1 ile 30 arası toplam 350 sonuç

Konu: Galatasaray - Bordeaux Ş.L. Maçı

Hybrid View

Hadi Sami Yen'de oynayamıyoruz. Bizim yönetim üç beş kuruş vermeyip maçları İnönüde oynatmıyor. Beklerler daha çok.. Bu taraftar gider belki bir daha oraya.. Ah yönetim ah.. Kaç sene daha kandıracaklar bizi anlamadım gitti.. Olimpiyat Stadı, stad değilki.

Quote Originally Posted by ermoon
    Hadi Sami Yen'de oynayamıyoruz. Bizim yönetim üç beş kuruş vermeyip maçları İnönüde oynatmıyor. Beklerler daha çok.. Bu taraftar gider belki bir daha oraya.. Ah yönetim ah.. Kaç sene daha kandıracaklar bizi anlamadım gitti.. Olimpiyat Stadı, stad değilki.
    bjk inönüyü kiralamak için maç başı 400bin dolar istemiş ben olsam bede kiralamazdım

Quote Originally Posted by deadlausfb1907
    bordo fransada bu kadar rezil oynamaz bence...
    evet bordo fransada bu kadar kapanmaz ve bizde gol atarız

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by hurmet
    bjk inönüyü kiralamak için maç başı 400bin dolar istemiş ben olsam bede kiralamazdım
    o zaman el mahkum olimpiyata. bi de illa istanbulda mı oynamak zorundayız. izmirde filan oynanılamaz mı acaba maçlar.

Quote Originally Posted by cureshot
    o zaman el mahkum olimpiyata. bi de illa istanbulda mı oynamak zorundayız. izmirde filan oynanılamaz mı acaba maçlar.
    ceza gelicekmiş zaten olimpiyatta oynanamıcak maçlar mecburen izmire gelcekler inşallah

Quote Originally Posted by deadlausfb1907
    galatasarayın bu forvetleriyle kontra atak oyunu iyi oynayabileceğini düşünmüyorum...deplasmanlarda gs'nin puan dahi alabileceğini zannetmiyorum ...içerde liverpool maçında(eğer liverpool 1. liği garantilerse) puan yada puanlar alabileceğini tahmin ediyorum
    Galatasaray kapalı defansa karşı sıkıntı çeken bir takım bu ezelden beri böyle bordo açık oynayacak fransada buda bizm işimize gelcek tabi gerets faktörü var

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

ceza gelicekmiş zaten olimpiyatta oynanamıcak maçlar mecburen izmire gelcekler inşallah

Galatasaray kapalı defansa karşı sıkıntı çeken bir takım bu ezelden beri böyle bordo açık oynayacak fransada buda bizm işimize gelcek tabi gerets faktörü var
    gelmesler bilader. inönüde filan oynarlar kesin. sürekli atatürkte oynasalar aslında iyi olur.

Nesil
    2005
    Yer
    izmir

gerets faktörünü kabul ediyorum ama bence galatasaray'ın kontraatak oynayabilecek oyuncusu yok...olsa bile bordonun kontrolsüzce açılacağını sanmıyorum...o maç büyük ihtimalle iki takımın 3. lükteki kaderini belirliyecek..kontrollü oynayacaklardır...

Nesil
    2005
    Yer
    izmir

evet bordo fransada bu kadar kapanmaz ve bizde gol atarız
    galatasarayın bu forvetleriyle kontra atak oyunu iyi oynayabileceğini düşünmüyorum...deplasmanlarda gs'nin puan dahi alabileceğini zannetmiyorum ...içerde liverpool maçında(eğer liverpool 1. liği garantilerse) puan yada puanlar alabileceğini tahmin ediyorum

Mesaj Yetkileri