![]()
![]()
![]()
![]()
erkek ve silahsor cıktım ayrıca dogustan aktörmusum bide bulgaristanda yasamısım
![]()
![]()
![]()
![]()
erkek ve silahsor cıktım ayrıca dogustan aktörmusum bide bulgaristanda yasamısım
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.
Bugünkü Güney-Batı ABD civarında bir yerlerde 775 civarında dogdunuz.
Bir haritacı, astrolog veya astronomdunuz..
(iğrenç bişey..en nefret ettiğim ülkede doğmusum..)
ben erkek hintli bir yazarmışım
bende diyorum yazarlık ruhu nerden geliyor bu şairane sözleri nerden buluyorum diye hep merak etmiş oysa benim içimde varmış yazarlık![]()
bizim ailede bi tek benn kadın cıktım olcak işmi bu yaa
Veron,Crespo,Nesta,Stam,Vieri,Lopez,Fiore,Inzaghi, Peruzzi,Mihajlovic,Nedved,Almeyda...Lazio EFSANEDİR
reankarnasyona inanmasamda deneyeyim dedim ve bende kadın çıktım
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadindiniz. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.
Bugünkü Orta Hindistan civarında bir yerlerde 1275 civarında dogdunuz.
Bir vaiz, yayıncı veya eski yazıtlar katibiydiniz..
--------------------------------------------------------------------------------
Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:
Çekingen, temkinli, sessiz bir kişi. Bu yaşamınıza kadar açığa çıkmayı beklemiş yaratıcı kabiliyetleriniz var. Bazen çevre sizi acayip buluyor.
--------------------------------------------------------------------------------
Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşaminizda bazi konularda basarısız olmus olmaniz. Önceki yasaminizin simdikine aktardığı ders ve vazife:
Ana vazifeniz: Dünyayı daha güzel yapmak. Fiziksel ve ruhsal çöller sadece dokunuşunuzu bekliyor. Gülümsemeye devam edin!
sahte oldugu cok belli bunun aynısı enişteme ciktiOriginally Posted by inorax
Veron,Crespo,Nesta,Stam,Vieri,Lopez,Fiore,Inzaghi, Peruzzi,Mihajlovic,Nedved,Almeyda...Lazio EFSANEDİR