Gerçekten bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdim. Yenilmiş gibi hissettim maç bitince.
Maçtaki özet şudur;
HAKAN ŞÜKÜR olduğunda bir Allah'ın kulu çıkıp hava topu atmaz, ama bu nasıl zihniyetse, bu nasıl mantıksa H.Şükür yokken takım sürekli uzun toplar oynadı ve nitekim hiçbirisindende başarılı olamadı. Yok bu böyle olmaz. H.Şükür ile ilgili olumsuz söylemlerim olmuştu ama onları geri alıyorum. BU ADAM AVRUPADA BİZE LAZIMDI ve emin olun Ü.Karan'dan da Necati'den de Kabze'den de daha yararlı olurdu bu maçta. O sayısız hava toplarından en azından beşine vurur yada indirirdi.
2.bir olay SABRİ. Sabri orda olcağına Cihan oynasa emin olun çok daha iyi sonuç alırdık. Cihan her ne kadar çokda iyi performans sergilemesede defansın sağında CİHAN'ın ALTERNATİFİ YOK! Bunu bu maçda gördük.
Ön liberoda İnamoto resmen delirtti. Orda M.Topal ile başlamalıydık. Hasan Şaş bence bu maçda en iyi oyuncumuzdu ama her ne hikmetse Gerets, Sabri yerine Hasan'ı çıkarıp Cihan'ı aldı.
Arda, iyi adam geçiyor etkili ama pasları o çok zayıftı. Ümit Karan, kesinlikle hazır değil. Necati zaten varlık gösteremedi. H.Kabze desen, oda bişey yapamadı. Forvet arkasındaki İliç'de dün resmen vasattı. Kaç top kaybettiğini sayamadım bile. Ancak takdir edilmesi gereken bir oyuncu var. Song. Bence bu maçda en iyi oynayan oyuncumuzdu Song. Ayrıca Ferhat'ta sol kanatta fena performans sergilemedi.
Neyse artık geçti. Önümüzdeki maçlara bakıcaz. Ama Gerets, bu oyun stilinde ısrar ettiği sürece, biz daha çok üzülcez![]()

Alıntılı Yanıtla