1 ile 30 arası toplam 746 sonuç

Konu: Turksportal Galatasaray - Bordeaux Maçı (Turksportallı Aslanlar)

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

maçta arkadaşlarla çok eğlendik ama yol bizi bitirdi...5 km yol yürüdük ve saat gece 2 de anca eve adım atabildim bir dahaki maça 1 kişi gitmez oraya...maç hakkında yorum yaparsak o kimsenin beğenmediği hakan şükür olsaydı bu maçı çok rahat alırdık..alamamamız önemli değil canları sağolsun bi dahakini alırız...bordolu türk taraftarlarıda fransadaki maça bekliyoruz artık...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

Valla ben Yeniköy'den 6 da çıktım. 40 dk da Mecidiyeköy'e geldim. Geldiğimde GS Store'un arkasından kalkan otobüslerin kuyruğu ana yola kadar gelmişti.

8 gibi otobüse bindik. Edirnekapı tüneli trafiği, e-6 bağlantı yolu trafiği derken bir de TEM trafiğine girdik. Meğer tırlar kaza yapmış ondanmış.

21.30 gibi stadın yakınlarına geldiğimizde herkesle beraber indik otobüsten. Koşa koşa stada geldik. Şampiyonlar Ligi marşı çalındığında otoparktaydım daha. İçeriye girdiğimde 7. dakikayı gösteriyordu skorboard.

Dönüşte de Mustafalarla ile zar zor buluştuk. Tepenin ardındaki otobüs duraklarına gelip bindik. Biz Kadıköy otobüsüne bindiğimiz için TEMden gittik hep. gece 1.38 falandı eve girdiğimde.

Quote Originally Posted by ermoon
    Arkadaşlar resimleri, videoları ve konuşmaları ilk sayfadan takip edebilirsiniz,

http://forum.turksportal.net/vb/show...75&postcount=1
    Oradaki Freddy pankartının fikir babası yanımda oturuyor şu an.

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
    maçta arkadaşlarla çok eğlendik ama yol bizi bitirdi...5 km yol yürüdük ve saat gece 2 de anca eve adım atabildim bir dahaki maça 1 kişi gitmez oraya...maç hakkında yorum yaparsak o kimsenin beğenmediği hakan şükür olsaydı bu maçı çok rahat alırdık..alamamamız önemli değil canları sağolsun bi dahakini alırız...bordolu türk taraftarlarıda fransadaki maça bekliyoruz artık...
    Hakan Şükür olsa bu kadar orta yapmazdık. Zaten taraftarlardan biri dönerken, Hakan Şükür de çok kötü oynadı dedi, adam o kadar ortaya Hakan oynuyor sandı herhalde
    TURKSPORTAL
    Football Manager Turkiye
    www.turksportal.net

Quote Originally Posted by tolginho
    Oradaki Freddy pankartının fikir babası yanımda oturuyor şu an.
    o pankartı düzenleyene kadar canımız çıktı.. ama zar zorda yamukta olsa güzel bir görüntü aldı.. uğraştığımıza deydi..

Türkiye'de ilk defa bu kadar büyük bir kareogrofi hazırlandı..

Mesaj Yetkileri