Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 350 sonuç

Konu: Galatasaray - Bordeaux Ş.L. Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçtan aklımda kalan tek şey alttaki fotoğraftır.

Bütün araçlar duruyor arkadaşlar, iki önümdeki araç zaten kapısını filan açmış bekliyor öyle. Kadrajın aldığı sadece bu kadar yoksa yaklaşık 2,5 kilometre devam ediyor bu durum. Bir an çadır, battaniye filan mı getirseydik acaba diye düşünmedim değil. 45 dakikada boşalıyordu değil mi saha, tabi canım! Hadi gidişi geçtim, stat 35. dakikadan sonra doldu ve o vakte kadar insanlar akın akın geldiler. Ben kızarkadaşımla gittim maça ve şansıma kızarkadaşım biraz topuklu bir ayakkabı giymiş, yoksa arabadan inip yürüyecektik. Allahtan yürümemişiz, yürüyenlerin kesin ayakları su topladı ve gelene kadar tezahürat için olan nefeslerini tükettiler. 5 kişilik arabaya yolda topladıklarımla tam 9 kişi bindik ki yola sadece 2 kişi çıkmıştık ve nasıl bir şanssa artık stada girip yerimizi aldığımız anda maç başladı. Yani ayıp demekten başka elimden hiçbir şey gelmiyor.

Ben hayatımda bunlar kadar üç kağıtçı bir yönetim görmedim.. Bu kadar rezalet olmaz. 3 maçta 200 bin değil bundan sonra 1 kişi bile gitmez o stada.. Allahın dağındaki stada kim gider.. Telefonlar çekmez vs. vs.

Liverpool'un Maçına Baktım Şimdi Eğer Toparlanmassak ,
    İşimiz Zor Tekrar Söylüyorum , Adamlar Oynuyor Direkden Dönen Toplar Kalecilerin Kurtarışları Olmasa Gollü Maç Olurmuş..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Bence bu beraberlik bizim gruptan çıkma sansımızı baya baya bi zorlaştırdı

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    0-0 biterse iyidir. Bordeaux cesur oynarsa 3-0 alır.
    Takım dağılmış durumda. Cihan gene 11de oynar; Ümit gene yedek oturur.
    nitekim berabere...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Biraz akıllı bir Bordeaux hücum hattı G.saray'ı dağıtırdı.. Sabri'den sağ-bek mi olur be? Adam savunma yerleşikken bile çizgiden 20-25 metre ilerde duruyor..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

macın özetini izledim necati ve sabri biraz daha iyi vuruşlar yapsalardı herşey daha farklı olurdu...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bu gerets takımı sabote ediyor ben bu kadar söylüyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Turksportallı aslanlar ne yaptı? Bi suru sayfa yazilmis hepsini okuyamadim.

Bu arada macı izledim cok sıkıcı bi mactı. Bordouex da saglam forvetler olsa gol bulabilirlerdi. GS nin ne yaptıgını anlayamadım.

Galatasaray iyi mücadele etti istekli idi falan filan...
    Bordeaux gol atmayı istese idi atardı...Belli ki beraberlik için gelmişlerdi istediklerini aldılar...Ama ben çok umutsuz değilim grupta ki üç takımda öyle ahım şahım takımlar değil Galatasaray iyi oynadığı her maçı kazanabilir...

Maça ilişkin söyleyebileceğim tek şey Ferhat ı çok beğendim bence milli takımın sol beki Ferhat olmalı zaten milli takımda oynarsa özgüvenide yükselir kendini daha çok geliştirir ve bizde bu sorunu milli takım düzeyinde çözmüş oluruz...

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Grupta 3. olursak başarıdır demiştim, yemediğim laf kalmamıştı.

Burada yazmamışımdır ama olimpiyat kombinesi alanları da uyarmıştım, almayın diye; katkı yapacaksanız forma alın, o yollarda az çile çekmedim ben demiştim.. sonuç ortada ..

yönetim pişkince 43 bin olimpiyat, 12 bin asy kombine sattık; 55 den 3 maçta 165 bin eder diyecek, sonra ekstradan satılan biletleri de ekleyip 200 bini yakalayacak, bi de utanmadan bu sayıya güvenip, seyrantepe inşaası başlayınca olimpiyata gidecek lig maçlarında da.

siz uefa gözlemcilerinin asy yi teftiş ederken, gsli yöneticilerin orada bulunmadığını ve uefa gözlemci raporunda ufak düzeltmelerle maçların oynanabilecğei raporunu verdiğini bilseniz ne yapardınız acaba ?

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Bu yol rezaletine ragmen ikinci macta acaba kac kisi gelecek? Ya da bununla ilgili nasıl bir onlem alacaklar. Cunku kombine almis olsa bile bicok kisinin bu yol sorunu yuzunden diger maclara gitmeyebilecegini dusunuyorum.
    Tabi bu durumdan GS yonetimi rahatsız olacak mı? Sattigi kombineler yanına kar kalcak mı?
    ikinci maca kadar kesinlikle onlem alınmalı, cunku gordugum kadari ile insanlar resmen iskence cekmis yollarda.

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    siz uefa gözlemcilerinin asy yi teftiş ederken, gsli yöneticilerin orada bulunmadığını ve uefa gözlemci raporunda ufak düzeltmelerle maçların oynanabilecğei raporunu verdiğini bilseniz ne yapardınız acaba ?
    Eger dogru ise bu yonetimin yaptigi ayip.

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Ayıp değil.sadece işgüzarlık. 3 maçta toplam 3 milyon $ hasılat olacak diye yapılan işgüzarlık.. Avrupada oynansa maçlar hem daha çok hasılat gelirdi, hem daha iyi oynardık hem de sevaba girerdik; bu kadar insan da yolda işkence çekmezdi.

uefa delegesi, yolda kalan gazetecileri rapor etmiş, bu stadda bir daha maç oynanmaması gerektiğini belirtmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Şampiyonlar Liginde ki gruplarda en berbat grup GS ninki.Grupta ii oynayan takım yok.İnş ilerleyen maçlarda ii sonuçlar alır.Inamoto ya anlam verbilmiş diilim zate naptığı belli diil.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Dün gerçekten kötü futbol vardı Olimpiyat Stadın'da.. Mehmet Ali Abi'nin de dediği gibi Bordo'nun iyi forvetleri olsaydı gol bulabilirlerdi. Galatasaray'ın ne yaptığı belli değildi. Hele Necati.. Gerçekten çok kötüydü. Son dakikalarda net gol pozisyonunda taaa nereye vurdu! Sabri'nin de gol olabilecek 2 pozisyonu vardı. Neyse; Galatasaray Avrupa'da iş yapamaz bu kadroyla demiştim. Herşey ortada.. Bordo'yu yenemiyorsa Psv ve Liverpool'u da yenmesi imkânsız.. Umarım kendine gelirler.. Yoksa işi zor!

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

sabahtan bu yana forumları okuyorumda herkez yollarda kalmış ben 1 saatde stda girdim 30dkda eve gittim hiç bi yol problemi olmadı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerçekten bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdim. Yenilmiş gibi hissettim maç bitince.

Maçtaki özet şudur;

HAKAN ŞÜKÜR olduğunda bir Allah'ın kulu çıkıp hava topu atmaz, ama bu nasıl zihniyetse, bu nasıl mantıksa H.Şükür yokken takım sürekli uzun toplar oynadı ve nitekim hiçbirisindende başarılı olamadı. Yok bu böyle olmaz. H.Şükür ile ilgili olumsuz söylemlerim olmuştu ama onları geri alıyorum. BU ADAM AVRUPADA BİZE LAZIMDI ve emin olun Ü.Karan'dan da Necati'den de Kabze'den de daha yararlı olurdu bu maçta. O sayısız hava toplarından en azından beşine vurur yada indirirdi.

2.bir olay SABRİ. Sabri orda olcağına Cihan oynasa emin olun çok daha iyi sonuç alırdık. Cihan her ne kadar çokda iyi performans sergilemesede defansın sağında CİHAN'ın ALTERNATİFİ YOK! Bunu bu maçda gördük.

Ön liberoda İnamoto resmen delirtti. Orda M.Topal ile başlamalıydık. Hasan Şaş bence bu maçda en iyi oyuncumuzdu ama her ne hikmetse Gerets, Sabri yerine Hasan'ı çıkarıp Cihan'ı aldı.

Arda, iyi adam geçiyor etkili ama pasları o çok zayıftı. Ümit Karan, kesinlikle hazır değil. Necati zaten varlık gösteremedi. H.Kabze desen, oda bişey yapamadı. Forvet arkasındaki İliç'de dün resmen vasattı. Kaç top kaybettiğini sayamadım bile. Ancak takdir edilmesi gereken bir oyuncu var. Song. Bence bu maçda en iyi oynayan oyuncumuzdu Song. Ayrıca Ferhat'ta sol kanatta fena performans sergilemedi.

Neyse artık geçti. Önümüzdeki maçlara bakıcaz. Ama Gerets, bu oyun stilinde ısrar ettiği sürece, biz daha çok üzülcez
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu oyunun karşılığı 1 puandı.Savunmamız iyiydi ama hücum hattımızda beceriksizlik hakimdi.Bordeaux amacına ulaştı.İstanbul'a 1 puan için gelmişlerdi ve elde ettiler.Kapalı oynadılar.Kalabalık defans hattında Ümit Karan hiçbir varlık gösteremedi,kaybolup gitti.Hakan Şükür'ün mutlaka oynaması lazımdı.Pozisyon üretmekte sıkıntı çektiğimiz anlarda Bordeaux savunmasına karşı hava üstünlüğü sağlayabilirdik.Ama Hakan Şükür yedek kulübesinde bile yoktu.Fransa'da böyle olmayacak.Orda daha açık oynayacakları için daha çok pozisyon bulabileceğimizi düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Mert'in de dediği gibi Song'u unutmamak gerekir. Defansta her yerde koştu,pek adam geçirmedi. Gerçekten mükemmeldi..

Song çok başarılıydı dün. Ferhat da ilk şampiyonlar ligi maçı olmasına rağmen göz doldurdu. Arda yine hücumda en etkili isimdi sahada. Diğer maçın da 0-0 bitmesi bizim için iyi oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bende bazı görüslere katılmıyorum sarı kırmızılı takım cokta kötü oynamadı iyi mücadele ettik sadece gol atamadık gol atsaydık acaba yorumlar ne olcaktı?????
    ümit karan cıkarılmasına eger dedigi fizik gücü düsükse haklı ona diyecek bir lafım yok ama bumacta hasta diyip de hasta olmayan hakan süküre ne diyecek acaba bana göre bu maca tam hakanlık mactı

Sabri Ugan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Maçın 60. dakikasına kadar sahadki boşluklardan başka bir şey söylemedi.. Yok hala boş yerler göze çarpıyormuş yok taraftarlar trafik yüzünden yetişemiyormuş.. Bu taraftar Olimpiyat çilesinin ne olduğunu çok iyi biliyor Sabri Ugan.. Sana mı kaldı Galatasaray'ımızın, Olimpiyat'ın ulaşım sorununu çözmek?

Baştan sona 73.000 bilet satıldı deyip durdun.. Maçtan sonra Başkan çıkıp dedi "Giriş yapan taraftar sayısı 70.850 civarında" Bu nasıl iştir? Gelemeyen 2.000 kişiden kaynaklanan boşluk mu bu kadar gözüne çarpan?

Bir de İnamoto var tabi.. Sahada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışanlardan birisiydi İna.. Birçok pas yaptı, top kesti.. Ataklara elinden geldiği kadar katılmaya çalıştı.. Toptan kaçmadı ve insiyatif aldı ortada.. Ama Ugan'ın yorumuna bakın siz.. "İnamoto şu ana kadar olumlu hiçbir şey yapmadı!!" Bak sen şu işe.. Bunu da 90 dakika tekrar etti durdu..

Bu konuşmalarıyla takımı çok yakından takip etmeyen taraftarları provake edip durdu maç boyunca.. Kendi özgür iradesiyle veya birilerinin baskısıyla.. Bu hiç farketmez ama yaptığı çok büyük terbiyesizliktir..

Bir daha maçımızı anlatma.. LÜTFEN!!!

Ertem Şener'i istiyoruz.. Ronaldinho için kullandığı tabirlerden bir tane de Arda için uydursun..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anakonda52
    bende bazı görüslere katılmıyorum sarı kırmızılı takım cokta kötü oynamadı iyi mücadele ettik sadece gol atamadık gol atsaydık acaba yorumlar ne olcaktı?????
    ümit karan cıkarılmasına eger dedigi fizik gücü düsükse haklı ona diyecek bir lafım yok ama bumacta hasta diyip de hasta olmayan hakan süküre ne diyecek acaba bana göre bu maca tam hakanlık mactı

Sabri Ugan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Maçın 60. dakikasına kadar sahadki boşluklardan başka bir şey söylemedi.. Yok hala boş yerler göze çarpıyormuş yok taraftarlar trafik yüzünden yetişemiyormuş.. Bu taraftar Olimpiyat çilesinin ne olduğunu çok iyi biliyor Sabri Ugan.. Sana mı kaldı Galatasaray'ımızın, Olimpiyat'ın ulaşım sorununu çözmek?

Baştan sona 73.000 bilet satıldı deyip durdun.. Maçtan sonra Başkan çıkıp dedi "Giriş yapan taraftar sayısı 70.850 civarında" Bu nasıl iştir? Gelemeyen 2.000 kişiden kaynaklanan boşluk mu bu kadar gözüne çarpan?

Bir de İnamoto var tabi.. Sahada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışanlardan birisiydi İna.. Birçok pas yaptı, top kesti.. Ataklara elinden geldiği kadar katılmaya çalıştı.. Toptan kaçmadı ve insiyatif aldı ortada.. Ama Ugan'ın yorumuna bakın siz.. "İnamoto şu ana kadar olumlu hiçbir şey yapmadı!!" Bak sen şu işe.. Bunu da 90 dakika tekrar etti durdu..

Bu konuşmalarıyla takımı çok yakından takip etmeyen taraftarları provake edip durdu maç boyunca.. Kendi özgür iradesiyle veya birilerinin baskısıyla.. Bu hiç farketmez ama yaptığı çok büyük terbiyesizliktir..

Bir daha maçımızı anlatma.. LÜTFEN!!!

Ertem Şener'i istiyoruz.. Ronaldinho için kullandığı tabirlerden bir tane de Arda için uydursun..
    Inamoto konusunda Sabri Ugan haklı bence.90 dakika sahada gezdi durdu.Sorumluluk almadı.Korkak oynadı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbuldan. Karizma Derecesi:Üst Düzey

ya anakonda bosu bosuna yoruyon kendini dünden beri
    bu aralar gs kotu gunler geciriyor
    duzeldigi zaman daha iyi sawunursun
    Veron,Crespo,Nesta,Stam,Vieri,Lopez,Fiore,Inzaghi, Peruzzi,Mihajlovic,Nedved,Almeyda...Lazio EFSANEDİR

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by manutd0fb1
    ya anakonda bosu bosuna yoruyon kendini dünden beri
    bu aralar gs kotu gunler geciriyor
    duzeldigi zaman daha iyi sawunursun
    kardes sen işine lütfen dogruları söylüyom

sanki ilk defa CL'de oynuyor gibiydi bu takım.bu kadar acemice davranılmaz ki.genel olarak defansımızı çok beğendim fakat hücuma çıkarken yapılan pas hataları olmasaydı durum farklı olabilirdi.

Galatasaray umarım diğer maçlarda bu performansının aynısını yapmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

iiyisallah savunma gercekten iyiydi gerets zaten besiktas macında aynı savunma ile oynucak ama sadece gol yoktu bana göre macta

Nesil
    2006
    Yer
    istanbuldan. Karizma Derecesi:Üst Düzey

savunma ile ilgisi yoq bence
    chamakh ile darcheville kotuydu
    chamakh butun mac boyunca kendini yerlere attı
    darcheviile ise topu ayagında asırı bekletip yanlış paslar attı
    Veron,Crespo,Nesta,Stam,Vieri,Lopez,Fiore,Inzaghi, Peruzzi,Mihajlovic,Nedved,Almeyda...Lazio EFSANEDİR

Song ve Tomas ben bu yana kadar izlediğim en iyi Galatasaray defansını yaptılar. Herşey tamam ama tek eksiğimiz gol yönlerinde bitirici adamlarımızın zayıf olmasıydı. Eğer bu maçta, Hasan Kabze, Ümit Karan ve Necati Ateş her yönden tam olsalardı bu maç fark olurdu. Bordeaux'un 1-2 atağını hatırlıyorum. Galatasaray gerçekten çok iyi oynadı ama şanssızdı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Dün galatasaray Lig'de kaldığı yerden devam eder gibiydi..MAçtan sonraki röportajlarda herkes en fazla 3. olucağını söyledi..(ergün gürsoy dahil) Galatasaray'ın kendini toparlaması şart, çünkü liverpool bordeaux'e benzemez..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri