Originally Posted by
Gravity
Ya sen ciddi misin? "Fanatiklik yapmaya gerek yok..." yazdıktan sonra söylediklerine bir bak allah aşkına. Senin fanatiklik yapmayan halin buysa yandık ki ne yandık.
Ben diğer takımları bilmem ve bilsem de onlar hakkında konuşmak istemem. Diğer takımlar hakkındaki kişilerden beğendiklerim buna istisna oluşturur. Bu nedenle Galatasaray ve beğendiğim kişiler hakkında konuşacağım.
Bir defa bu sefer altyapı daha iyi araştırılmalı. Geçen sene hepsi neredeyse iyi oyuncular oluyorlardı ama artık özellikleri belirginleşmiş oyuncularda bile bir uğraş yoktu ve hepsi rastgele düzenlenecek haldeydi. Bunun düzeltilmesi lazım. Geçen sene de Tomas hakkında serzenişte bulunuyordum ve hala devam ediyorum. Bu sene henüz formunu yakalayamamış olması Tomas'ın kötü olduğunu göstermez. Bence üzerine ciddi olarak uğraşılması lazım Tomas'ın. Ferhat ve Arda'ya özellikle dikkat edilmeli zira her ikisi de ilk 11'de oynama kapasitesine erişmiş durumdalar. Ilic'e biraz daha özen gösterilmeli. Geçen sene benim hiç iyi olarak görmediğim özellikleri çok yüksekken iyi özellikleri oldukça düşüktü örneğin. Ümit Karan ve Hasan Kabze'de geçen sene gerçek güçlerini yansıtmıyorlardı. Ümit Karan şu anda Türkiye'nin en iyi ve Hasan Kabze'de en umut vaadeden forvetidir. Ayrıca Carusca'nın Arjantin'de el üstünde tutulan bir yetenek olduğu göz önüne alındığında oldukça iyi olacağını düşünüyorum. Bir de Mehmet Topal'ın üzerine çok uğraşılmalı.
Bunun dışında Beşiktaş'lı Mehmet Sedef, Gökhan Güleç ve Burak Yılmaz, Fenerbahçe'li Kerim Zengin, Sivasspor'lu Hayrettin Yerlikaya, Konyaspor'lu Muhammet Hanifi Akagündüz, Gaziantepspor'dan Kaba Diawara, Bursaspor'dan Serkan Kurtuluş (çok az izleyebildim ama üzerine düşülürse bir yıldız olur) ve Vestel Manisa'lı Hakan Balta üzerinde itinayla durulması gereken futbolcular.