Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 350 sonuç

Konu: Galatasaray - Bordeaux Ş.L. Maçı

Hakan Şükür'ün "kral" olduğunu bazıları anlamıştır umarım. H.Şükür olsa, skor farklı olurdu.

Maç berabere, sonlarda doldur boşalt yapıyor Galatasaray, ama ilerde kafa vuracak, indirecek adam yok H.Şükür olsa, en azından şişirmeleri indirebilir, gol pozisyonu yaratabilirdi.

Bordeaux da çok zayıfmış hakkaten, V.Manisaspor yenerdi Bordeaux'u benim tahminimce. Galatasaray ve Bordeaux, 3'lük 4'lük sıralarını paylaşırlar gibime geliyor bu futbolu görünce.

Bütün Bunların Sorumlusu Geçen Sene Şampiyon Olmamızdır..!

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by AzraiL™
    Bütün Bunların Sorumlusu Geçen Sene Şampiyon Olmamızdır..!
    valla 2. döneminde yap-boz tahtası gibi takımda süreklki adam değiştiren 30 tane transfer yapıp zaten kötü olan finansı yerle bir eden fatih terimin de az suçu yok hani.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

fatih terim kimi aldı ki finans yerle bir oldu

Dediğim Gibi "Adet Yerini Bulsun" Diye Transfer Yaptık...
    Galatasaray'a Hırslı Adamlar Lazım
    iyi birde Teknik Direktör Basından Etkilenmeyen
    Gençler iyi denince , maclarda Yeni Gelenleri , Gençleri Oynatmamalı ! , Performansı Düşük Olan Futbolcuları Oynatmamalı ;
    Inomoto , Mehmet , Necati , Sabri ...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Dediğim Gibi "Adet Yerini Bulsun" Diye Transfer Yaptık...
    Galatasaray'a Hırslı Adamlar Lazım
    iyi birde Teknik Direktör Basından Etkilenmeyen
    Gençler iyi denince , maclarda Yeni Gelenleri , Gençleri Oynatmamalı ! , Performansı Düşük Olan Futbolcuları Oynatmamalı ;
    Inomoto , Mehmet , Necati , Sabri ...
    %1milyar haklısın..özellikle de ''Galatasaray'a Hırslı Adamlar Lazım''sözüyle

Adamları İzliyorum Galatasaray'dan Bıkmış Gibi Oynuyorlar Adam Pas Vermek için 100 Kere "Versem Mi ?" "Vermesem mi ?" Diye Düşünüyor..
    Galatasaray Artık Geçte Olsa Şimdi Anlamalı !
    Hazıra Konma Devri Bitti Performans Güç Ter Lazım..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Oghuse
    fatih terim kimi aldı ki finans yerle bir oldu
    şaka mı yapıyorsun o dönemde gelen gidenin haddi hesabı yoktu be.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

eweet ya..adamlar pas atsammı atmasammı die düşünüolar.en büyük eksiklerimizden biriside------UZAKTAN ŞUT.uzaktan şut atmasını bilen takım çoğu maçta gol atar..ama nerde bizde öle kabiliyet..ben bu yüzden liverpool dan çok korkuyorum..tamam belki çok ii oynicaz,belki adamlara top oynatmicaz ama...ama..herifler 2-3tane uzaklardan şutlarla bizim işimizi bitirirler..çünkü ingiliz futbolunda uzaktan şut çok gelişmiş durumda

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by cureshot
    şaka mı yapıyorsun o dönemde gelen gidenin haddi hesabı yoktu be.
    bende diyorum kim geldi pahalı olarak bi conceicao vardı onunda maaşı fazlaydı ama o düzey oyuncular için normal

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Uzaktan şut diyince birden Luis Garcia geldi aklıma ve gs ne yapacak cok merak ediyorum
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Yönetimi transfer için suçlayamazsınız, malum para yok. Para neden yok? Fatih Terim'in zamanında finansı batırmasından yok. Neden batırdı? Yüksek meblalara gereksiz transferler yapıp, 2-3 maç oynatıp yolladı. Adnan Polat, "Eskiden alınmış, 1-2 maç oynamış futbolcuların ödemelerini yapıyoruz hala." demişti.

Necati Ateş i anlamak mümkün değildi !

Hasta oldu o maçta kaleyi önüne alan necati o topu nasıl olur da soldan gelen ara nın önüne atar hem de defans tan biri ( sanırım jurietti ) topun önüne yatmışken!

Vurmadı adam kaleye ! Her zaman bencilliği ile tanıdığım Necati İlk defa yapması gerekeni yaptı ! Ama yanlış olarak

iliç e top gelmedi

İnamoto 'ya söz bulamıyorum

ümit in çıkması yanlıştı bence..

Sahanın en iyileri hem bizde hem onlarda baktığımızda Arda ve Song idi

Saygılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Uzaktan şut diyince birden Luis Garcia geldi aklıma ve gs ne yapacak cok merak ediyorum
    ben bir gsli olarak söliyim.mal gibi bakacaklar o şutlara.ayrıca bir ismi de unutmussun..gerrard

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    benim xabi alonso ve GERRARD. en fazla gerrardan korkuyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

bende diyorum kim geldi pahalı olarak bi conceicao vardı onunda maaşı fazlaydı ama o düzey oyuncular için normal
    kardeş şimdi hatırlamıom bile ama 3e 5e sanırım 26 tane filan (sallamıom bi yerde okumuştum iyi hatırlıom) abidik gubidik yabancı yerli adam gelip gittiydi. bak şimdi bi tane bile kalan yok. onu diom. daha da bişi sorma. yalan sölemioz herhalde. zaten moral sıfırın altında.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

liverppol macında gerrard,luis garcia,alınso,riise durmadan sut ceker içeri gelcek ortalarda crouch gol atabilir yani GS'nin bu oyunla liverpool kasında hiç şansı olmaz

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

kardeş şimdi hatırlamıom bile ama 3e 5e sanırım 26 tane filan (sallamıom bi yerde okumuştum iyi hatırlıom) abidik gubidik yabancı yerli adam gelip gittiydi. bak şimdi bi tane bile kalan yok. onu diom. daha da bişi sorma. yalan sölemioz herhalde. zaten moral sıfırın altında.
    yoo bende yalan söylüyon demiyorum bende gelen gideni hatırlamıyorum ondan sordum. bu arada riise de uzaktan çok iyi vuruyor onu unuttum söylemeyi

Galatasaray Bu Hafta Topladı Topladı Yoksa ;
    Beşiktaş , Trabzonspor ve Liverpool Maçları Var Siz Düşünün..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907
    liverppol macında gerrard,luis garcia,alınso,riise durmadan sut ceker içeri gelcek ortalarda crouch gol atabilir yani GS'nin bu oyunla liverpool kasında hiç şansı olmaz
    hakanın olduğu yerde imkansız diye bişi yoktur. biz bundan daha kötü bi durumda juveyi yenmiştik 2-0 auf arenada beyler. inşallah deyin.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Futbol bu hiçbirsey belli olmaz ama gs nin bu futbolla psv ve liverpool a karsı pek fazla sansı yok.gs nin liverpool karsısında gercekten uzaktan sutlara bir önlem alması gerekir ama acıkcası bunu nasıl yapar bilmiyorum cünkü liverpool daki cogu oyuncu iyi sut cekiyor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hakanın olduğu yerde imkansız diye bişi yoktur. biz bundan daha kötü bi durumda juveyi yenmiştik 2-0 auf arenada beyler. inşallah deyin.
    insallah alır macı dioruz zaten ama bu oyunla cok ama cok zor hatta imkansız

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Ah gerets wah gerets.Tamamı ile yanlış bir takım şeçimi.Necatinin bu takımda kesinlikle ve kesinlikle oynamamalı.İnamoto yerine Ayhan veya Mehmet Topal,Hasan kabzeyi sokuyor Ümit Karanı çıkarıyor sahada hiç bir şey yapmayan Necati denen kendini beğenmiş adam hala sahada.Artık necatinin bu takımda oynamasını istemiyoruzzzz

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

biz hep iyi şut çekiyorlar diyoruz ama mondragonunda uzaktan gelen toplarda başarılı oyduğunu unutmayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Hakan Şükür Şu Anki Haliyle Bir Necati'nin , Bir Sabri'nin Pozisyonlarında En Azından Topu Kaleye Atardı , Ki Kafama şu Takılıyor Bu Takım Niye Böyle Pişman Oynuyor ?
    ----
    Inamoto , Alışmadı , Uyumsuzluk var Peki Niye Böyle Bir Maçta Oynuyor , Carrusca Var Sol Ayak Dedik , Frikikci Lazım Dedik Elimize Geldi Niye Oynatılmıyor Carrusca Oynatılmıyor Hadi Peki Niye Ayhan Yok Ayhan Topu ileri Taşıyor Duvar Pasları Kısa Paslar Kurabiliyor , Topu Taşıyabiliyor ,
    Sabri , Öyle Pozisyonlara Girdi Kötü Vurdu , Sabri Yerine Cihan Azda Olsa Gözümde Daha iyi Oynadı ,
    Necati , Tamam Necati Hırslı Ama Hırsından Başımıza Gelmeyen Bırakmadı , Morali Bozuk Oynayamıyor Niye 90 Dk Oynuyor , Yerine Hakan Şükür'ü Bile Tercih Ederdim En Azından Eleştirdiğimiz Kaleciye Pas Atıyor Dediğimiz Şutları Çekebilirdi...
    Gerets , Herşey Güzel Carrusca'yı Almıyorsan Onada Güzel ,
    Peki Niye Her Zaman Değişiklikleri Geç ve Yanlış Yapıyorsun..
    Bunları Düzeltmemiz Lazım..
    Şuna Acıyorum Sadece Oraya Giden Yollarda Saatlerce Bekleyen Seyircilere Acıyorum Yazık...
    Sami ellerine sağlık çok güzel bir yazı hazırlamıştım.Taraftara yazık taraftara

bu kadar kolay bir maçı bu kadar rahat kazanabileceğimiz bir maçı berabere bitirdik...
    hayırlısı diyorum....
    ama umarım gruptan çıkarız...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

biz hep iyi şut çekiyorlar diyoruz ama mondragonunda uzaktan gelen toplarda başarılı oyduğunu unutmayalım.
    Mondragon uzaktan sutlarda iyi ama Buffon u bile ne hale getirdigini unutmayalım Luis Garcia nın.. Umarım işler yolunda gider liverpool gününde olmaz
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Üzücü.........
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Anlamadığım bir nokta var Hakan hastaysa canlı yayında da hastayım diyecek neden yönetim konuşma yasağı getirmişki Hakan'a. Bence Gerets yönetmle arasında olan sorunları takım üzereinden çözmeye çalışıyor ve bu durumda da kaybeden GS oluyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by sekopej
    Anlamadığım bir nokta var Hakan hastaysa canlı yayında da hastayım diyecek neden yönetim konuşma yasağı getirmişki Hakan'a. Bence Gerets yönetmle arasında olan sorunları takım üzereinden çözmeye çalışıyor ve bu durumda da kaybeden GS oluyor...
    Böyle yapmaya devam ederse kısa sürede Geretsin ipi çekilecek zaten

Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri