açığa çıkmayı beklemiş yaratıcı kabiliyetleriniz var. Bazen çevre sizi acayip buluyor.

--------------------------------------------------------------------------------

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşaminizda bazi konularda basarısız olmus olmaniz. Önceki yasaminizin simdikine aktardığı ders ve vazife:

Ana vazifeniz: Dünyayı daha güzel yapmak. Fiziksel ve ruhsal çöller sadece dokunuşunuzu bekliyor. Gülümsemeye devam edin!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbuldan. Karizma Derecesi:Üst Düzey

Quote Originally Posted by inorax
    reankarnasyona inanmasamda deneyeyim dedim ve bende kadın çıktım

Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadindiniz. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.

Bugünkü Orta Hindistan civarında bir yerlerde 1275 civarında dogdunuz.

Bir vaiz, yayıncı veya eski yazıtlar katibiydiniz..

Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:

Çekingen, temkinli, sessiz bir kişi. Bu yaşamınıza kadar açığa çıkmayı beklemiş yaratıcı kabiliyetleriniz var. Bazen çevre sizi acayip buluyor.

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşaminizda bazi konularda basarısız olmus olmaniz. Önceki yasaminizin simdikine aktardığı ders ve vazife:

Ana vazifeniz: Dünyayı daha güzel yapmak. Fiziksel ve ruhsal çöller sadece dokunuşunuzu bekliyor. Gülümsemeye devam edin!
    sahte oldugu cok belli bunun aynısı enişteme cikti
    Veron,Crespo,Nesta,Stam,Vieri,Lopez,Fiore,Inzaghi, Peruzzi,Mihajlovic,Nedved,Almeyda...Lazio EFSANEDİR

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri